Market

H Women Act ξεκίνησε δυναμικά τις δράσεις της για το 2020

14 & 15 Φεβρουαρίου διήμερη Ακαδημία Ηγεσίας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
launch_mareva_grabowski.jpg

H Women Act στοχεύοντας σταθερά στην ενθάρρυνση των γυναικών που επιθυμούν να διεκδικήσουν θέσεις ηγεσίας ξεκίνησε τις δράσεις της για το 2020.

Ο φορέας που διακρίνεται για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών και την ανάδειξη των ηγετικών τους ικανοτήτων διοργανώνει στις 14 & 15 Φεβρουαρίου διήμερη Ακαδημία Ηγεσίας. Η Women Act  σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο Mediation Lab, προσκαλεί όλες τις γυναίκες σε ένα μοναδικό workshop αφιερωμένo στην τέχνη της διαμεσολάβησης και των διαπραγματεύσεων σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Η Διαμεσολάβηση αποτελεί σημαντικό εργαλείο σε κάθε τομέα δραστηριότητας καθώς η διαχείριση συγκρούσεων είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Στόχος του workshop είναι να εφοδιάσει τις συμμετέχουσες με μια σειρά από διαχειριστικά εργαλεία έτσι ώστε η επίλυση των διαφορών για τα εμπλεκόμενα μέρη να οδηγήσει σε αυτό που ονομάζουμε “win-win situation”, δηλαδή αμοιβαία και επωφελή επίλυση της διαφοράς.

Η special edition Ακαδημία Ηγεσίας, περιλαμβάνει θεωρία, βιωματικές ασκήσεις, παίγνια ρόλων και απευθύνεται σε γυναίκες που επιλέγουν να διευρύνουν το πεδίο της αντίληψης του εαυτού τους και των άλλων. Με τον τρόπο αυτό ενισχύονται οι διαπραγματευτικές ικανότητες των εκπαιδευόμενων ενώ ταυτόχρονα προστίθεται ένα ακόμη στοιχείο ηγεσίας στην παλέτα της συνεχούς εκπαίδευσης που προσφέρει η  Women Act.

Η Ακαδημία Ηγεσίας υλοποιείται με την χορηγική υποστήριξη του Crowne Plaza Athens City Centre.
Πληροφορίες και εγγραφές στο info@women-act.org
Κόστος συμμετοχής €50 (και για τις δύο ημέρες).

Οι Ακαδημίες Ηγεσίας, που μαζί με τα Women Act Aperitifs αποτελούν τις δράσεις υπογραφή του φορέα, δίνουν την δυνατότητα στις γυναίκες που επιδιώκουν να εξελίσσονται να αποκτήσουν τα μέσα και την δικτύωση που απαιτείται ώστε να εισέλθουν δυναμικά σε θέσεις κύρους στη δημόσια σφαίρα. Η Women Act είναι η πρώτη και μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με την ενδυνάμωση των γυναικών σε αυτό που αποκαλείται «Leadership in the Public Sphere» υλοποιώντας μια συγκεκριμένη στρατηγική βασισμένη στο τρίπτυχο: εκπαίδευση – ενδυνάμωση - δικτύωση. Σταθερή επιδίωξη της Women Act αποτελεί η ισότιμη ανάδειξη των γυναικών στο δημόσιο διάλογο και τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

WA Aperitifs_Thessaloniki
Να θυμίσουμε επίσης ότι την Τρίτη 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν με τεράστια επιτυχία τα πρώτα Women Act Aperitifs για το 2020 με προσκεκλημένη ομιλήτρια τη Γαλάτεια Λασκαράκη, Editor-in-Chief με του ελληνικού Marie Claire, στον φιλόξενο και ατμοσφαιρικό χώρο του Σερσέ λα φαμ, απέναντι από την Μητρόπολη της Αθήνας, όπου για δύο περίπου ώρες, η καλεσμένη της Women Act μοιράστηκε με τις παρευρισκόμενες φίλες του φορέα ιστορίες της επαγγελματικής και προσωπικής της διαδρομής.

Αντίστοιχα στις 4 Φεβρουαρίου, στο Charlie D. Brasserie του ξενοδοχείου Excelsior το hub της Women Act στη Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε την Cynthia Harvey, Public Affairs Councelor της Αμερικανικής Πρεσβείας η οποία υπενθύμισε πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια που καταβάλλει μια σύγχρονη και δραστήρια γυναίκα προκειμένου να ανταπεξέλθει σε μια απαιτητική καριέρα και να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στους πολλαπλούς ρόλους που της αποδίδονται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ