Visual Browsing
Η Κωτσόβολος παρουσίασε στην XENIA νέες τάσεις

Η Κωτσόβολος παρουσίασε στην XENIA νέες τάσεις

Εικονική πραγματικότητα, τεχνητή νοημοσύνη, smart digital signage, τεχνολογίες για φωνητικές εντολές, προηγμένες συσκευές
Για ακόμα μία χρονιά η παρουσία της Κωτσόβολος στην έκθεση XENIA στο Metropolitan EXPO εντυπωσίασε το κοινό.

Για ακόμα μία χρονιά η παρουσία της Κωτσόβολος στην έκθεση XENIA στο Metropolitan EXPO εντυπωσίασε το κοινό, καθώς παρουσίασε όλες τις νέες τάσεις στον επαγγελματικό εξοπλισμό και τον ξενοδοχειακό κλάδο. Οι επισκέπτες της έκθεσης πήραν μία γεύση από τις εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας (VR), τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), smart digital signage, τεχνολογίες για φωνητικές εντολές, προηγμένες συσκευές για τη φροντίδα των λευκών ειδών και τον εξοπλισμό για την ψυχαγωγία των επισκεπτών.

Η νέα τάση στην προώθηση προϊόντων είναι ο καινοτόμος συνδυασμός digital signage οθονών και ενός διαδραστικού “high tech” πάγκου, πάνω στον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί οποιοδήποτε προϊόν, όπως αρώματα, τοπικά προϊόντα, κοσμήματα. Όταν ο επισκέπτης σηκώσει ένα προϊόν ή το τοποθετήσει σε συγκεκριμένο σημείο, τότε το περιεχόμενο της οθόνης αλλάζει για να εμφανίσει πληροφορίες για το προϊόν που έχει επιλεγεί, όπως για παράδειγμα η τιμή, τα χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητα του.

Η Κωτσόβολος παρουσίασε στην XENIA νέες τάσεις
Χάρη στη νέα τεχνολογία εικονικής ρεσεψιόν “virtual reception”, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσο check-in ή μια εικονική περιήγηση στα δωμάτια και τις εγκαταστάσεις, βιώνοντας μια ξεχωριστή διαδραστική εμπειρία. Στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης θα απολαύσει άμεση εξυπηρέτηση από τη “virtual receptionist”, που του παρέχει χρήσιμες πληροφορίες μέσω της χρήσης βοηθητικών εντολών και οθόνης αφής, έχοντας την ικανότητα να επεξεργάζεται πληροφορίες καθώς αλληλεπιδρά με τους επισκέπτες, για τις ώρες που δεν έχει προβλεφθεί βάρδια στην υποδοχή.

Ο ταξιδιώτης του σήμερα που είναι πλήρως εξοικειωμένος με την τεχνολογία, θέλει να απολαμβάνει μια εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής. Αυτό ακριβώς έρχεται να προσφέρει η πλατφόρμα φωνητικών εντολών για ξενοδοχεία. Η εν λόγω πλατφόρμα λειτουργεί με ειδικές συσκευές, όπως έξυπνα ηχεία ή smart displays με ψηφιακό βοηθό φωνής, οι οποίες συνδέονται μέσω Wi-Fi με άλλες έξυπνες συσκευές όπως smart TVs, φωτιστικά, κλιματιστικά. Οι επισκέπτες θα μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τη συσκευή και να αξιοποιήσουν ένα νέο σύνολο λειτουργιών, χρησιμοποιώντας τη φωνή τους χωρίς να πιέσουν κανένα κουμπί. Θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν μια εκπομπή από το αγαπημένο τους είδος, να περιηγηθούν στον τηλεοπτικό οδηγό, να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο (π.χ. ώρες πισίνας, τοποθεσία γυμναστηρίου), να ζητήσουν υπηρεσίες ξενοδοχείου (π.χ. καθαριότητα), να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία, τον φωτισμό και πολλά άλλα.

Η φροντίδα του ξενοδοχειακού ιματισμού αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην παροχή υπηρεσιών από τις ξενοδοχειακές μονάδες. Μέσα από μια ευρεία γκάμα επαγγελματικού εξοπλισμού, όπως είναι η σειρά προϊόντων Little Giant της Miele, υπάρχουν οι λύσεις, οι οποίες ξεχωρίζουν για την άριστη απόδοση και εξαιρετική τους αποδοτικότητα. Όλες οι συσκευές, πλυντήρια, στεγνωτήρια και σιδερωτήρια, διαθέτουν εξειδικευμένα προγράμματα που επιτρέπουν να εξοικονομείται νερό, ενέργεια, καθώς και απορρυπαντικό.

Τέλος, η ψυχαγωγία εντός του ξενοδοχείου έχει υψηλή αξία για την εμπειρία της διαμονής, είτε πρόκειται για το κομμάτι της γυμναστικής, είτε για το play room. Η έλλειψη χώρου δεν είναι περιοριστικός παράγοντας, καθώς υπάρχουν οι κατάλληλες λύσεις. Εξοπλίζοντας το χώρο του γυμναστηρίου με ένα στιβαρό και ανθεκτικό επαγγελματικό πολυόργανο στις μικρότερες δυνατές διαστάσεις, με ποικιλία επιλογών βάρους στις ενσωματωμένες πλάκες του, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκτελέσουν μια πληθώρα ασκήσεων για όλο το σώμα. Ενώ, παράλληλα, κάθε επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης στο Play Room του ξενοδοχείου, με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, σε gaming PCs και παιχνιδομηχανές για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Η Κωτσόβολος εισάγει πρώτη τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, όχι μόνο σε είδη οικιακής, αλλά και επαγγελματικής χρήσης, και είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει τους επαγγελματίες με την Business Ομάδα της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο Signage Showroom της Κωτσόβολος είτε να καλέσουν στο 210 28 999 99.

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5