1821 Digital Gallery
Σαλπάρουν για το επόμενο συναρπαστικό ταξίδι γνώσης και μάθησης οι “Μικροί Ήρωες” της Stoiximan

Σαλπάρουν για το επόμενο συναρπαστικό ταξίδι γνώσης και μάθησης οι “Μικροί Ήρωες” της Stoiximan

Ήδη ξεκίνησε η Δ΄ φάση!
Το βραβευμένο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της κορυφαίας GameTech εταιρείας στην Ελλάδα, “Μικροί Ήρωες μαθαίνουν” by Stoiximan, διανύει τον τρίτο κύκλο ζωής του.

To βραβευμένο πρόγραμμα “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν”, έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια από την έναρξή του το 2017, βρίσκεται πλέον στην Δ΄ φάση του, καταφέρνοντας μέχρι σήμερα να συγκεντρώσει περισσότερους από 26.000 μαθητές Δημοτικών Σχολείων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν χωρίς κόστος σε εκπαιδευτικά προγράμματα Μουσείων και Ιδρυμάτων. 

Οι “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” by Stoiximan αποτελεί μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των μαθητών μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες που στόχο έχουν να τους προσφέρουν ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης, διασκεδαστικής βιωματικής και συνεργατικής μάθησης για να ανακαλύψουν περισσότερα, να χαρούν με το παιχνίδι και να γνωρίσουν καλύτερα τον ίδιο τους τον εαυτό. Σημειώνεται ότι, το πρόγραμμα “Μικροί Ήρωες” αγκαλιάζει δύο επιπλέον επιμέρους  δράσεις - “Μικροί Ήρωες ταξιδεύουν” και “ Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα”-, οι οποίες επικεντρώνονται στην ενίσχυση των μικρών τοπικών κοινωνιών τη χώρας και των ανθρώπων που διαβιούν σε αυτές.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του προγράμματος, οι “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” προσκαλούν τη νέα “φουρνιά” μαθητών σε εξορμήσεις σε μουσεία και ιδρύματα της Αττικής, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το Εθνικό Αστεροσκοπείο, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων, το Παιδικό & Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι μαθητές μπορούν να επισκεφτούν το Παιδικό Μουσείο, το ΝΟΗΣΙΣ – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας και το Ολυμπιακό Μουσείο. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα έχει επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα με την υποστήριξη του The Tipping Point, της εφαρμογής που με τη βοήθεια της τεχνολογίας φέρνει τον κόσμο στις τάξεις, ακόμη και σε αυτές που βρίσκονται στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Διαδικασία Συμμετοχής
Η διαδικασία για την ένταξη των μαθητών στο  πρόγραμμα είναι απλή. Εκπαιδευτικοί και Σύλλογοι Γονέων, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, τα οποία είναι διαθέσιμα και βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα, να συμπληρώσουν την αίτηση ανά πόλη ενδιαφέροντος και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην απευθείας επικοινωνία με τον αρμόδιο υπεύθυνο, κάνοντας τη σχετική κράτηση ημέρας και ώρας για την τάξη τους. Σημειώνεται ότι με κάθε αίτηση του προγράμματος “Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν”, δηλώνεται και ότι γίνονται αυτόματα δικαιούχοι των δωρεάν εισιτηρίων του προγράμματος. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι τάξεις Γ’ και Δ’ Δημοτικού όλων των Δημοτικών Σχολείων της Ελλάδας.

Η κα. Αγγελική Παπαδοπούλου, Corporate Affairs Director της Stoiximan, σημείωσε: « Είναι μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές μας, κάθε φορά που ανακοινώνουμε την έναρξη του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” Και αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί το πρόγραμμα αυτό έχει αποδειχτεί τόσο επιτυχημένο για να μπορεί να συνεχίζεται τα τελευταία τρία χρόνια με αμείωτο ενδιαφέρον από την εκπαιδευτική κοινότητα και δεύτερον, γιατί ξέρουμε με πόσο ενθουσιασμό και έμπνευση θα μπολιάσουμε τους μαθητές των δημοτικών σχολείων μέσα από τη συμμετοχή τους σε προγράμματα που ξεπερνούν τα στενά όρια της τάξης. Μέσα από το κεντρικό πρόγραμμα “Μικροί Ήρωες” στόχος της Stoiximan ήταν και παραμένει, να δώσει φτερά στους μικρούς ήρωες να πετάξουν, να εξερευνήσουν και να δημιουργήσουν, συμβάλλοντας έμμεσα στην ανακάλυψη νέων μικρών ταλέντων στη χώρα μας. Στη Stoiximan, έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε τα πράγματα -πίσω από τα οποία υπηρετούνται ουσιώδεις σκοποί- πάντα διαφορετικά. Ένας από αυτούς τους σκοπούς  είναι και η υποστήριξη όλων εκείνων των ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά. Αυτούς τους Μικρούς Ήρωες, στη Stoiximan, τους στηρίζουμε με δύναμη».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.iroes.gr/mikroi-iroes-mathainoun/

Λίγα λόγια για τη Stoiximan
Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 6 χώρες μέσω των brands Stoiximan για την Ελλάδα και την Κύπρο και Betano για τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρουμανία και την Πορτογαλία. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό του, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 600 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 230 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας.

Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 26.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών που έχουν αγγίξει περισσότερους από 400 αθλητές, ενώ με την πρωτοβουλία “Try This At Home” ανατρέπει στην πράξη το Brain Drain. 

Για περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μας επισκεφθείτε το www.stoiximan.gr, για τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης το www.iroes.gr και για την πρωτοβουλία “Try This At Home” το https://braingain.stoiximan.gr"

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5