Market

H συλλογή της Superdry για το φθινόπωρο-χειμώνα 2013 - 2014

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
53161-108123.jpg

Για τη σαιζόν Φ/Χ 13-14, η συλλογή της SUPEDRY δείχνει μια ξεχωριστή fashion τάση. Από το vintage Americana στο Ιαπωνικό street style, από το military look, στα ζωηρόχρωμα Navajo print παντελόνια. Το Βρετανικό σήμα προσφέρει όλα τα βασικά κομμάτια που χρειάζεσαι για την χειμερινή γκαρνταρόμπα σου , αλλά και πολλά κλασσικά κομμάτια που θα μπορείς να φοράς τα επόμενα χρόνια.

Η γυναικεία συλλογή με Channel chic, κουκούλες Εσκιμώ ή ναυτικά peacoats προσφέρουν ένα τόνο ανανέωσης, με μοντέρνα και θηλυκή ματιά. Σούπερ απαλά πλεκτά κεντημένα με νήματα glitter και εκρηκτικά χρώματα, τουΐντ φορέματα και πιο casual κομμάτια για βραδινές εξόδους μειξάροντας το denim πουκάμισο με φούστα από παγιέτες. Τα γυναικεία denim της Superdry, παρουσιάζουν νέες βελτιωμένες τεχνικές στα πλυσίματα, animal prints, dip dyes και μοναδικές σκιάσεις, δίνουν την αίσθηση ότι το trendy ποτέ δεν γίνεται βαρετό.

n

n

n

n

Η ανδρική συλλογή της Superdry, καταπιάνεται με το παρελθόν αλλά με μια γερή δόση νεωτερισμού. Ρετρό πλεκτά με crew neck, εμπλουτισμένα με neon yarns και Navajo λεπτομέρειες. Μπουφάν έτοιμα να κατακτήσουν τις πίστες του σκι, με μια μεγαλύτερη και πιο βελτιωμένη συλλογή, hooded alpine φούτερ με camo τυπώματα, εσωτερικές επενδύσεις και πουκάμισα με New York στυλ σε slim fit για το après- ski. Το κλασσικό ανδρικό peacoat σε μια πιο κοντή εκδοχή, με στοιχεία military adventure αλλά και με ναυτικές λεπτομέρειες,. Τα ανδρικά Superdry denim, εμφανίζονται με νέα fits, ενώ τα πορτοκαλί εξώραφα δίνουν έναν αέρα από James Dean. Τα κλασσικά chinos εμπλουτίζονται με νέα πλυσίματα και με πιο κομψά fit.

n

n

n

n

Τα αξεσουάρ από backpacks μέχρι και χαρτοφύλακες, εμφανίζονται ανανεωμένα χρώματα όπως φλουο αλλά και ντεγκραντε,. Ανδρικά αλλά και γυναικεία vintage φουλάρια, γάντια και σκουφιά με Nordic patterns και ρετρό γραφικά.

Τέλος, τα ανδρικά παπούτσια εστιάζουν στα suede αδιάβροχα, ενώ η γυναικεία συλλογή παρουσιάζει extra αναπαυτικές μπότες τύπου μοκασίνι με Navajo prints. Για πιο casual look, τα κορίτσια μπορούν να δείχνουν πιο sporty με αθλητικά που έχουν ενισχυμένο τακούνι. Τα ανδρικά δερμάτινα μποτάκια με pop χρωματιστές σόλες, δείχνουν αυστηρά αλλά smart.

Μπορείτε να τη βρείτε στο Superdry store, The Mall, Ανδ. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, 1ος όροφος & σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ