Market

Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από το φοιτητικό σας σπίτι

Για να γλιτώσετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled-2.jpg

«Αγαπημένε μου φοιτητή. Ναι, ναι καλά κατάλαβες, σε εσένα απευθύνομαι· σε εσένα που έδωσες το δικό σου αγώνα για να πετύχεις στις εξετάσεις, σε εσένα που κουράστηκες, ζορίστηκες και τελικά τα κατάφερες. Συγχαρητήρια! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις πρωινές και απογευματινές εξορμήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, ήρθε η ώρα να εξοπλίσεις στο έπακρο τον πρώτο εντελώς δικό σου προσωπικό χώρο, το πρώτο φοιτητικό σου σπίτι.

Άσε το άγχος και τις μακροσκελείς λίστες για τους μη-μυημένους και διάβασε τον παρακάτω «πεντάλογο» που θα σε γλιτώσει πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήμα.

Ξεκινάμε;

Καφετιέρα, η θαυματουργή
Η μέρα ξεκινά πάντα με έναν καφέ που σου χαρίζει αφενός την απαραίτητη ενέργεια για να μπορέσεις να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση, αφετέρου σε βοηθά να μη χάσεις την πρώτη ώρα παράδοσης στη σχολή. Πόσα χρήματα θα μπορούσες να γλιτώσεις αν είχες μια καφετέρια στον πάγκο της κουζίνας σου και δεν έπαιρνες το πρώτο αυτό καφεδάκι απ’ έξω; Κάνε τον πολλαπλασιασμό και πρόσθεσε στο ποσό αυτό τις φορές που θα καλέσεις συμφοιτητές στο σπίτι και θα χρειαστεί να παραγγείλετε έναν καφέ από τη διπλανή καφετέρια. Μήπως με αυτά τα χρήματα θα μπορούσες τελικά να πάρεις ένα laptop; Ή μήπως εκείνο το καινούργιο smart watch;

Σκληρός δίσκος για τα κρύα βράδια του χειμώνα
Ζούμε ιστορικές στιγμές, αγαπητέ μου, καθώς πλησιάζουμε ολοταχώς προς το 2019, έτος σημαντικότατο. Γιατί; Γιατί είναι το έτος που θα έχεις την πρώτη σου εμπειρία με την εξεταστική, αλλά και η χρονιά με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό comeback της χρονιάς, την τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Ξεσκόνισε τις γνώσεις σου στο GOT και διοργάνωσε μαραθώνιους ξένων σειρών και ταινιών με την βοήθεια ενός σκληρού δίσκου, για όλα τα γούστα, και κάνε τους πάντες στην παρέα να σε θαυμάζουν αιώνια.

Φούρνος μικροκυμάτων ο σωτήρας σου
Φήμες λένε πως ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται. Ξεπαγωμένο όμως φαγητό από την κατάψυξη φτιαγμένο από τα χεράκια της μανούλας σου, τρώγεται! Στις ανέμελες ημέρες που διανύεις δεν υπάρχει χρόνος για μαγειρικές και είναι απολύτως κατανοητό. Φρόντισε να επενδύσεις ένα μικρό ποσό του budget σου σ΄ έναν αξιοπρεπή φούρνο μικροκυμάτων με λειτουργίες για να ζεσταίνει αλλά και να ξεπαγώνει το φαγητό σου και δεν θα στερηθείς ποτέ τη θαλπωρή του πατρικού σου.

Βαλίτσα για την επιστροφή στα πάτρια και όχι μόνο
Ομολογουμένως η βαλίτσα δεν αποτελεί ούτε διακοσμητικό στοιχείο χώρου ούτε μέσω ψυχαγωγίας για έναν φοιτητή (εκτός αν εσύ διαθέτεις έξτρα φαντασία). Από την άλλη όμως, είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα που μπορεί κανείς να διαθέτει ανεξαρτήτως, δεδομένου ότι ποτέ δεν λείπουν οι προτάσεις για μικρές εξορμήσεις με την παρέα τα ΣΚ αλλά και οι μεγάλες σε διάρκεια διακοπές στα πάτρια εδάφη.

Το σπίτι θέλει AVA
Φοιτητική ζωή σημαίνει ατελείωτες συναντήσεις από σπίτι σε σπίτι, συναντήσεις σημαίνουν ποτά, αναψυκτικά, φαγητά και όλα αυτά μαζί σημαίνουν αναστάτωσή στην κουζίνα σου. Όχι πια! To AVA είναι εκεί για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη! Η νέα του σύνθεση το κάνει πιο αποτελεσματικό, ακόμα και με κρύο νερό, ενώ ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.  Δύο σειρές, πολλές μοναδικές επιλογές, θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Το AVA Perle (με χαμομήλι, χαμομήλι & λεμόνι και με χαμομήλι & σύμπλεγμα βιταμινών) για να σου θυμίζει τη μαμά σου και το AVA Action (με λευκό ξύδι, με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο και με λευκό ξύδι & lime) για να δοκιμάσεις κάτι νέο! Η νέα συσκευασία με δοσομετρική αντλία βοηθά στον απόλυτο έλεγχο της ποσότητας που χρησιμοποιείς. Αποτέλεσμα; Οικονομικό και πρακτικό πλύσιμο!»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ