Market

Η Alcatel Onetouch στη CES 2016

Πλήρης σειρά προϊόντων που προσφέρει την καλύτερη εμπειρία σε σχεδίαση, ήχο, κάμερα και διάρκεια της μπαταρίας.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316900-625005.jpg

• Μια πλήρης σειρά προϊόντων PIXI 4, από smartphone 3,5 ιντσών μέχρι tablet 7 ιντσών, προσφέρει την καλύτερη εμπειρία σε σχεδίαση, ήχο, κάμερα και διάρκεια της μπαταρίας στην entry-level αγορά.

• Το ατού του entry-level PIXI 3 8 ιντσών είναι το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile και το Qualcomm chipset του για συνδεσιμότητα 4G.

• Το παιδικό ρολόι CareTime και το σύστημα GPS προσφέρει στους γονείς ηρεμία


Η ALCATEL ONETOUCH συμμετέχει στη CES του Λας Βέγκας με μια σειρά νέων προϊόντων, από την πλήρη σειρά entry-level προϊόντων PIXI 4 μέχρι το παιδικό ρολόι CareTime.

«Από τους ανήσυχους γονείς μέχρι τους χρήστες που παίρνουν πρώτη φορά smartphone έχουμε μια συσκευή για κάθε ανάγκη», είπε ο Dan Dery, ο Chief Marketing Officer της ALCATEL ONETOUCH. «Η εταιρεία μας θα παρουσιάσει τα νέα προϊόντα στην έκθεση CES. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να δείτε και να δοκιμάσετε τις συσκευές για να ζήσετε την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας».


image

Η οικογένεια PIXI 4

Η ολοκαίνουρια οικογένεια PIXI 4 περιλαμβάνει smartphones 3,5 και 4 ιντσών, ένα phablet 6 ιντσών και ένα tablet 7 ιντσών – εξαιρετικής ποιότητας entry-level συσκευές που προσφέρουν μια συνολική εμπειρία στον χρήστη σε επίπεδο σχεδίασης, ήχου, κάμερας και διάρκειας της μπαταρίας. Τα PIXI 4 προσφέρουν στους καταναλωτές την καλύτερη σχεδίαση και λειτουργίες στην entry-level αγορά.


image

PIXI 3 tablet 8 ιντσών

Το πρώτο tablet της ALCATEL ONETOUCH με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile, το entry-level tablet PIXI 3 8 ιντσών λειτουργεί με Windows 10 Mobile, βελτιστοποιημένο για tablets. Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα της συσκευής και της βάσης-θήκης. Άλλα χαρακτηριστικά: τηλεκοντρόλ για την τηλεόραση, λειτουργία τηλεφώνου, GPS, μπροστινή και πίσω κάμερα.


image

Παιδικό ρολόι Care Time

Με αυτή τη συσκευή δορυφορικού εντοπισμού (GPS), οι γονείς μπορούν να καλούν ή να στέλνουν ηχητικά μηνύματα στα παιδιά τους και εκείνα μπορούν να απαντούν ή να καλούν προκαθορισμένες επαφές. Η συσκευή εντοπισμού GPS επιτρέπει στους γονείς να γνωρίζουν πού βρίσκονται τα παιδιά τους και επίσης περιλαμβάνει εφαρμογή που ενημερώνει τους γονείς όταν τα παιδιά τους μπαίνουν ή βγαίνουν από μια ήδη καθορισμένη ασφαλή περιοχή.


Περάστε από το περίπτερο μας στο Central Hall, σταντ 9829 και 9840 στη CES.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ