Market

Φέτος το καλοκαίρι ο Γρηγόρης πήγε… Μπαχάμες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
26443-60764.jpg

 Το 1ο κατάστημα Γρηγόρης πέρασε στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού ανοίγοντας τις πόρτες του στις εξωτικές Μπαχάμες.  Από τις 31 Ιουλίου, ο Γρηγόρης καλωσορίζει καθημερινά τους νέους καταναλωτές, προσφέροντας τις υπέροχες γευστικές Ελληνικές προτάσεις του από παραδοσιακές πίτες, λαχταριστά σάντουιτς, φρεσκοκομμένες σαλάτες, δροσιστικούς χυμούς, μοναδικά special ροφήματα και φυσικά τον αυθεντικό καφέ Coffeeright, πάντα με το γνωστό φιλικό χαμόγελο.

Ο Γρηγόρης, με παρουσία σε Κύπρο, Ρουμανία και Αλβανία, όπου δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια, συνεχίζει την αναπτυξιακή του δραστηριότητα, στοχεύοντας νέες χώρες. Με την φετινή επέκταση στις μακρινές Μπαχάμες, ένα από τα γνωστότερα νησιά της Καραϊβικής, ο Γρηγόρης σηματοδοτεί μια επιτυχημένη στρατηγική επιλογή ανάπτυξης, εγκαινιάζοντας το πρώτο του κατάστημα στην πρωτεύουσα του νησιού, στην πόλη Νασσάου (Nassau).

Από φέτος, όσοι επισκέπτονται τον γνωστό τουριστικό προορισμό θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα γνωστά προϊόντα του Γρηγόρη, αλλά και να γνωρίσουν την επιτυχημένη σειρά «ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ» που βασίζεται στα πρότυπα της Μεσογειακής Διατροφής προωθώντας τις αξίες της ισορροπημένης διατροφής σε όλους.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ