Market

Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο με Σεμέλη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19964-49374.jpg

Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει και είτε προγραμματίζετε ένα ξεχωριστό δείπνο στο σπίτι είτε πρόκειται να περάσετε τη βραδιά σε ένα από τα αγαπημένα σας εστιατόρια, θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι όλα τα «συστατικά» έχουν επιλεγεί σωστά για τη ρομαντική αυτή βραδιά. Και σίγουρα το κρασί αποτελεί ένα κύριο «συστατικό» αυτής της βραδιάς!

Επιλέξτε μεταξύ του λευκού ή του ροζέ «Ορεινού Ήλιου» για να συνοδεύσετε ελαφριά γεύματα. Τα κρασιά «Ορεινός Ήλιος» λευκό, από τις ιδιαίτερα αρωματικές ποικιλίες Μοσχοφίλερο Μαντινείας και Ροδίτη, και «Ορεινός Ήλιος» ροζέ με το απαλό κερασο-κόκκινο χρώμα του από Αγιωργίτικο Νεμέας, θα «μεθύσουν» με τα αρώματά τους την ή τον σύντροφό σας που εκτός από μια εξαιρετικά γευστική, αποτελούν και μια οικονομική πρόταση. Απολαύστε τα σε θερμοκρασία 9-10ο C το λευκό και σε 10-12ο το ροζέ αντίστοιχα.

Αν πάλι θέλετε να εντυπωσιάσετε, ένα «Semeli Grande Reserve Nemea» στο χρώμα του ρουμπινιού από Αγιωργίτικο Νεμέας ή το βαθύ πορφυρό «Chateau Semeli» από Cabernet Sauvignon και Merlot, θα είναι η σωστή επιλογή για να συνοδεύσετε ένα εξαιρετικό δείπνο υπό το φως των κεριών. Σερβίρετέ τα στους 15ο -17ο C και αφήστε τα πολυδιάστατα αρώματα και την ωριμότητά τους να δώσουν έναν φαντασμαγορικό τόνο στη βραδιά σας.

Όλα τα κρασιά Semeli θα τα βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και σε ορισμένα super market.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ