Market

Η Heineken, χορηγός του UEFA Champions League, γιόρτασε τον φετινό τελικό από τον μαγευτικό ουρανό του Χονγκ Κονγκ!

Η Heineken ταξίδεψε φέτος μαζί με εκατοντάδες τυχερούς από όλο τον κόσμο στο μακρινό Χονγκ Κονγκ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14962-41288.jpg

Η Heineken ταξίδεψε φέτος μαζί με εκατοντάδες τυχερούς από όλο τον κόσμο στο μακρινό Χονγκ Κονγκ, για να απολαύσει, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, τη μαγεία του απόλυτου αθλητικού γεγονότος! Mε αφορμή τον τελικό του UEFA Champions League 2011, η Heineken δημιούργησε μια μοναδική εμπειρία όπως μόνο αυτή μπορεί να προσφέρει!

Οι τυχεροί νικητές που αναδείχτηκαν μέσα από τον παγκόσμιο online διαγωνισμό “Heineken Star Final” «ξεναγήθηκαν» στον πολιτισμό και την παράδοση του Χονγκ Κονγκ και τη νύχτα του Σαββάτου παρακολούθησαν το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα από τον 41ο όροφο του ξενοδοχείου Harbour Grand. Εκεί, βρισκόταν το ειδικά διαμορφωμένο Heineken Skybox, φωτισμένο με εκατοντάδες lasers, προσφέροντας θέα 188° στους επιβλητικούς ουρανοξύστες της πόλης που έκοβαν πραγματικά την ανάσα! Σε αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό, η Heineken έδωσε τη μοναδική ευκαιρία στους καλεσμένους της να απολαύσουν την επιτομή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου –κυριολεκτικά- από τον... ουρανό του Χονκγ Κονγκ .

Οικοδεσπότης - έκπληξη για τους τυχερούς νικητές της Heineken, ο διάσημος Ισπανός στράικερ, πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Μοριέντες, ο οποίος προσέφερε τη δική του ποδοσφαιρική αίγλη στις εκδηλώσεις που πλαισίωσαν τον τελικό αγώνα μεταξύ της Manchester United και της Barcelona.

Μέχρι λοιπόν το επόμενο ραντεβού σε έναν ακόμη προορισμό-έκπληξη του “Heineken Star Final” η αγαπημένη μας μπίρα συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ