Market

To METAXA αγκαλιάζει το Spetses Classic Yacht Regatta 2016

30 Ιουνίου και 3 Ιουλίου στις Σπέτσες

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131252-297898.JPG

O Οίκος Μεταξά αγκαλιάζει φέτος, για πρώτη φορά, τη διοργάνωση του Spetses Classic Yacht Regatta, του δημοφιλέστερου αγώνα κλασσικών σκαφών στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί μεταξύ 30 Ιουνίου και 3 Ιουλίου στις Σπέτσες. Με αυτή τη συνεργασία το ΜΕΤΑΧΑ γιορτάζει τις αξίες του, όπως εκφράζονται μέσα από τον αγώνα: το ελληνικό πνεύμα που πάντα κοιτάζει μπροστά, παίρνοντας δύναμη από τις παραδοσιακές αξίες για να τις αναδείξει πέρα από στενά γεωγραφικά πλαίσια, βάζοντας την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη.

Μετά από πέντε χρόνια, επιτυχημένης πορείας, η διοργάνωση που έχει γίνει πια θεσμός, είναι ο δημοφιλέστερος αγώνας Κλασσικών σκαφών στην Ελλάδα, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους στη Μεσόγειο.

«Όλα όσα πρεσβεύει ο αγώνας ταιριάζουν με τη φιλοσοφία του ΜΕΤΑΧΑ. Από το δημιουργό του, Σπύρο Μεταξά, έναν γνήσιο νησιώτη, και το έμβλημα μας τον «Σαλαμινομάχο», το METAXA εκφράζει την τόλμη μπροστά στο άγνωστο, την ίδια που έθρεψε την ναυτοσύνη, που θέτει στόχους εκεί που οι άλλοι δεν τολμούν και που γιορτάζεται κάθε χρόνο με τo Spetses Classic Yacht Regatta”, σχολιάζει η Χουίτη Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Οίκου Μεταξά.

Ειδικά για την διοργάνωση τρεις ταλαντούχοι bartenders, εμπνεύστηκαν από το νησί των Σπετσών και τα χρώματα του ελληνικού ήλιου, και δημιούργησαν τρία cocktails που θα προσφέρουν την απαράμιλλη γευστική απαλότητα του ΜΕΤΑΧΑ σε όλα τα πάρτι του Spetses Classic Yacht Regatta. Τα «Sun Fashioned», «Spetses Sunset» με ΜΕΤΑΧΑ 12 Αστέρων και το «Spirit of the Sun» με ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων είναι τα cocktails που θα συντροφεύουν συμμετέχοντες και καλεσμένους και έχουν δημιουργηθεί ώστε να συνδυάζουν την αγάπη για τη θάλασσα με τα αρώματα της Ελλάδας, όπως ακριβώς κάνει και ο Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών - Spetses Classic Yacht Regatta.

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ