Advertorial

Δώρα 2021: Κερδίστε καλλυντικά, ρούχα, αξεσουάρ και ανανεωθείτε

70 τρομερά δώρα για να διαλέξετε!

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
ΤΕΥΧΟΣ 809
14’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κερδίστε καλλυντικά, ρούχα, αξεσουάρ και ανανεωθείτε

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Voice 2021: Κερδίστε ρούχα, αξεσουάρ, θεραπείες ομορφιάς και παπούτσια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Κάθε διεύθυνση email μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ φορά σε κάθε διαγωνισμό και να περιέχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο


Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι' αυτό, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε και σας χαρίζουμε τα καλύτερα δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά! δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα!

MAC
Gift set 7 προϊόντων, αξίας €250

Καλλυντικά MAC

Η απόλυτη ενσάρκωση της εκλεπτυσμένης ομορφιάς και του πάθους της Lisa των Blackpink για το μακιγιάζ, είναι η συλλογή MAC x L που δίνει στους θαυμαστές της την ευκαιρία να μιμηθούν το είδωλό τους, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδοχές των εμβληματικών looks της με μια γκάμα προϊόντων που δημιούργησε και επιμελήθηκε η ίδια. Σας χαρίζουμε ένα gift set αξίας €250 που περιλαμβάνει: 3 υγρά κραγιόν Powder Kiss, 1 παλέτα σκιών, 2 eyeliners (μαύρο και καφέ) και ένα ρουζ.

▶ H ATHENS VOICE και η MAC (www.maccosmetics.gr) σας χαρίζουν 1 gift set αξίας 7 προιόντων. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «MAC» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SWATCH
Ρολόι Peanuts

Ρολόι Peanuts SWATCH

Δύο κόσμοι συναντιούνται στο καντράν του Grande Bracchetto καθώς ο Snoopy στέκεται δίπλα στην ελβετική σημαία — μια μνεία στις ρίζες της Swatch. Ο Snoopy ονειρεύεται ότι πηγαίνει σε νέες περιπέτειες, όμως πάντοτε τον βλέπουμε να περιφέρεται γύρω από το σπιτάκι του. Από τον Snoopy αστροναύτη μέχρι το chef Snoopy, στο μονόχρωμο λουρί αυτού του μοντέλου Gent, βρίσκει κανείς πολλά από τα alter egos του αγαπημένου σκυλο-χαρακτήρα.

▶ H ATHENS VOICE και η SWATCH (www.swatch.com/el) σας χαρίζουν 1 ρολόι Peanuts. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «SWATCH» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


FOREO
Συσκευή UFO 2, αξίας €279

FOREO Συσκευή UFO 2

Με το διαστημικό όνομά του και τον «εξωγήινο» σχεδιασμό του, το UFO 2 δικαίως είναι το αγαπημένο gadget περιποίησης των πιο λαμπερών stars του Hollywood. Το beauty tech gadget εγγυάται, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, την εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος, τη σύσφιξη και τη μείωση ρυτίδων, όπως επίσης και τη μείωση των μαύρων κύκλων, μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες sheetmasks που είναι συμβατές με τη συσκευή.

▶ H ATHENS VOICE και η FOREO (foreo.com) σας χαρίζουν 1 FOREO UFO 2. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «FOREO» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


CARPISA
Γυναικείες τσάντες

Γυναικείες τσάντες CARPISA

Το αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ από το αγαπημένο μας brand. Η μαύρη τσάντα Letizia, από υλικό naplak, είναι κατάλληλη για όλες τις ώρες της ημέρας. Η τσάντα Priscila από μαλακή maxi-κοκκώδη δερματίνη με μαύρες και μεταλλικές λεπτομέρειες, είναι διακοσμημένη με αποσπώμενη αλυσίδα και ιμάντα ώμου.

▶ H ATHENS VOICE και η CARPISA σας χαρίζουν 2 τσάντες. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και την τσάντα που θέλετε, γράφοντας «CARPISA» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


BOTH JEWELLERY STUDIO
Βραχιόλι και δαχτυλίδι

Βραχιόλι και δαχτυλίδι BOTH JEWELLERY STUDIO

Τα ξεχωριστά σχέδια και οι ιδιαίτερες τεχνικές είναι που κάνουν το Both Jewellery Studio μοναδικό στο χώρο του σύγχρονου κοσμήματος. Σας κάνουμε δώρο ένα βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι με ιριδίζοντες τόνους, σχεδιασμένο από τη Βάσια Πάχη και ένα δαχτυλίδι από 24Κ επίχρυσο ασήμι και αιματίτη που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Γιαννούτσος.

▶ H ATHENS VOICE και το BOTH JEWELLERY STUDIO (Βεΐκου 9, Ακρόπολη, www.bothstudio.gr) σας χαρίζουν1 βραχιόλι ή 1 δαχτυλίδι. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το κόσμημα που θέλετε, γράφοντας «BOTH JEWELLERY» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


THE BODY SHOP 
Χριστουγεννιάτικα gift sets

Χριστουγεννιάτικα gift sets THE BODY SHOP

Creamy & christmassy body butter trio
Τρία mini Body Butters, ένα από κάθε εορταστική special edition σειρά: Joy & Jasmine, Love & Plums, Kindness & Pears. Διαθέτουν όλα πλούσια κρεμώδη υφή, είναι εμπλουτισμένα με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και έχουν υπέροχο άρωμα που θα απογειώσει την εορταστική σας διάθεση.

Florals & frost white musk® big gift 
Η πιο συναρπαστική έκπληξη για λάτρεις του εμβληματικού White Musk®. Ένα υπέροχο vegan δώρο που περιέχει shower gel, body lotion, eau de toilette, perfume oil roll-on σε εξαιρετικά πρακτική travel-friendly συσκευασία.

Festive & fresh drops of youth™ skincare gift 
Οι γιορτές είναι η καλύτερη αφορμή για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας ώστε να ακτινοβολεί υγεία! Αυτό το vegan δώρο περιέχει αφρό καθαρισμού, serum και κρέμα προσώπου από τη σειρά Drops of Youth™, που υπόσχονται καθαρή, φρέσκια, ενυδατωμένη και πιο απαλή επιδερμίδα.

The gift of joy 
Ένα χειροποίητο σεντούκι, μέσα στο οποίο κρύβονται υπέροχες must-have εκπλήξεις για την καθημερινή περιποίηση σώματος: shower gel, χειροποίητο αξεσουάρ απολέπισης σώματος από φυσική γιούτα και Shea body butter για εντατική ενυδάτωση και αίσθηση θρέψης έως και 96 ώρες.

▶ H ATHENS VOICE και η THE BODY SHOP (www.thebodyshop.gr) σας χαρίζουν 12 gift sets. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το όνομα του gift set που θέλετε, γράφοντας «BODY SHOP» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SKY PREMIUM LIFE
Gift set υγείας και ομορφιάς

Συμπληρώματα διατροφής

Σετ υγείας και ομορφιάς Sky Premium Life®. Το Collagen είναι ολοκληρωμένο συμπλήρωμα με εύπεπτα βιοδιαθέσιμα πεπτίδια κολλαγόνου για γερά μαλλιά και νύχια και λαμπερό δέρμα. Το Hyaluronic Acid με διαυγές πόσιμο διάλυμα υαλουρονικού οξέος μπορεί να ληφθεί από στόματος ή να εφαρμοστεί στην επιδερμίδα ως ενισχυτικό της καλλυντικής μας κρέμας. 

▶ H ATHENS VOICE και η Sky Premium Life® (www.skypremiumlife.com) σας χαρίζουν 5 gift sets. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «SKY PREMIUM» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


FILA
Γυναικείο ζευγάρι sneakers

Γυναίκεια λευκά sneakers FILA Disruptor II

Η FILA είναι το απόλυτο streetwear ιταλικό brand που συναντά κανείς στις καλύτερες βιτρίνες sportswear και fashion καταστημάτων. Το FILA Disruptor II είναι το αγαπημένο sneaker μικρών και μεγάλων χάρη στο ανατρεπτικό του design και την premium ποιότητά του. Ένα statement των fashionistas και των sportswear lovers! 

▶ H ATHENS VOICE και η FILA (filafashion.veto.gr) σας χαρίζουν1 ζευγάρι FILA Disruptor II. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το νούμερο παπουτσιού που φοράτε γράφοντας «FILA» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


YAMAMAY
Lingerie

Εσώρουχα Yamamay

Τα αγαπημένα μας lingerie από τη Yamamay που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και ιδιαίτερα σχέδια, θα μας συνοδεύουν κάθε στιγμή και αυτές τις εορτές. Γι' αυτό σας προσφέρουμε ένα Padded Brazilian Body από σατέν και δαντέλα με αποσπώμενες καλτσοδέτες και ένα σετ bustier και brazilian culote από απαλό ελαστικό ύφασμα και δαντέλα από τη σειρά Wild Lace.

▶ H ATHENS VOICE και η YAMAMAY σας χαρίζουν 1 κορμάκι ή 1 σετ εσωρούχων. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το σχέδιο lingerie που προτιμάτε γράφοντας «YAMAMAY» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΠΛΑΙΣΙΟ
Xiaomi MI Watch

Xiaomi MI Watch

Το νέο Mi Watch μπορεί να σου προσφέρει στιλ και ταυτόχρονα να καταγράψει τα σπορ και τις συνήθειές σου για να πετύχεις καλύτερη προπόνηση και καλύτερο lifestiyle! Είναι αδιάβροχο και έχει αυτονομία μπαταρίας έως και 16 ημέρες. 

▶ H ATHENS VOICE και το ΠΛΑΙΣΙΟ (www.plaisio.gr) σας χαρίζουν 1 Xiaomi MI Watch. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «ΠΛΑΙΣΙΟ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


NUXE
Gift set

καλλυντικά NUXE

Ένα gift set που περιλαμβάνει το Huile Prodigieuse Florale, το ξηρό λάδι που ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και το άρωμα Prodigieux Floral Le Parfum με νότες από γκρέιπφρουτ, περγαμόντο, λεμόνι, μανόλια, τσάι, άνθη πορτοκαλιάς, μόσχο και vetiver.

▶ H ATHENS VOICE και η NUXE (FB: Nuxe Greece) σας χαρίζουν 1 gift set. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «NUXE» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


CAUDALIE
Χριστουγεννιάτικο gift set

Χριστουγεννιάτικο gift set CAUDALIE

Η σειρά Vinosource-Hydra είναι ιδανική για τη φυσική περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας αφού προσφέρει ενυδάτωση που θυμίζει σταγόνα δροσιάς. Κάθε gift set περιλαμβάνει τον ορό S.O.S Thirst-Quenching, την κρέμα Grape Water Gel Moisturizer και τη μάσκα Moisturizing Mask.

▶ H ATHENS VOICE και η CAUDALIE (FB: Caudalie Hellas) σας χαρίζουν 3 gift sets. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «CAUDALIE» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


KORRES
Αρωματικό gift set

Αρωματικό gift set KORRES

Μπουκάλια αρωμάτων που κλείνουν τοπία, όνειρα, συναισθήματα, εικόνες από γυμνά χέρια, βαθιές ρίζες στη γη, ανοιχτές θάλασσες και επιβλητικά βουνά – η γοητεία του απλού και ουσιαστικού, η ευγένεια της φυσικής ομορφιάς. Μία συλλογή αρωμάτων που ενώνει ανθρώπους, συναισθήματα, σκέψεις, στιγμές. Το σετ Midnight Dahlia περιλαμβάνει Eau De Toilette και αφρόλουτρο.

▶ H ATHENS VOICE και η KORRES (gr.korres.com) σας χαρίζουν 3 gift sets. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «KORRES» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ENVIE SHOES
Δωροεπιταγή €100

Η Δούκισσα Νομικού στην καμπάνια της Envie Shoes

Και φέτος η Envie Shoes έχει φροντίσει με την τεράστια ποικιλία σε γυναικεία παπούτσια, την ποιότητα και την άνεση που χαρακτηρίζουν κάθε της συλλογή, να βρούμε όλες τα #dreamshoes που δεν θα μπορούμε να αποχωριστούμε όλο τον χειμώνα. Μπότες, γόβες, μποτάκια, loafers και αρβυλάκια σε τρομερά σχέδια και χρώματα που θα ανανεώσουν τη διάθεση και την εμφάνισή μας. Σας χαρίζουμε μια δωροεπιταγή των €100 για να διαλέξετε ό,τι σας αρέσει από το eshop.

▶ H ATHENS VOICE και η ENVIE SHOES (www.envieshoes.gr) σας χαρίζουν 1 δωροεπιταγή €100. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό γράφοντας «ENVIE» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.


YOUNG CARPO
Gift set

young carpo καλλυντικά

Ένα νέο ελληνικό brand φέρνει μια ξεχωριστή σειρά περιποίησης της νεανικής επιδερμίδας βασισμένη σε φυτά και βότανα της ελληνικής και μεσογειακής φύσης. Σας προσφέρουμε gift set που περιλαμβάνει αφρό καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια, ενυδατική κρέμα προσώπου, κρέμα απολέπισης/ μάσκα προσώπου και primer για τη μείωση εμφάνισης πόρων.

▶ H ATHENS VOICE και η YOUNG CARPO (www.youngcarpo.com) σας χαρίζουν 2 gift sets 4 προϊόντων. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «YOUNG CARPO» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


essence
Gift bag

Καλλυντικά essence

Η essence είναι και πάλι φέτος ο τρόπος να δείχνεις λαμπερή τις ημέρες των εορτών. Σας προσφέρουμε gift bags που περιέχουν όλα τα απαραίτητα, συνολικά 11 προϊόντα: παλέτα σκιών, μάσκαρα, αδιάβροχο μολύβι φρυδιών, μάσκα προσώπου, primer, foundation, παλέτα highlighter, ενυδατικό σπρέι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, lipbalm, χτένα για βλεφαρίδες, styling set φρυδιών, lip filler.

▶ H ATHENS VOICE και η essence (essence.eu/el-gr) σας χαρίζουν 3 gift sets. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «essence» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


YOUTH LAB.
Χριστουγεννιάτικα gift sets

Φωτογραφίες από νεσεσέρ καλλυντικών Youth Lab.

Οι εορταστικές προτάσεις της ΥOUTH LAB. για φέτος περιλαμβάνουν τρία fancy τσαντάκια με τους πιο αγαπημένους κωδικούς του brand, σε full sizes συσκευασίες. Το Glow Up περιέχει την κρέμα ματιών Youth Shot και την κρέμα προσώπου Wrinkles Erasure. Το Head to Toe περιέχει το ξηρό λάδι Shimmering Dry Oil, την Candy scrub & mask και 1 ζευγάρι Peptides Spring Hydra-gel Eye Patches. Το Tight Me Up περιέχει τον ορό Restoring serum και 30 ζευγάρια Peptides Spring Hydra-gel Eye Patches. 

▶ H ATHENS VOICE και η YOUTH LAB. (www.youthlab.com) σας χαρίζουν 3 gift sets. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «YOUTH LAB.» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


MAYBELLINE NEW YORK
Gift set

Καλλυντικά

Τα πιο hot προϊόντα μακιγιάζ της Maybelline σε ένα χριστουγεννιάτικο gift set για εσένα. Η νέα μάσκαρα The Falsies Lash Lift που προσφέρει το look ενός επαγγελματικού lashlifting, το νέο Lifter Gloss με υαλουρονικό οξύ για σαρκώδες αποτέλεσμα, η κρεμώδης σκιά Color Strike σε μορφή στυλό και το Master Strobing Stick highlighter θα αλλάξουν τον τρόπο που κάνεις το μακιγιάζ σου.

▶ H ATHENS VOICE και η MAYBELLINE NEW YORK (www.maybelline.gr) σας χαρίζουν 4 gift sets. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «MAYBELLINE» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


UNITED COLORS OF BENETTON
Τσαντάκια και πασμίνες

Τσαντάκια και πασμίνες UNITED COLORS OF BENETTON

Τα χρώματα στα ρούχα και τα αξεσουάρ της Benetton μας φτιάχνουν πάντα τη διάθεση. Το ίδιο και τα παιχνιδιάρικα νεσεσέρ με ζωάκια και βούλες. Σας προσφέρουμε τα πιο αξιολάτρευτα τσαντάκια της χρονιάς και πασμίνες για να αντιμετωπίσετε τις κρύες ημέρες με στιλ.

▶ H ATHENS VOICE και η BENETTON (gr.benetton.com) σας χαρίζουν 10 πασμίνες ή νεσεσέρ. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το δώρο που θέλετε γράφοντας «BENETTON» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


POLAROID
Γυναικεία γυαλιά ηλίου

Γυναικεία γυαλιά ηλίου POLAROID

Συνδυάζοντας τις χρωματικές διαφάνειες του σκελετού με τις διακριτικές αποχρώσεις των φακών, αυτά τα στιλάτα γυαλιά ηλίου πάνε τις σύγχρονες τάσεις στο επόμενο επίπεδο. Ιδανικά αξεσουάρ για κάθε περίσταση, τα γυαλιά αυτά προσφέρουν προστασία αλλά και μια δόση στιλ.

▶ H ATHENS VOICE και η SAFILO σας χαρίζουν 3 ζευγάρια γυαλιά ηλίου Polaroid. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «POLAROID» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια)


GARNIER
ChristMASK κουτί

GARNIER ChristMASK κουτί

Με τις νέες Ampoule Tissue Masks από την Garnier η βαθιά ενυδάτωση και η εξατομικευμένη περιποίηση γίνονται δυνατές χάρη στο συνδυασμό ενεργών συστατικών με superfoods. Κάθε υφασμάτινη μάσκα είναι εμπλουτισμένη με τη δύναμη μιας αμπούλας, και υπόσχεται να καλύψει σε 5 μόλις λεπτά την κάθε ανάγκη της επιδερμίδας! Κάθε gift set περιλαμβάνει 7 μάσκες.

▶ H ATHENS VOICE και η GARNIER (www.garnier.gr) σας χαρίζουν 4 gift sets. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «GARNIER» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


APIVITA 
Νεσεσέρ Fresh & Glow

APIVITA  Νεσεσέρ Fresh & Glow

Κρέμα-Gel Bee Radiant λεπτής υφής για σημάδια γήρανσης και ξεκούραστη όψη, serum ενεργοποίησης λάμψης για ξεκούραστη όψη σε ειδικό μέγεθος και αφρός καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια 75ml σε ειδικό συλλεκτικό εορταστικό τσαντάκι, το οποίο μετά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπους.

▶ H ATHENS VOICE και η APIVITA (www.apivita.com) σας χαρίζουν 3 νεσεσέρ. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «APIVITA» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


KARL LAGERFELD
Τσαντάκι

Τσαντάκι KARL LAGERFELD

Για την Holiday collection ο οίκος Karl Lagerfeld καλωσορίζει τη νέα χρονιά και γιορτάζει μια καινούργια αρχή. Το ikonik μονόγραμμα του οίκου πρωταγωνιστεί σε όλη τη σειρά, δίνοντας έναν σοφιστικέ χαρακτήρα και ένα παιχνιδιάρικο ύφος. Τα αξεσουάρ εμπλουτίζονται με lucky charms στα cartoonish σχέδια των Karnimals, που μοιάζουν με ζέβρες, κροκόδειλους και λεοπαρδάλεις και προσθέτουν μια fun πλευρά.

▶ H ATHENS VOICE και ο οίκος KARL LAGERFELD σας χαρίζουν 1 τσαντάκι. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «KARL LAGERFELD» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ECOALF
Ανδρικό φούτερ

Ανδρικό φούτερ ECOALF

Όλα τα κομμάτια της συλλογής Restarted χαρακτηρίζονται από γήινους τόνους, right-on-point σχέδια και iconic κατασκευή, ενώ κατασκευάστηκαν με χαμηλή χρήση νερού και ενέργειας, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση της εκπομπής του διοξειδίου του άνθρακα. Κάθε ρούχο κρύβει μέσα του την βασική αρχή της Ecoalf «there is no planet B».

▶ H ATHENS VOICE και η ECOALF σας χαρίζουν 1 ανδρικό φούτερ, μέγεθος Large. Ακολουθήστε την Athens Voice και το LOOKmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «ECOALF» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ