1821 Digital Gallery
Από την A.V. με αγάπη!
ΤΕΥΧΟΣ 362

Από την A.V. με αγάπη!

A.V. χαρίζει κι εσύ κερδίζεις στέλνοντας ένα απλό sms

Ο Frankestein για τους αναγνώστες της A.V.

image

To υδάτινο χοροθέατρο «Frankestein» του σκηνοθέτη-χορογράφου Παύλου Κουρτίδη, για 2η χρονιά στο Θέατρο ΠΚ, εξελίσσεται σε ένα λευκό κουτί σαν μεγεθυμένο δοχείο πειραμάτων. Το κουτί αρχίζει να πλημμυρίζει με νερό και ο λόγος να συνδυάζεται με το χορό. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ο σκηνοθέτης εξηγεί: «Δημιουργία, κλωνοποίηση, ευρηματικότητα, πείραμα, ζωή – μερικά από όσα με έφεραν κοντά στο μύθο του Frankenstein. Στην παράσταση, το νερό είναι το εργαλείο του Frankestein προς περαιτέρω πειραματισμό και εξερεύνηση και ίσως κι η ύστατη ελπίδα του. Ο λόγος έχει δευτερεύοντα ρόλο, τον χρησιμοποιώ μόνο στα σημεία που βγαίνει βιωματικά μέσα από το εκάστοτε στιγμιότυπο. Όσο για τους θεατές, μου έδωσαν το εφαλτήριο για να παίξει το έργο για 2ο χρόνο. Αυτό με κολακεύει, αλλά και με αγχώνει... πολύ!».

Ερμηνεύουν: Ζωή Σωτηροπούλου, Όλια Μουρουζίδου, Ξανθή Αθανασοπούλου, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Νικόλας Μιτσίτσκας, Παύλος Κουρτίδης.

Από 7/10, Κασομούλη 30 (μετρό Ν. Κόσμος) 210 9011.677

Η ATHENS VOICE εξασφάλισε για εσάς 70 διπλά εισιτήρια για την avant premiere της παράστασης «Frankestein» στο θέατρο ΠΚ, Κυρ. 2/10 στις 21.45. Στείλτε σε SMS: AVAV (κενό) και ονοματεπώνυμο (σε μορφή: κεφαλαία ελληνικά, πρώτα επίθετο και μετά όνομα) στο 54121, μέχρι 30/9 στις 17.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και τα ονόματά τους θα βρίσκονται σε λίστα στο ταμείο του θεάτρου (Κασομούλη 30, μετρό Ν. Κόσμος, 210 9011.677).

Κάθε μήνυμα χρεώνεται € 1,23 με ΦΠΑ


Δώρο 135 διπλά εισιτήρια για την παράσταση «Γίνε το μωρό μου» 

image

Δύο οικογένειες, μία αριστοκρατική από το Λονδίνο και μία… αυτονομιστικών τάσεων σκοτσέζικη θα συγγενέψουν μέσα από ένα γάμο και ο πόλεμος δεν θα αργήσει να κηρυχτεί, σε αυτή την κωμωδία του Αμερικανού Κεν Λούντβικ, που θα παρουσιαστεί για δεύτερη συνεχή χρονιά. Σκηνοθεσία: Αντώνης Καλογρίδης. Στους ρόλους οι Ε. Ερήμου, Κ. Αποστολίδης, Γ. Ζιόβας, Δ. Στυλιανέση, Π. Λύκος, Ε. Σταματίου. Κάθε Τετ., Πέμ. (19.00), Παρ. (20.00), Σάβ. (21.00), Κυρ. (20.00). € 24, 18 (Λ), 16 (Φ).

Η A.V. εξασφάλισε για τους αναγνώστες της 135 διπλά εισιτήρια για την avant premiere της παράστασης «Γίνε το μωρό μου», στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», στις 8/10, 21.00. Στείλτε SMS: AVP (κενό) και ονοματεπώνυμο (σε μορφή: κεφαλαία ελληνικά, πρώτα επίθετο και μετά όνομα) στο 54121, μέχρι 4/10 στις 10 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και τα ονόματά τους θα βρίσκονται σε λίστα στο ταμείο του θεάτρου (Ακαδημίας 3, 210 3636.144).

Κάθε μήνυμα χρεώνεται € 1,23 με ΦΠΑ


Δώρο «Περιεκτικό Λεξικό του Δημοτικού»

image

Η A.V. εξασφάλισε για εσάς 50 αντίτυπα του βιβλίου «Περιεκτικό Λεξικό του Δημοτικού» (εκδ. Πατάκη). Στείλτε SMS: AVBOOK (κενό) και ονοματεπώνυμο στο 54121, μέχρι 4/10 στις 10.00 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με sms και θα μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από το κεντρικό βιβλιοπωλείο Πατάκη (Ακαδημίας 65).

Κάθε μήνυμα χρεώνεται € 1,23 με ΦΠΑ


image

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ATHENS VOICE στους φοιτητες

4 νέα πολυεργαλεία λιθίου eVo από την Black & Decker®

Κοιτάς το νέο σου σπίτι στην απαρχή της νέας ζωής ως φοιτητής και σου μοιάζει με λευκή κόλα. Στην οποία εσύ θες να δεις πολύχρωμες βιβλιοθήκες, ράφια σαν γλυπτά και πίνακες, διακοσμητικά, μοντέρνα τραπεζάκια, συρταριέρες, τεράστιο γραφείο, κρεβάτι και αυτοσχέδια κομοδίνα, όλα σε μια σύνθεση που να έχει τη δική σου σφραγίδα. Η A.V. σού χαρίζει το ιδανικό δώρο για αυτή τη δουλειά: το νέο πολυεργαλείο με μπαταρία λιθίου 14.4v, eVo της Black & Decker®.

Με αυτό θα μπορείς να ολοκληρώσεις όλες τις DIY δουλειές που θες, αφού η κεφαλή του αλλάζει και το εργαλείο μεταμορφώνεται από επαναφορτιζόμενο δράπανο σε κατσαβίδι, σέγα και τριβείο. Με 25 εξαρτήματα και κασετίνα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση για τέσσερα (4) πολυεργαλεία κάνε like στο «Athens Voice (official)» και μάθε όλες τις λεπτομέρειες. Ο διαγωνισμός διαρκεί έως 4/10.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5