Advertorial

Χονολουλού, ένα new age ζυθεστιατόριο στη Νέα Σμύρνη

Παραδοσιακή κουζίνα with a twist και πολλές μπίρες!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χονολουλού

Χονολουλού: το νέο στέκι στη Νέα Σμύρνη για μπίρες και καλό φαγητό

Η Χονολουλού, πρωτεύουσα εκείνης της συστάδας νησιών που ονομάζεται «Χαβάη», χαρακτηρίζεται από την έντονη και αρμονική πολυπολιτισμικότητα. Σε αυτά τα βήματα κινήθηκε και η μικρή της «αδερφή» στη Νέα Σμύρνη, που πάντρεψε Πολίτικες συνταγές με κρητική κουζίνα και ελληνικά παραδοσιακά πιάτα

Χονολουλού

Όσο εξωτικός ακούγεται ο ταξιδιωτικός προορισμός της Χαβάης, άλλο τόσο είναι κι αυτό το ομώνυμο γαστρονομικό στέκι στη Νέα Σμύρνη. Το περιβάλλον της Χονολουλούς σε ταξιδεύει μακριά από την καθημερινότητα της πόλης, ενώ οι γεύσεις που βγαίνουν από την κουζίνα της σου ξυπνούν αναμνήσεις…

Στην ουσία, πρόκειται για ένα new age ζυθεστιαστόριο που έλλειπε, απόλυτα ταιριαστό με τη γειτονιά της Νέας Σμύρνης και την παράδοση που έχει στο καλό φαγητό. Ένα στέκι δίχως υπερβολές, απλό, νόστιμο, τίμιο. Οι ιδιοκτήτες της Χονολουλούς κατάφεραν να συνδυάσουν ένα χαλαρωτικό vintage περιβάλλον με Jazz μουσικές μαζί με λίγο διαφορετικές γαστρονομικές προσεγγίσεις, αλλά και καθημερινά πιάτα.

Χονολουλού

Την πληθώρα ετικετών σε μπίρες και σε επιλεγμένα εμφιαλωμένα (και μη) κρασιά, συνοδεύουν παραδοσιακά πιάτα που εδώ μας επανασυστήνονται. Ανάμεσά τους το Χουνκιάρ Μπεγιεντί με μοσχαρίσια μάγουλα και κρέμα καπνιστής μελιτζάνας, το συκώτι ρακόμελο με ψημένη ρακί, τα κανελόνια φούρνου με μετσοβόνε, τα υπέροχα βουβαλίσια μπιφτέκια, το ποιοτικό rib eye, η χορταστική χοιρινή μπριζόλα, και φυσικά το χειροποίητο λουκάνικο από τη Δράμα. Κι όλα αυτά είναι μόλις μερικές από τις πολλές (κι όλες τους νόστιμες) προτάσεις του καταλόγου.

Χονολουλού

Και κάτι τελευταίο: στη Χονολουλού όλα τα πιάτα είναι σε φυσιολογικές τιμές, ενώ οι πρώτες ύλες προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από μικρούς έλληνες παραγωγούς.

Κυζίκου 13, Νέα Σμύρνη, 2130997949, www.honoluluathens.gr, Fb: Honolulu_athens, Instagram: @honolulu_athens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ