Advertorial

Βρήκαμε τους φακούς επαφής για τους φαν του αθλητισμού

Ετοιμαστείτε να δείτε τον κόσμο με... άλλο μάτι, φορώντας φακούς επαφής από τα Lenshop.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποδηλάτης με φακούς επαφής
© Lenshop

Προγραμματίστε τώρα το ραντεβού σας για δοκιμαστική εφαρμογή στα καταστήματα οπτικών Lenshop.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, οι φακοί επαφής από τα καταστήματα οπτικών Lenshop μπορούν να σας δώσουν καθαρή πλήρη όραση, την ελευθερία να είστε δραστήριοι και μια φυσική εμφάνιση χωρίς γυαλιά.

Είτε είστε φανατικός λάτρης του αθλητισμού, είτε πηγαίνετε περιστασιακά για τρέξιμο, τα καταστήματα οπτικών Lenshop σας προτείνουν τους φακούς επαφής ACUVUE® OASYS with TRANSITIONS™ για να έχετε την απαραίτητη ελευθερία να συγκεντρωθείτε στην άθληση.

Οδήγηση αυτοκινήτου το βράδυ
© Lenshop

Όποιο κι αν είναι το άθλημά σας, έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε τους φακούς ACUVUE® OASYS with TRANSITIONS™:

  • Οι φακοί επαφής παρέχουν καθαρή πλήρη όραση χωρίς περιορισμό από τον σκελετό των γυαλιών.
  • Οι φακοί δεν γλιστρούν στη μύτη σας όταν ιδρώνετε, δεν αναπηδούν στον ρυθμό των ποδιών σας και δεν κάνουν αντανακλάσεις που αλλοιώνουν την όρασή σας.
  • Δεν θολώνουν και δεν πιτσιλίζονται από τη βροχή, δεν λερώνονται και δεν πρόκειται να σπάσουν, εάν σας χτυπήσει κατά λάθος κάτι στο πρόσωπο.
  • Μπορούν να φορεθούν με μάσκες, κράνη ή άλλου τύπου αθλητικό εξοπλισμό κεφαλής.
  • Όταν πρόκειται για αναρρίχηση σε βράχους, ποδηλασία στο βουνό ή ιππασία, οι φακοί επαφής είναι η προφανής επιλογή. Τα μισά της διαδρομής προς την κορυφή δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ασχολείστε με τα γυαλιά σας.
  • Εάν πάλι ασχολείστε με αθλήματα χιονιού, χάρη στους φακούς επαφής μπορείτε να φοράτε οποιοδήποτε στυλ μη συνταγογραφούμενων προστατευτικών γυαλιών ή μάσκας στις πλαγιές. Οι φακοί ACUVUE® βοηθούν επίσης στην προστασία των ματιών σας από τις υπεριώδεις ακτίνες που αντανακλώνται από το χιόνι ή από τον ουρανό.

Οι φακοί επαφής ACUVUE® OASYS with Transitions™ έχουν Κατηγορίας 1 προστασία από την UV ακτινοβολία, εμποδίζονταςτο 100% των UVB και περισσότερο από το 99% των UVA ακτίνων του ηλίου. Είναι κατασκευασμένοι με Transitions™ Light Intelligent Technology™ μειώνοντας την ενοχλητική επίδραση του φωτός στα μάτια και βοηθούν στη γρήγορη επανάκτηση της όρασης στο έντονο φως, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αφού προσαρμόζονται γρήγορα και άψογα στο μεταβαλλόμενο φως.

Νυχτερινή διασκέδαση για γυναίκες
© Lenshop

Οι ACUVUE® OASYS with TRANSITIONS™, με προτεινόμενη αντικατάσταση ανά 2 εβδομάδες, είναι ιδανικοί για ημερήσια χρήση και διατίθενται σε συσκευασία των 6 φακών. Ιδανικοί για απαιτητικές συνθήκες φωτισμού, όπως όταν αθλείστε, εργάζεστε σε αντίξοες συνθήκες φωτισμού ή όταν χρησιμοποιείτε ψηφιακές οθόνες.

Προγραμματίστε τώρα το ραντεβού σας για δοκιμαστική εφαρμογή στα καταστήματα οπτικών Lenshop

ΑΘΗΝΑ –Ακαδημίας 34, 2102208622
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -Τσιμισκή 99, Κέντρο, 2310266412
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Βενιζέλου 85, Αμπελόκηποι, 2310734984
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Γρηγορίου Λαμπράκη 169, Τούμπα, 2310909599
ΛΑΡΙΣΑ- Ρούσβελτ 23, 2411416102
ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Πλατεία Ελευθερίας 4, 2351023399
ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Μεγάλου Αλεξάνδρου 20, 2351035333

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ