Advertorial

Κερδίστε καλλυντικά, ρούχα, αξεσουάρ και ανανεωθείτε

Περισσότερα από 120 δώρα για στιλ και ομορφιά!

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 726
18’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
clothes.jpg

Μεγάλος διαγωνισμός Athens Voice: Κερδίστε ρούχα, αξεσουάρ, θεραπείες ομορφιάς και παπούτσια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σας προσφέρουμε δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά. Δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα!

VASSILIS ZOULIAS
Γυναικεία τσάντα 

zoulia-img_8134.jpg

Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στις δημιουργίες του πιο ταλαντούχου έλληνα σχεδιαστή, εξασφαλίσαμε για εσάς μια μοναδική τσάντα από τη συλλογή του. Με μεταξωτή υφή και υπέροχο φινίρισμα μέσα και έξω για να συνοδέψει κάθε σας εμφάνιση, όλο τον χρόνο!

▶ H ATHENS VOICE και ο VASSILIS ZOULIAS (Ακαδημίας 4, 2107225613, vassiliszoulias.com) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 τσάντα. Στείλτε SMS: AV1 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SWATCH
Limited edition ρολόι 

swatch.jpg

Η Swatch συμμετέχει στον εορτασμό της χρονιάς του ποντικού στο Κινέζικο ημερολόγιο με το Special Chinese New Year μοντέλο CHEESE. Κυκλοφορεί σε σπέσιαλ μεταλλική συσκευασία σε σχήμα κομματιού τυριού και θα σας κάνει να χαμογελάτε τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα – μήπως είπε κάποιος «cheese»;!

▶ H ATHENS VOICE και η SWATCH (www.swatch.com/el) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 limited edition ρολόι. Στείλτε SMS: AV2 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SHISHEIDO
Gift set

holiday-aw19-set-bop-asr_open_rvb-web_2000_300dpi.jpg

Η αντιγηραντική κρέμα Bio-Performance Lift Dynamic Cream που σμιλεύει την επιδερμίδα σε συνδυασμό με το αντίστοιχο προϊόν καθαρισμού και lotion σε πολυτελή συσκευασία δώρου. Η καινοτόμος μάσκαρα για έντονο βλέμμα και όγκο Controlled Chaos Mascara Ink σε συνδυασμό με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ και ένα κραγιόν σε ειδικό μέγεθος, σε πολυτελή συσκευασία δώρου. Διαλέξτε το αγαπημένο σας σετ.

▶ Η ATHENS VOICE και η SHISHEIDO δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε από 1 gift set. Στείλτε SMS: AV3 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


KARL LAGERFELD
Γυναικείο Τ-shirt

karl-lagerfeld-tshirt-for-athenvoice.jpg

Έντονα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και φυσικά το χαρακτηριστικό black and white του εμβληματικού σχεδιαστή Karl Lagerfeld, κυριαρχούν στις συλλογές του Οίκου. Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο για να δίνει δυνατές εικόνες στην εμφάνιση μιας γυναίκας από το πρωί έως το βράδυ.

▶ H ATHENS VOICE και ο οίκος KARL LAGERFELD σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1T-shirt. Στείλτε SMS: AV4 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


NEW BALANCE
Ζευγάρι sneakers

untitled-1.jpg

Εμπνευσμένο από τα 90s jogger models, το μοντέρνο X-Racer συνδέει το χθες με το σήμερα. Τη μοναδική του εφαρμογή και μαλακή αίσθηση εξασφαλίζουν η τεχνολογία ABZORB και ο αφρός διπλής πυκνότητας στη μεσόσολα.

▶ H ATHENS VOICE και η NEW BALANCE (www.newbalance.gr) δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε 1 ζευγάρι sneakers. Στείλτε SMS: AV5 (κενό) ονοματεπώνυμο και την επιλογή σας (ανδρικό ή γυναικείο) στο 19619 μέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα της New Balance μέχρι 14/1.


TED BAKER
Shopper bag

_aw19_sofcon_black_c1.jpg

Η iconic shopper bag του οίκου Ted Baker που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες άνδρες και γυναίκες. Σας προσφέρουμε το μεγάλο μέγεθος για να χωρέσει όλα τα δώρα που θα ψωνίσετε αυτές τις γιορτές!

▶ H ATHENS VOICE και ο οίκος TED BAKER σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 τσάντα. Στείλτε SMS: AV6 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


APIVITA
Gift set «Unmask yourself»

_mg_9117.jpg

Ένα χριστουγεννιάτικο πακέτο δώρου για αποτοξίνωση και λάμψη της επιδερμίδας του προσώπου που περιλαμβάνει μέσα σε ένα υπέροχο συλλεκτικό necessaire, μάσκα βαθύ καθαρισμού με πράσινη άργιλο, μάσκα λάμψης με ρόδι, μάσκα για ενυδάτωση και καταπράυνση με φραγκόσυκο, μάσκα για αποτοξίνωση με κολοκύθα και μάσκα ματιών με gingko biloba.

▶ H ATHENS VOICE και η APIVITA (apivita.com) δίνουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να διεκδικήσετε 1 gift set. Στείλτε SMS: AV7 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από το APIVITA Experience Store (Σόλωνος 6, Κολωνάκι) μέχρι 14/1.


LANCÔME
Ορός Advanced Genifique

loreal_lancome_genifique_microbiome_30ml.jpg

Εμπλουτισμένος με 7 κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών, ο ανανεωμένος ορός της Lancôme δρα στο μικροβίωμα, παρέχοντας τους απαραίτητους πόρους, όπως σάκχαρα, αμινοξέα και λιπίδια. Η επιδερμίδα αποκαθίσταται γρηγορότερα και δείχνει εμφανώς πιο νεανική.

▶ H ATHENS VOICE  και η LANCÔME δίνουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να διεκδικήσετε 1 ορό. Στείλτε SMS: AV8 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


KORRES
Gift sets

korres_xmas-2019.jpg

Το smart Xmas shopping έχει ξεκινήσει στα gifting corners της KORRES! Μια πλήρης συλλογή 18 gift sets δίνει την απάντηση στο δίλημμα «τι δώρο να πάρω», άμεσα και οικονομικά, με μία επίσκεψη στο φαρμακείο. Πολύχρωμες festive συσκευασίες με best-selling προϊόντα skincare, premium αρώματα, body milks, μακιγιάζ, ισχυρά φυσικά συστατικά, βελούδινες υφές και σαγηνευτικές ευωδιές.

▶ H ATHENS VOICE και ο KORRES (gr.korres.com)  δίνουν τη δυνατότητα σε 4 από εσάς να διεκδικήσετε 1 gift set. Στείλτε SMS: AV9 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


THE BODY SHOP
Gift set

untitled-3.jpg

Η Soothing Almond Milk & Honey Premium Collection (shower cream, body butter, cream scrub, hand cream) με βιολογικό γάλα αμυγδάλου και μέλι είναι ειδικά σχεδιασμένη για ξηρές επιδερμίδες. To Festive Body Butter Trio συνδυάζει 3 special edition body butters με αρώματα Juicy Pear, Warm Vanilla και Rich Plum. Το Calming Camomile Gentle Cleanse Kit (eye make up remover, cleansing butter) είναι το ιδανικό σετ ντεμακιγιάζ με ήπια σύνθεση και εκχύλισμα χαμομηλιού.

▶ H ATHENS VOICE και η THE BODY SHOP (www.thebodyshop.gr) δίνουν τη δυνατότητα σε 9 από εσάς να διεκδικήσετε 1 gift set. Στείλτε SMS: AV16 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


NEW ERA
T-shirt και καπέλο Chicago Bulls

new-era-12123908_1.jpg

Ξεκινάμε την μπασκετική περίοδο με στιλ. Η νέα συλλογή της New Era «Own The Court», διαθέτει σχέδια με έντονο το streetstyle στοιχείο αντλώντας έμπνευση από τις μεγαλύτερες ομάδες του NBA. Ποιος θέλει καπέλο και T-shirt των Chicago Bulls;

▶ H ATHENS VOICE  και η NEW ERA δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε 1 fashion item. Στείλτε SMS: AV18 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


adidas
Σακίδιο πλάτης

adidas-dh3087_app-f.jpg

Η λειτουργικότητα συναντά το street style σε αυτό το urban σακίδιο. Το μαλακό, ελαστικό υλικό του δίνει μοναδικό look, ενώ ο ευρύχωρος σχεδιασμός του χωράει ό,τι χρειάζεσαι συν το laptop σου στην ειδικά σχεδιασμένη τσέπη.

▶ H ATHENS VOICE και η ADIDAS (adidas.gr) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 σακίδιο. Στείλτε SMS: AV20 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


NEW CULT
Ρολόι CHPO

new-cult_gold-brown-leat.jpg

Το brand CHPO που αντιπροσωπεύει η New Cult έχει οικολογική συνείδηση, minimal αισθητική και σχεδιασμό με σκανδιναβικές ρίζες. Το ρολόι Khorshid Mini έχει vegan leather strap που είναι εξίσου ανθεκτικό με το αληθινό δέρμα αλλά χωρίς να έχουν σκοτωθεί ζώα για την κατασκευή του.

▶ H ATHENS VOICE και η NEW CULT (Μεταξά 9 & 11, Γλυφάδα, 2108940362) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 ρολόι CHPΟ. Στείλτε SMS: AV23 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


FOXY.GR
Gift set

untitled-5.jpg

Τα καλλυντικά Bell HYPOAllergenic φροντίζουν να έχουμε ενυδατωμένο δέρμα, λαμπερό πρόσωπο και απαλά χείλη. Είναι η τέλεια λύση για ένα αιθέριο make up χωρίς καμία αίσθηση βάρους, αφού τα προϊόντα είναι vegan. Κάθε gift set περιλαμβάνει παλέτα σκιών, μάσκατα, ρουζ, μολύβι φρυδιών, υγρό κραγιόν, μανό και πούδρα.

▶ H ATHENS VOICE και το FOXY.GR δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε 1 gift set Bell HYPOAllergenic. Στείλτε SMS: AV24 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


CACHAREL
Άρωμα «Yes I Am Pink»

loreal_cacharel_yesiam-pink.jpg

Ένα νέο eau de parfum με λουλουδάτη και φωτεινή προσωπικότητα, εμπνευσμένο από τη μεταδοτική χαρά της νέας γενιάς. Άνθη λευκού γιασεμιού Sambac, συμφωνία άνθους πιπερόριζας, πέταλα άνθους πορτοκαλιάς και ξυλώδη πτυχή Ambrox® είναι τα χαρακτηριστικά του. Για όλες τις γυναίκες που τολμούν να πουν «Yes, I Am!».

▶ H ATHENS VOICE  και η CACHAREL δίνουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να διεκδικήσετε 1 άρωμα. Στείλτε SMS: AV26 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


TEZENIS
Σετ καλσόν και καλτσάκια

tezenis-look_21_007.jpg

Ανθεκτικές ελαστικές κάλτσες και καλσόν της σειράς Tezenis σε φοβερά χρώματα και σχέδια για ιδιαίτερο και μοναδικό στιλ. Σας προσφέρουμε σετ των τριών ζευγαριών για να μη μπείτε στο δίλημμα να διαλέξετε!

▶ H ATHENS VOICE και η TEZENIS (Σταδίου 24, Αθήνα, 2103217917, www.ianos.gr) δίνουν τη δυνατότητα σε 12 από εσάς να διεκδικήσετε 1 σετ με καλτσάκια και καλσόν. Στείλτε SMS: AV28 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα Tezenis (Ερμού 8, Αθήνα, 2103255491) μέχρι 14/1.


MIZUNO
Ζευγάρι sneakers

untitled-2.jpg

Η σειρά 90s Athletic είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικής του σήμερα έχει όμως τις βάσεις της στην μοναδική αισθητική των 90s. Σας προσφέρουμε το μοντέλο Wave Rider με τα χαρακτηριστικά prints και patterns σε ανδρικό και γυναικείο σχέδιο.

▶ H ATHENS VOICE και η MIZUNO (Τσακάλωφ 22, Κολωνάκι) δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε  1 ζευγάρι sneakers. Στείλτε SMS: AV29 (κενό) ονοµατεπώνυµο και την επιλογή σας (ανδρικό ή γυναικείο) στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα της Mizuno μέχρι 14/1.


essence
Gift bag

essence.jpg

Η essence είναι και πάλι φέτος ο τρόπος να δείχνεις λαμπερή τις ημέρες των εορτών. Σας προσφέρουμε gift bags που περιέχουν: παλέτα σκιών Crystal Power, παλέτα ρουζ & highlighter Crystal Power, βερνίκι νυχιών, μάσκαρα για όγκο, ενυδατικό primer με δείκτη SPF20, κραγιόν, ρουζ, highlighter και παλέτα για contouring.

▶ H ATHENS VOICE και η essence (www.essence.eu/gr) δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε 1 gift bag 9 προϊόντων. Στείλτε SMS: AV31 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


URBAN DECAY
Gift set

loreal_urban-decay_seeking-sugar_holiday-set.jpg

Έξτρα δόση λάμψης στο γιορτινό look με το limited edition set της Urban Decay. Heavy Metal Glitter Eyeliner στην απόχρωση Midnight Cowboy για εντυπωσιακό βλέμμα που συνδυάζεται με πολλαπλές στρώσεις Perversion Mascara για βλεφαρίδες γεμάτες ένταση και όγκο.

▶ H ATHENS VOICE  και η URBAN DECAY δίνουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να διεκδικήσετε 1 gift set. Στείλτε SMS: AV32 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


LOMMER
Wristlet bag

lommer_wristlet-bag.jpg

Η Lommer, το ελληνικό design studio, σχεδιάζει και παράγει στην Ελλάδα χειροποίητες τσάντες και αξεσουάρ. Έχοντας κατακτήσει δύο διεθνή βραβεία design, συνδυάζει αναπάντεχα υλικά και συναντά καθημερινές ανάγκες, με γνώμονα πάντα τη μίνιμαλ αισθητική και το διαχρονικό design. Το Eva Pocket είναι το wristlet bag της συλλογής.

▶ H ATHENS VOICE και η LOMMER (Αραπάκη 2, Καλλιθέα, 2109512852, https://lommer.design) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 wristlet bag. Στείλτε SMS: AV37 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


LOVE BEAUTY AND PLANET
Σειρά περιποίησης σώματος και μαλλιών

love.jpg

Το Love Beauty and Planet σε καλωσορίζει σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη προς τον εαυτό σου και τον πλανήτη. Το ροζ τριαντάφυλλο μαζί με το οργανικό βούτυρο murumuru δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία, φροντίζοντας τα μαλλιά, αλλά και την επιδερμίδα σου. Κάθε σετ περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα μαλλιών, αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και scrub απολέπισης.

▶ H ATHENS VOICE  και το LOVE BEAUTY AND PLANET (lovebeautyandplanet.com) δίνουν τη δυνατότητα σε 10 από εσάς να διεκδικήσετε 1 πλήρη σειρά περιποίησης. Στείλτε SMS: AV39 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


MUMMY'S BOYFRIEND
Γούνινο κασκόλ

mummysboyfriend.jpg

H Αγγελική Δημητρακοπούλου δημιουργεί χειροποίητες τσάντες και ρούχα – ρούχα εύκολα, χωρίς διακρίσεις, τσάντες για όλες τις ώρες και αξεσουάρ που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Είναι μια δουλειά που γίνεται με πολλή αγάπη και τεράστια προσοχή σε κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά.

▶ H ATHENS VOICE και η MUMMY’SBOYFRIEND (Χαϊμαντά 32, Χαλάνδρι, 6944339863, fb: Mummy’s Boyfriend) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 γούνινο κασκόλ.  Στείλτε SMS: AV40 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


MEDIK8
Essential CSA Kits

medik8_the-essentail-csa-kit.jpg

Η προσέγγιση της Medik8 ενθυλακώνεται στην απλή φιλοσοφία της, το CSA. Πιστεύουν ότι το μυστικό για ένα υγιές δέρμα είναι τόσο απλό όσο η χρήση βιταμίνης C και η αντηλιακή προστασία το πρωί και η χρήση βιταμίνης Α το βράδυ. Κάθε kit περιλαμβάνει καθαριστικό gel, αντιοξειδωτική κρέμα ημέρας και αντιγηραντική κρέμα νύχτας με ρετινόλη.

▶ H ATHENS VOICE και η MEDIK8 δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε 1 Essential CSA Kits, αξίας €150. Στείλτε SMS: AV42 (κενό) και ονοµατεπώνυµο 
στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα 
παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 
3ος όροφος, Εξάρχεια).


DC SHOES
Ζευγάρι παπούτσια

dc-shoes-1565084869_3909_02-t_funk_collection-1.jpg

Από το 1993 που ιδρύθηκε αποτελεί ένα από τα κορυφαία brands παγκοσμίως στα παπούτσια skateboarding, ενώ πλέον η DC Shoes περιλαμβάνει επίσης παπούτσια και μπότες για snowboards, ρούχα και αξεσουάρ. Σας δίνουμε μποτάκια από την capsule συλλογή T-Funk της DC, σχεδιασμένα από τον διεθνούς φήμης skater Tristan Funkhouser.

▶ H ATHENS VOICE και η DC SHOES (fb: DCgreece) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 ζευγάρι μποτάκια. Στείλτε SMS: AV43 (κενό) ονοµατεπώνυµο και το νούμερο που θέλετε στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από το Quiksilver Store (The Mall Athens, 2106198381) μέχρι 14/1.


ULTREX
Ανδρική σειρά περιποίησης μαλλιών

untitled-4.jpg

Με το Ultrex ο άνδρας αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση, την πιτυρίδα που δημιουργείται από τον ιδρώτα και τη λιπαρότητα. Το ULTREX είναι ο σύμμαχός σου και δεν έχεις τίποτα να κρύψεις, γι’ αυτό σου προσφέρουμε ένα πλήρες σετ με σαμπουάν Deep clean Action για κανονικά μαλλιά (x2), σαμπουάν Delicate touch για ξηροδερμία (x2) και σαμπουάν oil control για λιπαρά μαλλιά (x2).

▶ H ATHENS VOICE και το ULTREX (FB: @ultrexgr) δίνουν τη δυνατότητα σε 10 από εσάς να διεκδικήσετε 1 σετ περιποίησης 6 προϊόντων. Στείλτε SMS: AV44 (κενό) και ονοματεπώνυμο στο 19619 μέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


WOMEN'SECRET
Τριπλό νεσεσέρ

women-secret_neseser.jpg

Για να έχεις οργανωμένα τα προσωπικά σου αντικείμενα και καλλυντικά, σου προσφέρουμε το τριπλό νεσεσέρ της Women’Secret.  Ένα μεγάλο διαφανές και δύο μικρότερα, με floral μοτίβο ή λείο και κλείσιμο με φερμουάρ.

▶ H ATHENS VOICE και η WOMEN’SECRET (fb: @womensecretgreece) δίνουν τη δυνατότητα σε 5 από εσάς να διεκδικήσετε 1 νεσεσέρ. Στείλτε SMS: AV45 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


CAUDALIE
Gift set

untitled-6.jpg

Το δίδυμο S.O.S που ανακουφίζει τα αφυδατωμένα δέρματα. Ένας συμπυκνωμένος ορός με ενυδατικά και καταπραϋντικά δραστικά συστατικά που ανακουφίζει όλα τα δέρματα, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα. Με την κρέμα, οι κοκκινίλες και το αίσθημα «τραβήγματος» εξαφανίζονται αφήνοντας μία άμεση αίσθηση ανακούφισης.

▶ H ATHENS VOICE και η CAUDALIE (fb: Caudalie) δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε 1 gift set. Στείλτε SMS: AV46 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


MAYBELLINE
Gift set Matte Ink

untitled-1.jpg

Κραγιόν με super ανθεκτική και απόλυτα ματ υφή που μένει αναλλοίωτη στα χείλη για τουλάχιστον 16 ώρες. Σας προσφέρουμε gift set με δύο hot αποχρώσεις.

▶ H ATHENS VOICE και η MAYBELLINE δίνουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να διεκδικήσετε 1 gift set. Στείλτε SMS: AV47 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


AESTHÉ BEAUTY INSTITUTE
Θεραπεία προσώπου Radiance Facial

aesthe.jpg

Η θεραπεία Radiance Facial της Medik8 είναι μία medi spa θεραπεία με δράση αντιοξειδωτική, κατά των ελεύθερων ριζών και ενυδατική. Περιέχει βιταμίνη C και πεπτίδια και θα κάνει το δέρμα σας πιο καθαρό, λαμπερό και ενυδατωμένο.

▶ H ATHENS VOICE και το AESTHÉ BEAUTY INSTITUTE (Δεινοκράτους 99, Αθήνα, 2107242883) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 θεραπεία προσώπου. Στείλτε SMS: AV52 (κενό) και ονοματεπώνυμο στο 19619 μέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms.


FJALLRAVEN
Σακίδιο mini Kanken

kanken.jpg

Aπό τα πιο γνωστά και αγαπημένα σακίδια πλάτης, κατασκευασμένα από το ανθεκτικό ύφασμα Vinylon, το οποίο απορροφά την υγρασία καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο συνθετικό ύφασμα. εξαιρετικά λειτουργικά και πολύ stylish, συνδυάζουν άνεση και στιλ.

▶ H ATHENS VOICE και η FJALLRAVEN σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 σακίδιο πλάτης. Στείλτε SMS: AV53 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SPRINGFIELD
Ανδρικό πουλόβερ

springfield-a.v.jpg

Το ανδρικό πουλόβερ της Springfield αναβαθμίζει το winter look και ολοκληρώνει την εμφάνισή σας για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για το γεύμα των Χριστουγέννων, είτε για μια συνάντηση με φίλους, ή ακόμα και ένα επαγγελματικό meeting.

▶ H ATHENS VOICE και η SPRINGFIELD (Athens Metro Mall, fb: @springfieldGR) δίνουν τη δυνατότητα σε 5 από εσάς να διεκδικήσετε 1 πουλόβερ (L ή XL). Στείλτε SMS: AV58 (κενό) ονοµατεπώνυµο και το νούμερο που θέλετε στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


GARNIER
Σειρά περιποίησης Garnier BIO

untitled-3.jpg

H νέα σειρά της Garnier έχει πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες, vegan συνθέσεις και συστατικά από φυτά όπως θυμάρι, konjac, άργκαν, λεβάντα, λεμονόχορτο και ανθόνερο. Σας προσφέρουμε σετ με καθαριστικό gel με lemongrass, νερό micellar και σφουγγαράκι konjac.

▶ H ATHENS VOICE και η GARNIER δίνουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να διεκδικήσετε 1 gift set. Στείλτε SMS: AV59 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


DIMIJO
Ανδρική και γυναικεία μπλούζα

untitled-7.jpg

Η Dimijo γεννήθηκε την άνοιξη του 2018 και δημιουργεί ρούχα εξαιρετικής ποιότητας, από κορυφαία υφάσματα, που έχουν μοναδική αίσθηση και υφή και αγκαλιάζουν σωστά το σώμα. Όλα τα ρούχα είναι χειροποίητα και 100% ελληνικά, από τα υφάσματα μέχρι την κατασκευή.

▶ H ATHENS VOICE και η DIMIJO (dimijo.gr) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 ανδρική ή γυναικεία μπλούζα. Στείλτε SMS: AV60 (κενό) ονοματεπώνυμο και την επιλογή σας (ανδρικό ή γυναικείο) στο 19619 μέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms.


SOPHIE DELOUDI
Φούστα Antiparos

sophia-deloudi-1575046128576_25-9.antiparos.jpg

Οι συλλογές μαγιό και beachwear της Σόφης Δελούδη είναι το αποτέλεσμα ενός concept υψηλής αισθητικής, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική κομψότητα και ιδιαίτερη οικειότητα. 

▶ H ATHENS VOICE και η SOPHIE DELOUDI (www.sophiedeloudi.gr) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 maxi φούστα. Στείλτε SMS: AV65 (κενό) και ονοματεπώνυμο στο 19619 μέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


TRESEMMÉ
Σειρά περιποίησης μαλλιών Keratin Shine

tresemme.jpg

Απευθείας από τα backstage της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, το TRESemmé έρχεται να δώσει επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σου. Η σειρά Keratin Shine με κερατίνη και έλαιο Marula λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά, προσφέροντας 72 ώρες έλεγχο φριζαρίσματος. Κάθε σετ περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα και λάδι μαλλιών, heat defense και μια λακ Freeze Hold.

▶ H ATHENS VOICE  και το TRESEMMÉ (tresemme.com/gr) δίνουν τη δυνατότητα σε 10 από εσάς να διεκδικήσετε 1 πλήρη σειρά περιποίησης. Στείλτε SMS: AV72 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


DOLCE & GABBANA
Gift set

untitled-8.jpg

Στην ευρεία γκάμα των προϊόντων του οίκου Dolce & Gabbana, ξεχωρίζουν τα παθιασμένα και γεμάτα αυτοπεποίθηση αρώματα που κρύβουν το μυστηριώδες ιταλικό πνεύμα. Σας προσφέρουμε ένα ανδρικό κι ένα γυναικείο σετ.

▶ Η ATHENS VOICE και η DOLCE & GABBANA δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να διεκδικήσετε από 1 gift set. Στείλτε SMS: AV74 (κενό) ονοµατεπώνυµο και το σετ που προτιμάτε (ανδρικό ή γυναικείο) στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


LEATHEREX
Παπούτσια Merrell, CAT, Harley Davidson

untitled-2.jpg

Η ποιότητα είναι προτεραιότητα, όταν μιλάμε για παπούτσια, και για αυτό επιλέξαμε να σας δώσουμε τρία ζευγάρια από τα καλύτερα υποδήματα της αγοράς. Δερμάτινα μποτάκια Harley Davidson, unisex αθλητικά Merrell και γυναικεία αθλητικά CAT.

▶ Η ATHENS VOICE και η LEATHEREX (www.leatherex.com) δίνουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να διεκδικήσετε 1 ζευγάρι παπούτσια. Στείλτε SMS: ΑV79 (κενό) ονοµατεπώνυµο και το brand της επιλογής σας στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms.


THE BETTER ME FITNESS STUDIO
Συνεδρία surfset

the-better-me-fitness-studio-2.jpg

Εδώ θα ανακαλύψεις την εμπειρία του indoor surfing που θέτει νέες προκλήσεις για το σώμα και υποστηρίζει κινήσει που γυμνάζουν όλους τους μύες. Αυξάνεται η καύση λίπους, δημιουργούνται γραμμωμένοι μύες και βελτιώνεται άμεσα η φυσική κατάσταση του σώματος. Η προπόνηση πραγματοποιείται από πιστοποιημένο surfset instructor.

▶ H ATHENS VOICE και το THE BETTER ME FITNESS STUDIO (Αιγαίου Πελάγους 7, Αγία Παρασκευή, 2130122843) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 συνεδρία surfset. Στείλτε SMS: AV83 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms.


BEAUTY TO GO
Μακιγιάζ και χτένισμα

beauty-to-go.jpg

Η προσέγγιση της Γαρυφαλλιάς Οροκλού γίνεται πάντα με γνώμονα ένα τελικό φίνο αποτέλεσμα, με λεπτομέρειες που κάνουν κάθε γυναίκα να ξεχωρίζει. Γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά πως η ομορφιά είναι προσωπική υπόθεση και δεν αφορά μόνο το δώρο της φύσης αλλά και την προσωπικότητα.

▶ H ATHENS VOICE και το BEAUTY TO GO (garyfalliaor@yahoo.com) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 μακιγιάζ και χτένισμα. Στείλτε SMS: AV81 (κενό) και ονοματεπώνυμο στο 19619 μέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms.


GARMIN
Ρολόι Vivomove HR

garmin-r_vivomovehr_hr_4001.2.jpg

Διαθέτει την εμφάνιση ενός παραδοσιακού ρολογιού με δείκτες και κομψές λεπτομέρειες, αλλά με μια κίνηση του καρπού οι δείκτες ανοίγουν και αποκαλύπτουν μία κρυφή οθόνη με δεδομένα υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς και ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, ενημερώσεις social media και πολλά ακόμα.

▶ H ATHENS VOICE και η GARMIN (Λ. Ποσειδώνος 10, Άλιμος, 2109840144, www.garmin.gr) σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 ρολόι Vivomove HR. Στείλτε SMS: AV88 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια)


EASTPAK
Τσαντάκι μέσης

ek074_98x_alt002_uc115456_mhigh.jpg

Το Springer, ιδανικό αξεσουάρ και come-back trend, επαναπροσδιορίζεται από την Eastpak και επιστρέφει στα καλύτερά του. Με ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης, τσέπη με φερμουάρ και το απόλυτο ύφασμα για την πόλη αλλά και την εκδρομή, θα γίνει το νέο σου καθημερινό αξεσουάρ!

▶ H ATHENS VOICE και η EASTPAK δίνουν τη δυνατότητα σε 3 από εσάς να διεκδικήσετε 1 τσαντάκι μέσης. Στείλτε SMS: AV87 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 14/1 (Χαρ.Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


KARIERA.GR
Συμβουλευτική βιογραφικού

kariera_logo.jpg

Το kariera.gr είναι το κορυφαίο website για την εργασία στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να ενισχύει την απασχόληση και να ενδυναμώνει τις δεξιότητες κάθε υποψήφιου εργαζόμενου. Σας προσφέρουμε μια δωρεάν συνεδρία συμβουλευτικής βιογραφικού από την ομάδα Hiring Solutions του kariera.gr.

▶ H ATHENS VOICE και το KARIERA.GR δίνουν τη δυνατότητα σε 5 από εσάς να διεκδικήσετε 1 συμβουλευτική βιογραφικού. Στείλτε SMS: AV30 (κενό) και ονοµατεπώνυµο στο 19619 µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε sms.


19619: Κάθε μήνυμα χρεώνεται €0,31/sms (με ΦΠΑ + εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρ. Κιν. Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ). Γραμμή παραπόνων: 2142148020
19600: Κάθε μήνυμα χρεώνεται  €1,24/sms (με ΦΠΑ + εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρ. Κιν. Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ). Γραμμή παραπόνων: 2142148020

Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν έκπτωση -10% στα βιβλία της Athens Voice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ