- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαρροή στο Survivor: Αυτά είναι τα… exit poll από το ριάλιτι
Μονομαχία για δύο η πρωτιά για τον ημιτελικό της Αθήνας
Πέφτουν βροχή τα spoilers και οι διαρροές για το Survivor και την ψηφοφορία που θα κρίνει τη δημοφιλία και την παραμονή των τεσσάρων φιναλίστ του ριάλιτι της επιβίωσης, το οποίο περνά στην ημιτελική φάση και φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο για την Αθήνα.
Σύμφωνα με τις διαρροές Γιώργος Αγγελόπουλος – «Ντάνος» και Μάριος Ιωαννίδης αποσπούν ποσοστό πάνω του 35% και με την διαφορά τους να παίζει στην μισή μονάδα υπέρ του Ντάνου.
Έκπληξη αποτελεί επίσης το γεγονός πως με πολύ μεγάλη διαφορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος έπεσε από την τρίτη στην τέταρτη θέση, ενώ στην τρίτη ανέβηκε ο πρώην μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος. Όλοι οι υπόλοιποι Μπο, Χρανιώτης, Σπαλιάρας, Σάρα έχουν πολύ χαμηλά μονοψήφια ποσοστά ενώ στην τελευταία θέση κατατάσσεται η Ευριδίκη Βαλαβάνη.
Τα αποτελέσματα βρίσκονται στα χέρια της παραγωγής, ωστόσο η λίστα δεν είναι ανακοινώσιμη ούτε στο κοινό, ούτε στους παίκτες.
Αναλυτικά τα ποσοστά της ψηφοφορίας:
Γιώργος Αγγελόπουλος: 38,3%
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: 38%
Κώστας Αναγνωστόπουλος: 11,7%
Κωνσταντίνος Βασσάλος: 5,1%
Γιάννης Σπαλιάρας: 4,9%
Σάρα Εσκενάζυ: 1%
Γιώργος Χρανιώτης: 0,5%
Μπο: 0,32%
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: 0,18%
Υπενθυμίζεται πως οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις θα γίνουν με βάση την κατάταξη των παικτών και αφού προηγηθούν ο αγώνας για την ομαδική ασυλία και η δοκιμασία για την ατομική ασυλία. Οι δύο προτεινόμενοι κάθε φορά για αποχώρηση, δεν θα μπαίνουν σε ψηφοφορία «μονομαχίας», όπως γινόταν ως τώρα, αλλά θα φεύγει εκείνος που είναι χαμηλότερα στη λίστα, η οποία διαμορφώθηκε από την ψηφοφορία που ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και ολοκληρώθηκε την ίδια ώρα, αργά τη νύχτα της Δευτέρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε την ανάρτηση του Iron Mike
Διαφημιστικές χρήσεις του AI που «παίζουν» με τη συλλογική μνήμη και στηρίζουν τις επιχειρήσεις
Ο Φρανκ Άιλετ είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα
«Ήταν τιμή μου», είπε στους επιβάτες
Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων υποστηρίζουν ότι πρόκειται για αναγκαίο μέτρο
Από την πολιτική σκηνή... στα trends του TikTok μέσα σε λίγες ώρες
Βέβαια, αλλιώς τα θυμάται η Ολίβια Κόλμαν και αλλιώς η Έμα Στόουν
Η αμήχανη στιγμή μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης
Τα ΣΥΝ και ΠΛΗΝ της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως — και τα άκουσε ο Γιάννης Νένες
Χιουμοριστική στιγμή, με τον Βρετανό μονάρχη να σταματά τον μακρύ χαιρετισμό των επισήμων
Ο ευρωβουλευτής προσκαλεί στον γάμο του με φόρμα αιτήσεων
Η τράπεζα του είχε ζητήσει δικαιολογητικά και έπραξε κατά γράμμα αυτό που του ζήτησαν
Η πλάκα που ξεκίνησε από το Δείπνο των Ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο χωράει κι άλλο δηλητήριο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το γλυκό αφιερώθηκε στον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα
Το κακό το timing αυτά έχει...
Τραγούδησαν μαζί πολλές επιτυχίες
Δείτε την ερμηνεία του και την αντίδραση των κριτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.