Αθλητισμος

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ άναψε φωτιές

Προανήγγειλε μεγάλες μεταγραφές για τη Ρεάλ Μαδρίτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19807099.jpg
© EPA/Rodrigo Jimenez

Το Μουντιάλ τελείωσε και όλα τα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ξεκίνησαν τις σύντομες διακοπές τους. Μετά την κατάκτηση τριών συνεχόμενων Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σε μια φάση αναδιάρθρωσης, κάτι που φάνηκε πολύ γρήγορα τόσο με την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν όσο και με την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ο Γκάρεθ Μπέιλ, κάτι που σημαίνει ότι η «βασίλισσα» χρειάζεται… νέα επίθεση. Για την ακρίβεια τουλάχιστον δύο παίκτες που θα μπορούν να παίξουν είτε στα πλάγια είτε σαν περιφερειακοί επιθετικοί.

Ο πρόεδρος της ομάδας, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ήταν ξεκάθαρος χθες σε δηλώσεις του: «Ετοιμαστείτε για μεγάλες, διαγαλαξιακές μεταγραφές»… Αυτό σημαίνει ότι οι Μαδριλένοι θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών από το πάνω-πάνω ράφι.

Επειδή η συγκεκριμένη ομάδα έχει και τα χρήματα και το όνομα, άρα δύσκολα της αρνείται κάποιος, τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Πέρεθ θέλει τον Νεϊμάρ, αλλά όλοι οι συμβουλάτορές του προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Προτιμούν τον Κιλιάν Μπαπέ, που και μεγαλύτερο potential έχει ως παίκτης και καλύτερο «όνομα» αυτή τη στιγμή.

Για την άλλη θέση, φαβορί είναι ο Εντέν Αζάρ και αουτσάιντερ ο Δανός Έρικσεν της Τότεναμ. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι «μερένγκες» θα πάρουν και τερματοφύλακα, πιθανότατα τον Τιμπό Κουρτουά από την Τσέλσι και μετά… βλέπουμε.

Πάντως, για τους δύο Βέλγους της Τσέλσι (Αζάρ-Κουρτουά), έχει σημαντικές αντιρρήσεις ο νέος προπονητής των Λονδρέζων, Μαουρίτσιο Σάρι, όμως οι δυο τους –και ειδικά ο Αζάρ- δεν κρατιούνται…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το «Μπερναμπέου» θα συνεχίσει να είναι γεμάτο από αστέρια, απλά θα είναι διαφορετικά από τις προηγούμενες φορές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ