Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός τα έκανε μαντάρα

Ηττήθηκε από τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και έχασε το πλεονέκτημα έδρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4435674.jpg
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δούλεψε σκληρά 30 ολόκληρες αγωνιστικές για να αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Και το έχασε μέσα σε 45 αγωνιστικά λεπτά. Όπως και στο ματς της κανονικής διάρκειας, η Ζαλγκίρις επικράτησε στην παράταση αυτή τη φορά με σκορ 87-78.

Έτσι, η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους έκανε το 1-0 και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Βέβαια, ως τις τρεις νίκες υπάρχει ακόμη δρόμος, ενώ και το επόμενο ματς (Παρασκευή, 21.15) θα διεξαχθεί στο Φάληρο.

Από τον Ολυμπιακό έλειψε ο Παπανικολάου, χτύπησε κατά τη διάρκεια του ματς και ο Μιλουτίνοφ, ενώ καλύτερος παίκτης ήταν ο Σπανούλης με 25 πόντους και 9 ασίστ. Βέβαια, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ήταν απελπιστικά μόνος, με συνέπεια να κουραστεί στο τέλος. Ισοφάρισε μεν με τρίποντο για το 72-72 που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, αλλά τόσο στα τελευταία λεπτά όσο και στο έξτρα πεντάλεπτο είχε αρκετές κακές ενέργειες, απόρροια της κόπωσης.

Στον Ολυμπιακό έχουν παράπονα για τη διαιτησία, που εκφράστηκαν επίσημα μέσω του προπονητή Σφαιρόπουλου, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά όταν χάνουν οι Πειραιώτες…

Highlights: Olympiacos Piraeus - Zalgiris Kaunas

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ