Αθλητισμος

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον ΠΑΟΚ

Με τον… μισό πειθαρχικό κώδικα κατηγορούνται οι Θεσσαλονικείς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4401331.jpg
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Βγήκε πριν από λίγο το κατηγορητήριο για τα αίσχη της Τούμπας και στην εκδίκαση που γίνει την Παρασκευή, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών, μηδενισμό στο ματς και -2 για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Ιβάν Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ απειλούνται με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 3-5 χρόνια, ενώ για τη συμπεριφορά τους η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινδυνεύει από απλό πρόστιμο ως υποβιβασμό!

Η ΑΕΚ έχει κληθεί επειδή ο ΠΑΟΚ έκανε ένσταση, όμως στην ουσία δεν κινδυνεύει, καθώς δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι υπαίτια για τη διακοπή του ματς.

Παράλληλα, στην Αθήνα βρίσκεται και η ΦΙΦΑ. Το πρωί έγιναν οι συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς και κατόπιν ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Χέρμπερτ Χούμπελ, έδωσε συνέντευξη Τύπου.

Εκεί, δίχως να μπει σε λεπτομέρειες, ξεκαθάρισε πως «το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο γκρεμό. Το Grexit είναι πιθανό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χούμπελ το πρωί ζήτησε πολύ αυστηρές ποινές, που είναι αμφίβολο αν μπορούν να δοθούν και να εφαρμοστούν στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και το ενδεχόμενο Grexit είναι ορατό…

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ