Αθλητισμος

Το κλάμα του μπαμπά Βαρέλα (video)

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ σκόραρε, έβαλε τα κλάματα και αποκάλυψε το γιατί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
varela23423432.jpg
EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε, όπως αναμενόταν, να επικρατήσει της Λάρισας με 3-0. Ήταν ένα ματς που ξεχνιέται εύκολα, αφού οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι και έφτασαν άνετα στην νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει.

Όμως, είναι μερικές στιγμές που δείχνουν πόσο διαφορετικός και όμορφος είναι ο αθλητισμός. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, σκοράρει σπάνια. Και το έκανε τη Δευτέρα απέναντι στην ΑΕΛ. Αμέσως μόλις τα κατάφερε, πήγε πίσω από την εστία, αγκάλιασε τον γιο του και έβαλε τα κλάματα.

'I'm Bringing You A Federal Agent' Ep. 1 Official Clip | Homeland | Season 7

Μετά το τέλος της αναμέτρησης εξήγησε ότι «έλαβα ένα μήνυμα πριν από τον αγώνα που έλεγε: "Μπαμπά θα είμαι πίσω από το τέρμα. Κοίτα να σκοράρεις". Είχα μια σκληρή σεζόν πέρυσι και τα παιδιά μου πηγαίνουν σε ελληνικό σχολείο και καταλαβαίνουν όλα όσα λέγονται».

Ο Βαρέλα έχει δύο γιους (Γκουστάβο 13 και Τόμας 9 ετών), που αγωνίζονται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο Γκουστάβο, που έστειλε το μήνυμα, ήταν ball boy στην Τούμπα εχθές και αποδείχτηκε γουρλής.

Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε εκ νέου την ΑΕΚ και είναι πρώτος με 49 βαθμούς, με την «Ένωση» να έχει 47 και τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πια στους 40.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ