Αυτοκινηση

Συλλεκτικά ημερολόγια και βιβλία

Βιβλία-μνημεία που διαχειρίζονται το πλούσιο παρελθόν των αγώνων αυτοκινήτου

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335378-696756.jpg

Για όσους αναζητάτε ημερολόγια με σπάνιες πληροφορίες, τεκμηρίωση, ιστορίες, στατιστική αλλά και φωτογραφική πληρότητα, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο των εκδόσεων McKlein.

Δεν είναι όμως μόνο τα ημερολόγια, αλλά και καλοδουλεμένα βιβλία-μνημεία και ένα σωρό εκδόσεις που διαχειρίζονται το πλούσιο παρελθόν των αγώνων αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο «παρελαύνουν» για μία ακόμα χρονιά από τις εκδόσεις McKlein.

Ημερολόγια

Όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία McKlein έχει ετοιμάσει μία σειρά από ημερολόγια για κάθε γούστο! Οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές, η ποιότητα εκτύπωσης κορυφαία, το layout ελκυστικό, η δε θεματολογία περιέχει ενδιαφέροντα γεγονότα από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ξεχωρίζει το διάσημο McKlein Rally Calendar 2017 - The Wider View, το Motorsport Classic 2012 (διάστ. 67x48 εκ. με μοναδικές φωτογραφίες από διάφορους αγώνες αυτοκινήτου των δεκαετιών ’60 και ’70), το 2017 Desktop Rally Calendar με τον μήνα χωρισμένο σε δύο 15ήμερα, με τις σύγχρονες φωτογραφίες να εναλλάσσονται με retro.

Για το 2017 και τους λάτρεις των ράλι, η McKlein εγκαινιάζει μια νέα σειρά ημερολογίου. Ονομάζεται «Rally Ηistory», είναι ημερολόγιο τοίχου σε διαστάσεις 67 x 48 εκ. και αποτελείται από ένα μίγμα σπάνιων αλλά και πολύ γνωστών φωτογραφιών από το αρχείο McKlein σε μέγεθος και ποιότητα που δεν έχετε ξαναδεί. Για το πρώτο έτος η McKlein έχει επιλέξει το θέμα «Ομάδα Β» με είκοσι πέντε θεαματικές έγχρωμες εικόνες να παρουσιάζουν τα supercars Group Β σε δράση.

Βιβλία

Για όσους αναζητάτε βιβλία με σπάνιες πληροφορίες, τεκμηρίωση, ιστορίες, στατιστική αλλά και φωτογραφική πληρότητα, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο των εκδόσεων McKlein όπου θα βρείτε μία εντυπωσιακή και συνάμα σπάνια συλλογή από βιβλία που περικλείουν στις φροντισμένες σελίδες τους πλήθος πληροφοριών, στατιστικές κ.λπ., αλλά και πλούσιο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό! Δώστε ιδιαίτερη σημασία για το βιβλίο που μας κοινωνεί τον υπέροχο κόσμο του θρυλικού αγώνα Targa Florio!

Επίσης, πλέον υπάρχει μία σπάνια έκδοση για το Group 2, τον Χένρι Τοϊβόνεν, όπως και μεταξύ άλλων τα «Group 4 - From Stratos to Quattro» που καλύπτει την περίοδο από το 1973 έως το 1982, και «Group B - The rise and fall of rallying' s wildest cars» που καλύπτει την περίοδο 1983 έως και 1986, όταν και μεγαλούργησαν τα θηριώδη αυτοκίνητα της Ομάδας Β.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ