- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Συνεργάτης Παπαδημούλη: Ο ΣΚΑΪ μεταδίδει πρώτος, λες και γνωρίζουν από πριν που θα έχει φωτιά
Χαμός στο Twitter με τη δήλωση Ραπίδη - Αδ. Γεωργιάδης: «Κατηγορείτε το κανάλι πως έχει σχέση με τους εμπρηστές»
Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση στενού συνεργάτη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη για την τηλεοπτική κάλυψη των πύρινων μετώπων στην Αττική από τον ΣΚΑΪ.
Ο Δημήτρης Ραπίδης έγραψε τα ακόλουθα:
«Με αφορμή την πυρκαγιά στην Κινέττα, προκαλεί εντύπωση και απορία το γεγονός ότι ο ΣΚΑΙ μεταδίδει πρώτος σε ζωντανή σύνδεση από το σημείο πριν καν ακόμη φουντώσει η φωτιά, με τα υπόλοιπα κανάλια να ακολουθούν με καθυστέρηση. Λες και γνωρίζουν από πριν που θα έχει φωτιά ή εμπρησμό».
Άμεση ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αναρωτήθηκε αν ο κ. Ραπίδης υπονοεί ότι το τηλεοπτικό κανάλι βάζει τις φωτιές ή έχει σχέση με τους εμπρηστές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.