- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
17 συλλήψεις μετά το άγριο ξύλο σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)
Μαθητές και ενήλικοι ήρθαν στα χέρια με μαδέρια και λοστούς
Σε 17 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί για τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στο γήπεδο Αχιλλέας στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για 10 ανήλικες και 7 ενήλικες, οι οποίοι εντοπίστηκαν γύρω από το γήπεδο. Κρατούνται στην ασφάλεια και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς και του 16ου Λυκείου Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται πως στα επεισόδια συνεπλάκησαν περισσότερα από 50 άτομα, αρκετοί από αυτούς εξωσχολικοί.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αρκετοί μαθητές που πήραν μέρος στα επεισόδια κρατούσαν μαδέρια και λοστούς, ενώ τραυματίστηκαν τουλάχιστον δυο άτομα.
Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, η υποδιευθύντρια του 16ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, Κυριακή Δούδη, σημείωσε πως οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από την αθλητική διοργάνωση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για ποια αιτήματα θα προτείνει η εισαγγελέας
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.