- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παντρεύτηκαν και ζήτησαν τρόφιμα για αυτούς που έχουν ανάγκη αντί για δώρα
Η αξιέπαινη πρωτοβουλία που έλαβε ζευγάρι νεονύμφων στο Ηράκλειο
Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, αποφάσισαν να αποφύγουν τα συνηθισμένα και να δείξουν αλληλεγγύη σε εκείνους που την έχουν ανάγκη.
Ο Αντώνης και η Μαρία αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ξεκινώντας τη νέα ζωή τους με μία πράξη ανεπανάληπτης προσφοράς και αγάπης. Αντί για δώρα αποφάσισαν να ζητήσουν από τους καλεσμένους τους να κρατάνε τρόφιμα.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο γάμος τους έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, οι νεόνυμφοι, πήραν όσες σακούλες με τρόφιμα τους προσφέρθηκαν αφειδώς και τα έδωσαν στην εθελοντική ομάδα «Κίτρινη Αποστολή» για να τα μοιράσει σε όσους έχουν ανάγκη.
Η ανάρτηση του Δημήτρη Αποστολάκη, επικεφαλής της Κίτρινης Αποστολής στο facebook
«Σήμερα γάμος γίνεται!!!!
Ο Αντώνης και η Μαρία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και ζήτησαν απο τους καλεσμένους να κρατάνε τρόφιμα για την Κίτρινη Αποστολή!! Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένοι......σας ευχόμαστε τα καλύτερα!!!
Κίτρινη Αποστολή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kάηκαν περίπου 25 στρέμματα με ελαιόδεντρα
Σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Χιλιάδες μαθητές «μπαίνουν στην τελική ευθεία» της προσπάθειάς τους για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Ποιες θα είναι οι δύο ημέρες με καλύτερες καιρικές συνθήκες
Σε ποιες περιοχές θα βρέξει αύριο
Όπως είχε κάνει και με τους Metallica
«Στις εξετάσεις οι μαθητές δεν επιλέγουν επάγγελμα αλλά σπουδές»
Εκτελούσε δρομολόγιο προς Μύκονο, Πάρο, Μύκονο, Τήνο, ‘Ανδρο και Ραφήνα
Αποκάλυψε ότι ο 22χρονος παρακολούθησε το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.