Market

To συναρπαστικό ταξίδι του World Class 2018 ξεκινάει

​Ο κορυφαίος διαγωνισμός World Class 2018, που εξυψώνει την τέχνη του bartending και θα αναδείξει σε μερικούς μήνες τον κορυφαίο bartender της χρονιάς, μόλις ξεκίνησε!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
world-class-2018_thessaloniki-workshop_alex-tsiotinis-angela-maridaki-panos-kanatsoulis.jpg
WORLD-CLASS-2018, THESSALONIKI WORKSHOP: ALEX TSIOTINIS, ANGELA MARIDAKI, PANOS KANATSOULIS

Το World Class των Reserve Brands της Diageo, ο κορυφαίος διαγωνισμός που αποτελεί πηγή έμπνευσης και εκπαίδευσης των πρωταγωνιστών της παγκόσμιας bartending σκηνής επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς τα όρια της κουλτούρας των cocktails, φέτος γιορτάζει τα δέκατα γενέθλιά του και προσκαλεί για ακόμη μία φορά τους επίδοξους bartender να συμμετέχουν και να διεκδικήσουν τον κορυφαίο τίτλο του θεσμού-αυθεντία στο χώρο του ποτού.

world-class-2018_thessaloniki-workshop.jpg

world-class-2018_athens-workshop_panos-kanatsoulis.jpg

Μετά από μια σειρά εξαιρετικά πρωτότυπων workshop σε 5 πόλεις της Ελλάδας, όπου ο Έλληνας World Class Bartender Of The Year 2017 Πάνος Κανατσούλης και ο chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC Αλέξανδρος Τσιοτίνης παρουσίασαν τις 2 νέες διαγωνιστικές ενότητες, ολοκληρώθηκε το World Class Competition Roadshow 2018, με τον εντυπωσιακό αριθμό των 450 συμμετοχών.

To τελευταίο workshop του World Class Competition Roadshow 2018 στην Αθήνα
Όμως τo συναρπαστικό ταξίδι του World Class 2018 μόλις ξεκινάει! Η έναρξη της περιόδου υποβολής συμμετοχών σηματοδοτεί την αρχή του διαγωνιστικού μέρους του θεσμού, και καλεί τους επερχόμενους bartenders να δημιουργήσουν ευφάνταστα cocktails που θα διαμορφώσουν τις τάσεις των ποτών για το 2018 και θα αναδείξουν τις 2 παρακάτω δοκιμασίες:

The resourceful bartender
Η πρώτη διαγωνιστική ενότητα θέτει τις βάσεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και προβλέπει την υιοθέτηση οικολογικών πρακτικών διαχείρισης των πόρων ενός μπαρ, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βέλτιστη λειτουργία του.

untitled-1.jpg

Heat of the moment
Η δεύτερη διαγωνιστική ενότητα αναδεικνύει τεχνικές από τον κόσμο της γαστρονομίας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αυτές μπορούν να εφαρμοστούν στην παρασκευή ενός ποτού, ορίζοντας μια νέα επερχόμενη τάση στο κόσμο των εκλεκτών αποσταγμάτων. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ