Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 09.11.2021

Αιγόκερε, μια ένταση, σε συναισθηματικό τουλάχιστον επίπεδο, την έχει η Τρίτη.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι ποζάρει
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 09.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καθήκοντα στην δουλειά και πρακτικές υποχρεώσεις δεν αφήνουν χρόνο για ξεκούραση, αλλά τουλάχιστον και η σημερινή μέρα προσφέρεται περισσότερο για κινήσεις και λύσεις.

Ταύρος
Η Τρίτη διατηρεί κάπως την «ουδετερότητα» της σε μια βδομάδα που αρχίζει από αύριο να πιέζει για τα καλά, οπότε αν έχεις σημαντικές συζητήσεις, επαφές κ.λπ...σήμερα!

Δίδυμοι
Ξεμπέρδευε σήμερα με οικονομικές εκκρεμότητες και σημαντικά ζητήματα που θέλουν ηρεμία στην δουλειά, καθώς από αύριο τα πράγματα δυσκολεύουν.

Καρκίνος
Η Τρίτη διατηρεί την «κοινωνικότητα» της με κάποιες «σκιές» ίσως, still όμως με λιγότερες δυσκολίες σε σχέση με τις επόμενες μέρες, γι’ αυτό βάλε ό, τι ραντεβού και επαφές έχουν «απαιτήσεις» today.

Λέων
Θετική και η Τρίτη για θέματα δουλειάς, αλλά και για να κοιτάξεις λίγο παραπάνω την φυσική σου κατάσταση, συμβουλευόμενος κάποιον ειδικό ή κάνοντας ένα check up.

Παρθένος
Καλή η Τρίτη για θέματα επαγγελματικών, επικοινωνίας, σπουδών και παιδιών, ίσως με λίγο παραπάνω «συναίσθημα» αλλά ok, οπότε κανόνισε το πρόγραμμα σου ανάλογα, χωρίς να αφήνεις βαρύνουσες εκκρεμότητες για αύριο.

Ζυγός
Αν θέλεις να κάνεις μια συζήτηση με συγγενείς, σύντροφο ή να ασχοληθείς με ένα σημαντικό οικογενειακό ζήτημα, η Τρίτη είναι πιο συμπαθητική.

Σκορπιός
Και η σημερινή μέρα χρήζει αξιοποίησης, ακόμα κι αν χρειαστεί να φορτώσεις το πρόγραμμα σου παραπάνω, αφού το ζητούμενο είναι να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες έγνοιες, για να αντέξεις την πίεση από αύριο.

Τοξότης
Επαγγελματικές συζητήσεις για φλέγοντα θέματα είναι προτιμότερο να γίνουν σήμερα, ενώ φρόντισε παράλληλα περισσότερο και την φυσική σου κατάσταση.

Αιγόκερως
Μια ένταση, σε συναισθηματικό τουλάχιστον επίπεδο, την έχει η Τρίτη, αλλά επειδή από αύριο τα πράγματα «αγριεύουν» γενικότερα επικοινωνιακά, τελείωνε με τα πιο δύσκολα.

Υδροχόος
Πότε ήταν η τελευταία φορά που ανέβηκες σε ζυγαριά ή τσέκαρες χοληστερίνες και τα σχετικά; Αν ούτε που θυμάσαι, ώρα να ασχοληθείς λιγάκι.

Ιχθύες
Αν χρειάζεται να κάνεις μια σημαντική συζήτηση με έναν συνεργάτη ή να ζητήσεις μια χάρη από κάποιον φίλο, σήμερα θα υπάρχουν λιγότερα εμπόδια απ’ ότι αν τ’ αφήσεις για tomorrow.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ