Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06.11.2021

Ζυγέ, με όρεξη για εξόδους και τριγυρίσματα χωρίς ιδιαίτερο πλάνο σε βρίσκει το Σάββατο

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δυο κορίτσια κρατούν δυο μαργαρίτες,
© Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06.11.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Εκμεταλλεύσου την ημέρα για βόλτες στα σοκάκια της Αθήνας, αλλά και απρογραμμάτιστους καφέδες που τραβάνε μέχρι το βράδυ για ποτό μαζί με φίλους.

Ταύρος
Χρειάζεσαι ξεκούραση. Ένας τρόπος είναι να κοιμηθείς περισσότερο, ένας άλλος να περάσεις λίγο παραπάνω χρόνο εν ηρεμία με τον εαυτό σου, ασχολούμενος με τα δικά σου.

Δίδυμοι
Η μέρα δίνει ώθηση στις επαφές σου, αν και μάλλον θα προτιμήσεις πιο ουσιαστικά ανταμώματα, απ’ αυτά που πάνω στην κουβέντα βγάζουν και λίγη σοφία.

Καρκίνος
Μέσα στο πρόγραμμα σήμερα είναι και λίγη δουλίτσα ή αν σπουδάζεις λίγο διάβασμα, όντας μάλιστα και αρκετά μεθοδικός στην μελέτη σου.

Λέων
Today ασχολήσου με ό, τι σε διασκεδάζει και δεν σε πιέζει, από βόλτες στα μαγαζιά για ψώνια, μέχρι κηπουρική φυτών εσωτερικού χώρου, γιατί και ο ζαμιοκούλκας έχει ψυχή!

Παρθένος
Κοίτα να τεμπελιάσεις όσο μπορεις chez toi, αφήνοντας και καμία γωνία του αφρόντιστη, εστιάζοντας στο εσωτερικό pampering.

Ζυγός
Με όρεξη για εξόδους και τριγυρίσματα χωρίς ιδιαίτερο πλάνο σε βρίσκει το Σάββατο, εκτός αν θες κάτι πιο ψαγμένο, όπως η «Συμφορά από το πολύ μυαλό» του Γκριμπογέντοφ.

Σκορπιός
Οικονομικά ή πρακτικά θέματα μπορούν να σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, ενώ θα ήταν καλή ιδέα να εντάξεις στα σχέδια σου και κάτι σε απόλαυση, όπως ένα φαγητό με φίλους.

Τοξότης
Η συναισθηματική ισορροπία μπορεί να «χάνει» σε κάποιες φάσεις σήμερα, αν και στο μεγαλύτερο μέρος του το Σάββατο είναι μια χαρά για να το αξιοποιήσεις a volonte.

Αιγόκερως
Η ανάγκη για ξεκούραση μάλλον υπερέχει της διασκέδασης σήμερα και θα ήταν πολύ καλό να χαλαρώσεις όσο περισσότερο μπορείς.

Υδροχόος
Το Σάββατο είναι ό, τι πρέπει για μαζώξεις με φίλους, ραντεβού με σύντροφο αλλά και σοβαρές κουβέντες αν υπάρχει κάτι που χρειάζεται συζήτηση.

Ιχθύες
Επαγγελματικά και δουλειά μπορεί να τραβήξουν αρκετό από τον χρόνο ή την σκέψη σου σήμερα, αν και θα έχεις καλά insights για να τα διαχειριστείς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ