Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 28.04.2021

Υδροχόε, πάρε τις αποστάσεις σου από οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να σε πιέσει και έλα κοντά με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και αγαπάς

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα περπατάει στον δρομο
© Alex Sorto / Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 28 Απριλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Πιο ευχάριστη η Μεγάλη Τετάρτη, σου δημιουργεί την όρεξη να συναντηθείς και να επικοινωνήσεις με κόσμο αλλά και να ασχοληθείς με το θρησκευτικό σου αίσθημα που μπορεί να σου προσφέρει ψυχική ανάταση.

Ταύρος
Με «νωπή» ακόμα την επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου στον άξονά σου έχεις αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σου και μάλλον δρας επιθετικά σε όσους διαφωνούν μαζί σου. Ασχολήσου καλύτερα με την κουζίνα δοκιμάζοντας τη συνταγή του Παρλιάρου για «Πασχαλινά τσουρέκια».

Δίδυμοι
Η εσωτερική ανησυχία δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις, ίσως έχεις να προλάβεις πολλά μέσα στη μέρα και αυτή να είναι η αιτία, απόφυγε όμως να γίνεις και χίλια κομμάτια για να εξυπηρετήσεις τους πάντες.

Καρκίνος
Σήμερα δώσε σημασία σε ό,τι σε ευχαριστεί: στον σύντροφο, στα παιδιά, στους φίλους και στα δημιουργικά σου σχέδια και όχι τόσο στην πίεση και τα πρέπει της καθημερινότητας.

Λέων
Έχεις ανάγκη να βγεις απαραίτητα εκτός σπιτιού καθώς νιώθεις ότι, αν μείνεις κι άλλο εντός, οι τοίχοι θα σε πλακώσουν. Και στη δουλειά βέβαια δεν βρίσκεις ησυχία, όποτε φάε κανένα νηστίσιμο κουλουράκι για να γλυκαθείς.

Παρθένος
Θες οπωσδήποτε να προλάβεις να πας στο Μέγα Ευχέλαιο σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, αλλά δεν είσαι και η «Θεά Κάλι με τα χίλια χέρια», γι’ αυτό αντί να τα φορτώνεσαι όλα μόνος σου, συνεννοήσου και με κανέναν άλλο.

Ζυγός
Σε προβληματίζει το πώς να χωρέσεις στην ίδια MasterCard 3 ζευγάρια παπούτσια, 5 τσάντες και το μισό Χόντο. Μην τρελαίνεσαι όμως, και αύριο ανοιχτά είναι.

Σκορπιός
Βαθύς αναστεναγμός για το χτεσινό super full moon που σε αναστατώνει αρκετά και σήμερα, όσο προχωράει όμως η μέρα τα πράγματα γίνονται πιο βατά, ενώ είναι προτιμότερο να μεταθέσεις για αύριο οτιδήποτε απαιτητικό και να χαλαρώσεις αγκαλιά με μια σακούλα πατατάκια που είναι μια χαρά ok και για νηστεία.

Τοξότης
Η κυκλοθυμία σου μπορεί να οδηγήσει σε περίεργες καταστάσεις όπως π.χ. στο να παίξεις ξύλο γιατί «σου φάγανε τη σειρά στο Ευχέλαιο!». Πήγαινε καλύτερα να περπατήσεις λιγάκι παρέα με κάποιο φίλο για να ξελαμπικάρεις.

Αιγόκερως
Αντί για αχρείαστους εκνευρισμούς και διαφωνίες με το ταίρι τους με φίλους σήμερα παρακολούθησε μαζί τους την ταινία «Βίβλος- Ιωσήφ» με τον Ben Kingsley που έχει η τηλεόραση για να μπεις στο κλίμα των ημερών.

Υδροχόος
Πάρε τις αποστάσεις σου από οτιδήποτε και οποιονδήποτε μπορεί να σε πιέσει Μεγαλοτεταρτιάτικα και έλα κοντά με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και αγαπάς για να πάρεις στοργή και κατανόηση.

Ιχθύες
Βρες μια πειστική δικαιολογία για να γλιτώσεις συναντήσεις με συγγενείς ή τη νονά σου που θέλει ντε και ναι να σου δώσει τη λαμπάδα για την Ανάσταση, ενώ εσύ κανονίζεις που θα κάνεις σεξ με το αμόρε σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ