Visual Browsing
Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.03.2021
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.03.2021

Θετική μέρα για σένα η σημερινή, αγαπητό Διδυμάκι, και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς!
Τα Ζώδια της Δευτέρας 29 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Δυναμικά ξεκινά η Δευτέρα σου, με περισσότερη όρεξη για πρωτοβουλίες και δράση, ίσως και λιγάκι παραπάνω τρέξιμο ή και ένταση λόγω της χτεσινής Πανσέληνου, τα πράγματα όμως «κυλάνε» με έναν τρόπο. Αν έχεις να κάνεις σημαντικά ραντεβού, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις προτίμησε να τα κάνεις σήμερα, καθώς αύριο τα πράγματα θα είναι πιο μπλεγμένα.

Ταύρος 
Το βάρος πέφτει στη δουλειά και το κλίμα είναι καλό για να ξεμπερδεύεις με αγγαρείες και υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί και σίγουρα καλύτερα να μην τις αφήσεις για αύριο που το τοπίο θα είναι κάπως διαφορετικό.

Δίδυμοι 
Θετική μέρα για σένα η σημερινή, αγαπητό Διδυμάκι, και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, προωθώντας δημιουργικά σχέδια, αλλά και σε προσωπικό, τονώνοντας την προσωπική σου σχέση, μιας και από αύριο θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση.

Καρκίνος
Είσαι ακόμα «μουδιασμένος» από τη χτεσινή Πανσέληνο, το πας καλύτερα όμως, και αν μάλιστα μπορέσεις να αφιερώσεις κάποιο χρόνο στον εαυτό σου ή να ξεκουράσεις το σώμα σου παραπάνω, θα αισθανθείς ακόμα καλύτερα.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 04.05.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 04.05.2021

Λέων
Πολυάσχολη ημέρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς θα έχεις πολλά να κάνεις και να συζητήσεις με συνεργάτες αλλά και φίλους και σίγουρα είναι καλύτερο να καταπιαστείς με οτιδήποτε σημαντικό σήμερα αντί για αύριο, που δεν θα έχεις και τόσο «αέρα στα πανιά σου».

Παρθένος
Παραγωγική αλλά και απαιτητική η Δευτέρα, σου δίνει δυνατότητες να βρεις στήριξη και βοήθεια ίσως και από ανωτέρους στα εγχειρήματά σου στη δουλειά. Γενικώς «φούλαρε» όσο μπορείς, γιατί από αύριο το τοπίο «θολώνει» επικίνδυνα.

Ζυγός
Με περισσότερη ευαισθησία και στη «σκιά» της Πανσέληνου στο ζώδιό σου ξεκινά η εβδομάδα, τα πράγματα όμως εξελίσσονται σχετικά καλά στα προσωπικά σου αλλά και αναφορικά με θέματα που αφορούν επαφές με το εξωτερικό, εμπορικές δοσοληψίες ή συνεργασίες.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.05.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 03.05.2021

Σκορπιός
Η εβδομάδα mixed grill αρχίζει με κάπως πιο «βαριά» διάθεση από μέρους σου και προτιμάς να κάνεις τα πράγματα μόνος σου, χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με άλλους ή μπορεί απλά να έχεις πολλά στο κεφάλι σου και να χρειάζεσαι τον χρόνο και την ησυχία σου για να τα οργανώσεις σωστά.

Τοξότης 
Η Δευτέρα ξεκινά με θετικούς οιωνούς στο πεδίο των επαγγελματικών αλλά και των επαφών σου με τους άλλους και αξίζει να τη χρησιμοποιήσεις για να περάσεις τις ιδέες σου ή για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, καθώς από αύριο τα πράγματα αλλάζουν.

Αιγόκερως
Υπό το βάρος της Πανσέληνου στον ζωδιακό σου σταυρό ξεκινάς την εβδομάδα, μάλλον αρκετά κουρασμένος, το έδαφος όμως είναι γόνιμο για να «τρέξεις» τις υποθέσεις σου και σαφώς καλύτερο από αυτό της Τρίτης, οπότε προχώρησε ό,τι σημαντικό έχεις σήμερα.

Υδροχόος
Περισσότερο ερωτικό το κλίμα σήμερα και μολονότι αξίζει να το αξιοποιήσεις για να περάσεις καλά, προσπάθησε παράλληλα να βγάλεις και δουλειά και να μην αφήσεις για αύριο τα ραντεβού σου ή οτιδήποτε σημαντικό σχετίζεται με τα οικονομικά.

Ιχθύες
Αρκετά «μαζεμένα» ξεκινάς τη Δευτέρα σου, λόγω και της «βαριάς» επίδρασης της Πανσέληνου στον Ζυγό, ενώ φαίνεται να σε απασχολούν και κάποια οικονομικά θέματα. Παρ’ ολ’ αυτά, φρόντισε να τα τακτοποιήσεις καλύτερα σήμερα, γιατί από αύριο η κρίση σου δεν θα είναι και τόσο σωστή. Μερικοί πιο «ευαίσθητοι» μπορεί να επηρεαστούν και από σήμερα.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5