Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 09.03.2021

Ψαράκι αναρωτήσου αν αξίζει να χαλάς τη δίκη σου διάθεση επειδή ο άλλος ξύπνησε στραβά και θέλει «παρέα» στην μίρλα του

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia-triti-9-martioy-2021.jpg

Τα Ζώδια της Τρίτης 9 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Μια μέρα γεμάτη σε επίπεδο επαφών τόσο στα προσωπικά σου όσο και στα επαγγελματικά, με εύνοια στην ομαδική δουλειά, είναι η σημερινή.

Ταύρος
Σήμερα μπορείς να διεκδικήσεις πιο δυναμικά μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές μέσα από τη δουλειά σου, καθώς η εργατικότητά σου αναγνωρίζεται, οπότε κινήσου ανάλογα.

Δίδυμοι
Η κινητικότητά που θα υπάρξει σε επίπεδο επικοινωνίας και η ανεβασμένη σου διάθεση μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέα άτομα σε περίπτωση που είσαι μόνη/ος.

Καρκίνος
Χρειάζεται να κάνεις επειγόντως ένα «συμμάζεμα» στα οικονομικά σου, όποτε πιάσε το μολύβι και ξεκίνα τους υπολογισμούς.

Λέων
Αν κινηθείς με ομαδικό πνεύμα σε σχέση με τους συναδέλφους σου στη δουλειά, μπορείς να επιτύχεις πολύ καλά αποτελέσματα σήμερα.

Παρθένος
Η παραγωγικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα είσαι αρκετά «γκαζωμένος» για να πετύχεις τους στόχους σου στη δουλειά.

Ζυγός
Προσεγγίζεις τα θέματα στα επαγγελματικά μέσα από μια πιο δημιουργική ματιά, η οποία φαίνεται να να βρίσκει αντίκρισμα απο τους γύρω σου.

Σκορπιός
Οι υποχρεώσεις στο σπίτι αλλά και στη δουλειά σε «τρέχουν» αρκετά σήμερα, ενώ και στα οικονομικά ίσως χρειαστεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω.

Τοξότης
Έχεις ανάγκη να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου και να μοιραστείς ίσως και κάποιες ιδέες σου για τη δουλειά, ζητώντας τη δική του γνώμη.

Αιγόκερως
Κάτι καλό σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να προκύψει σήμερα, ίσως μέσα από τις συνεργασίες σου στη δουλειά ή μέσα από κινήσεις που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα.

Υδροχόος
Πατάς πιο γερά στα πόδια σου και έχεις διάθεση να προχωρήσεις σε δημιουργικά ανοίγματα, ενώ στον αισθηματικό τομέα έχεις όρεξη για «παιχνίδια».

Ιχθύες
Αναρωτήσου αν αξίζει να χαλάς τη δίκη σου διάθεση επειδή ο άλλος, στην προκειμένη περίπτωση κάποιο μέλος της οικογένειας σου, ξύπνησε στραβά και θέλει «παρέα» στην μίρλα του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ