Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.01.2021

Λέων, Καλή Χρονιά! Λάμπεις σήμερα και φαίνεται. Κάνε grande εμφάνιση, διασκέδασε με την ψυχή σου και γέλα δυνατά. Υπερβολές επιτρέπονται.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
new-years-eve-1040633_1280.jpg

Τα Ζώδια της Παρασκευής 1 Ιανουαρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro

Κριός
Καλή Χρονιά! Αρκετά ορεξάτος αισθάνεσαι σήμερα και εκδηλώνεις το ταμπεραμέντο σου στον ερωτικό τομέα με επιτυχία. Γούρικα σου κάνει ποδαρικό η χρονιά φέτος.
 

Ταύρος
Καλή Χρονιά! Ίσως σου βγει λίγο πιο έντονη απ’ ό,τι θα ήθελες η μέρα ψυχολογικά, καθώς νιώθεις μια αναστάτωση μέσα σου, που καλό θα ήταν να μην ξεσπάσει χρονιάρες μέρες σε έντασεις με γονείς.

Δίδυμοι
Καλή Χρονιά! Μπορεί να έχουμε καραντίνα, αλλά ένας δίδυμος δε βάζει ποτέ σουρντίνα, ειδικά στο μπλα μπλα. Σημερα ανταλλάσσεις ευχές ακόμα και με τον E.T. τον εξωγήινο. Γιατί όχι;

Καρκίνος
Καλή Χρονιά! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σου αρέσει πολύ να προσφέρεις δώρα και να δίνεις χαρά, ενδυναμώνοντας έτσι τους δεσμούς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και σήμερα η γενναιοδωρία σου μοιράζει πολλά χαμόγελα!

Λέων
Καλή Χρονιά! Λάμπεις σήμερα και φαίνεται. Κάνε λοιπόν grande εμφάνιση -ξέρεις εσύ- διασκέδασε με την ψυχή σου και γέλά δυνατά. Υπερβολές επιτρέπονται.

Παρθένος
Καλή Χρονιά! Η αυτοφροντίδα είναι αυτοσεβασμός. Αν θες να μείνεις με τις πιτζάμες όλη μερα αντί να τρέχεις σε καλέσματα (καλά λέμε τώρα), είναι απλά ok.

Ζυγός
Καλή Χρονιά! Εντάξει, δεν γίνεται φέτος να πας στη Βιέννη να παρακολουθήσεις την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη συναυλία. Δες το σε live-streaming, με ανάλογο dress code βεβαίως-βεβαίως.

Σκορπιός
Καλή Χρονιά! Δεν ξέρω πόσο βοηθητική μπορεί να είναι η ενδοσκόπηση, ειδικά αναφορικα με αγαπημενα πρόσωπα φροντιδας που δεν είναι πια εδώ, όταν γίνεται χωρίς όριο. 

Τοξότης
Καλή Χρονιά! Να θυμάσαι ότι οποίες κι αν είναι οι συνθήκες, τα καλύτερα μακρινά ταξίδια είναι αυτά που κάνουμε με του νου μας. Πάντα.

Αιγόκερως
Καλή Χρονιά! Το μενού για σήμερα έχει, είτε βεγγαλικά εσωτερικού χώρου για δυο, είτε podcast για meditation, για να πάει καλά η χρόνια. Επιλογή ελεύθερη. 

Υδροχόος
Καλή Χρονιά! Ισχύει ότι η ανάγκη σου για συντροφικότητα και γενικα ουσιαστική αλληλεπίδραση είναι λογω συνθηκών ανικανοποίητη, όμως η τεχνολογία μπορεί να ελαττώσει αρκετά το έλλειμμα.

Ιχθύες
Καλή Χρονιά! Δεν είναι κακή ιδέα να ξεκινήσεις το νέο έτος με μια βόλτα στη φύση και ένα αναζωογονητικό bubble bath. Είναι όμως σίγουρα κακή ιδέα, να σηκωθείς με hangover.

 

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ