Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (21-27 Οκτωβρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 720
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (21-27 Οκτωβρίου)

Ζυγέ, θέλεις να περάσεις πιο χαλαρά κι όμορφα, γιατί ξέρεις ότι το αξίζεις
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-27 Οκτωβρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Χρειάζεσαι ψυχραιμία και καθαρή σκέψη όταν οι καταστάσεις λένε «όλα λίμπα»
Με κάποια θολούρα στο παρασκήνιο ξεκινάει η εβδομάδα σου, το πιθανότερο ερωτικής ίσως όμως και οικονομκής φύσεως. Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση σε κάνει να αμφιβάλλεις για τις βεβαιότητές σου και να γυρίζεις σε παλιότερες συμπεριφορές και υποθέσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τον εαυτό σου εγκαίρως και αντί για μαλώματα με πικρά υπονοούμενα ή χειρισμούς που σε γεμίζουν ανασφάλεια, να γλυκάνεις λίγο όχι γιατί είσαι θύμα, αλλά γιατί μερικές φορές βλέπεις ότι το να χτυπιέσαι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Ο Ήλιος στον Σκορπιό (23) ίσως ρίξει φως στις καταστάσεις. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει, μπορείς να αξιοποιήσεις το χιούμορ και τη διάθεσή σου να μη στέκεσαι σε ό,τι έχει γίνει για να βοηθήσεις την ερωτική σου ζωή όπως και την τσέπη σου. Αν επιλέξεις πιο επιθετική προσέγγιση, ειδικά χωρίς να σκέφτεσαι, θα βρεις απέναντί σου τοίχο και στα δύο μέτωπα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Ισορροπείς σχετικά κι ως εκ τούτου είσαι έτοιμος να γίνεις πιο τολμηρός
Αρκετά βολεμένο στη ρουτίνα σου σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας, έστω κι αν τρέχεις αρκετά ή τα πράγματα δεν πηγαίνουν όσο εύκολα ή γρήγορα θα ήθελες. Οι μέρες προσφέρονται για να εστιαστείς περισσότερο στην κοινωνική σου ζωή ή τη σχέση σου είτε γιατί είσαι ψόφιος για συναίσθημα, είτε γιατί έχεις πήξει μόνος σου. Και στις δύο περιπτώσεις κατέβασε κάπως την ένταση γιατί αρχίζεις να βλέπεις μόνο τον εαυτό σου κι αυτό δεν είναι καλό για το μέλλον της σχέσης σου, αν έχεις, ή για τις φιλίες σου, αν δεν έχεις. Ο Ήλιος στον Σκορπιό (23) μπορεί να σε κάνει πιο τολμηρό στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αυτό μπορεί να αποδειχτεί επικερδές, αρκεί να είσαι έτοιμος να επωμιστείς τις ευθύνες σου και να μην πανικοβληθείς όταν συμβούν αυτά που επιδίωκες. Στο τέλος της εβδομάδας πρόσεχε λίγο παραπάνω τι κάνεις στη δουλειά και στο πρακτικό κομμάτι της ζωής σου για να μη βρεις απέναντί σου αυτούς που ήταν στο πλάι σου.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Οκτωβρίου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Οκτωβρίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Προβληματίζεσαι με θέματα δουλειάς και υγείας, όμως με ευχάριστη υπόκρουση
Ο κοινωνικός κι εξωστρεφής χαρακτήρας των ημερών κρατάει ακόμη στην αρχή της εβδομάδας, πράγμα που εξισορροπεί τις προκλήσεις που σου θέτει η καθημερινότητα και η υγεία σου. Προσπάθησε να μην τεμπελιάσεις στη δουλειά και να μη δαγκώσεις ούτε να προσπαθήσεις να χειριστείς όποιον έχει διαφορετική άποψη από σένα γιατί αυτό σίγουρα σε κρατάει πίσω. Ο Ήλιος στον Σκορπιό (23) και οι ειδήσεις που φέρνει βοηθάνε να ξεδιαλύνεις τη θολούρα της καθημερινότητάς σου. Πιο πρακτικά, βέβαια, σου δείχνει ότι τα πράγματα σοβαρεύουν καθώς εκτιμάς σε όλο της το μεγαλείο τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει η άρνησή σου να ασχοληθείς διεξοδικά με εκκρεμότητες που δεσμεύουν το επόμενο βήμα ή την ελευθερία κίνησής σου. Είτε πρόκειται για υποθέσεις με συγγενείς, με μαθήματα, με τον τρόπο που φροντίζεις την υγεία σου, οι παρασπονδίες σου σού γίνονται πολύ σαφείς. Νεύρα, αντίδραση και αναβλητικότητα δεν βοηθάνε, βοηθάει όμως το να πάρεις μια αναπνοή και να κάνεις τις κινήσεις σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 4-10 Οκτωβρίου 2021
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 4-10 Οκτωβρίου 2021

Είσαι γυναίκα (άνδρας) του κεφιού και δεν υπολογίζεις (κακώς)
Το μυαλό σου είναι περισσότερο στο να περάσεις καλά στην προσωπική σου ζωή, να διασκεδάσεις, να απολαύσεις χρόνο με τα παιδιά σου, άντε να ασχοληθείς και με δημιουργικά πράγματα στη δουλειά. Το ότι αυτό σε κρατάει στο «μια απ’ τα ίδια» σε σχέση με θέματα με τους συγγενείς σου ή με την γκάμα των δραστηριοτήτων σου δεν φαίνεται να σε πειράζει. Ισχύει πάντως. Ο Ήλιος στον Σκορπιό (23) γέρνει τη ζυγαριά ακόμη περισσότερο υπέρ του ευχάριστου, ερωτικού και λάγνου ή έστω κερδοφόρου στη ζωή σου. Φρόντισε να μην παραβολευτείς σε αυτά που συμβαίνουν επειδή ο σύντροφός σου στα προσωπικά σου, οι συνεργάτες σου στα επαγγελματικά σου και η οικογένειά σου γενικώς, είναι οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να σου πετάξουν στα μούτρα πόσο αποκλίνεις από τα σχέδιά σου. Στο σπίτι, όπως και στο γραφείο, θα είναι σοφό αλλά δύσκολο να εμμείνεις στο να είσαι δίκαιος ακόμη κι αν όλες οι άλλες επιλογές φαίνονται ευκολότερες και πιο επιθυμητές.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Κάνεις γύρες και καλά κάνεις γιατί στο σπίτι όλο κάτι σου ξινίζει
Με τα ρούχα σου μαλώνεις στο σπίτι, αφού μόλις χαλαρώσεις αρχίζεις να σκέφτεσαι τι πηγαίνει στραβά συναισθηματικά ή πρακτικά κι όταν συγχύζεσαι επιβεβαιώνεις μόνος σου ότι έχεις δίκιο και όντως κάτι πηγαίνει στραβά. Το έξω, ο κόσμος και ο επικοινωνιακός χαρακτήρας των αρχών της εβδομάδας βοηθάνε κάπως. Με τον κυβερνήτη σου, Ήλιο, στον Σκορπιό (23) παύουν οι αντιπερισπασμοί, καθώς όλη σου η προσοχή στρέφεται προς τα μέσα. Αυτό ανεβάζει ίσως τον βαθμό της δυσκολίας γιατί, ενώ θέλεις απλώς να λιώσεις στο σπίτι σου και να μη σε ενοχλήσει κανείς, σου φταίνε όλοι και όλα, κυρίως ο σύντροφός σου. Αν θυμάσαι ότι είσαι πιο υποκειμενικός, ευέξαπτος και δραματικός από ό,τι συνήθως και ότι έχεις ένα σωρό λόγους να είσαι καλά, ίσως βρεις λίγη κατανόηση για όσα συμβαίνουν. Κοίταξε να κρατήσεις σωστές αναλογίες ανάμεσα σε εξόδους, παρέες, ταξιδάκια και στη δουλειά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις για να βοηθήσεις και την υγεία σου. Επιτρέπεται να κόψεις κάτι από τις υποχρεώσεις σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Μπαίνεις στη δράση και μάλιστα με απαιτήσεις
Λίγη προσοχή παραπάνω στις κουβέντες σου στην αρχή της εβδομάδας, ειδικά όπου ανακατεύονται λεφτά ή έρωτες, γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στο να ακούς αυτό που θέλεις. Καλού κακού θεώρησε δεδομένο ότι ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου δεν έχουν αλλάξει ως διά μαγείας και έχουν τις ίδιες αδυναμίες που είχαν πάντα. Ο Ήλιος στον Σκορπιό (23) σε βγάζει από την προσπάθεια να διατηρήσεις μία αίσθηση επιφανειακής ηρεμίας, αφθονίας, ερωτισμού και ξοδέματος για να περάσεις καλά. Θέλεις πιο ουσιαστικές συναντήσεις, εξόδους, κουβέντες κι ανθρώπους, αν και μάλλον παραγίνεσαι επιλεκτικός και δύσκολος. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις οικογενειακές εκκρεμότητες ή να συμφωνήσεις δημιουργικά και κερδοφόρα πρότζεκτ επειδή δεν είσαι καθόλου, μα καθόλου πρόθυμος να φας τα ξενερώματα που έχεις φάει στο παρελθόν. Έχε το νου σου στον κοινό προϋπολογισμό ή τις οικονομικές σου συμφωνίες, όχι γιατί κάτι πηγαίνει στραβά, απλώς για να είσαι έτοιμος να δώσεις το κάτι παραπάνω προκειμένου να βρεις καλύτερα μέσα έκφρασης, διασκέδασης, επικοινωνίας.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Θέλεις να περάσεις πιο χαλαρά κι όμορφα, γιατί ξέρεις ότι το αξίζεις
Οι ρυθμοί σου καλά κρατούν στην αρχή της εβδομάδας αφού αισθάνεσαι αρκετά πιο επιβεβαιωμένος και γεμάτος. Το προβληματάκι είναι το ζήτημα του χρόνου εφόσον καλό το τρέξιμο, όμως πλέον το να αράξεις και να απολαύσεις περισσότερο την ερωτική σου ζωή γίνεται ζητούμενο που ίσως δεν συμβιβάζεται άψογα με τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Ο Ήλιος στον  Σκορπιό (23) αγγίζει τον άλλο σου προβληματισμό, αυτό των χρημάτων, δίνοντας το κάτι παραπάνω, αν και ήδη τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα στην τσέπη σου. Επιπλέον η ερωτική σου διάθεση παίρνει τα πάνω της καθώς οι καινούριες δραστηριότητες, το έξω με φίλους, τα σχέδιά σου, σου ανοίγουν την όρεξη. Φρόντισε να μην κοντραριστείς με τον σύντροφό σου ή να μην αναλωθείς μόνο στο σεξ. Χρειάζεσαι καλύτερη ποιότητα και πιο απαλά πράγματα έστω κι αν δεν το παραδέχεσαι ούτε στον εαυτό σου. Στο τέλος της εβδομάδας οι συνεργάτες και ο σύντροφος σου σού πετάνε το γάντι και χρειάζεται να μπορέσεις να πεις ορισμένα όχι ώστε να βοηθήσεις την κατάσταση.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Οι επιλογές σου σε επιβεβαιώνουν, όμως σχέσεις και συνεργασίες προβληματίζουν
Καταλαβαίνεις πολύ καλύτερα πού στέκεσαι στην καριέρα και τον γάμο σου στην αρχή της εβδομάδας κι αυτό σου δημιουργεί έντονο προβληματισμό. Αν και τείνεις προς κάθετες επιλογές, στην πραγματικότητα χρειάζεσαι ομαλές μεταβάσεις και όπου μπορείς να συνδυάσεις το παλιό με το καινούριο. Το ίδιο ισχύει και στην ερωτική σου ζωή. Για μία φορά θέλεις κάτι να γίνει εύκολα, όμως προς το παρόν δεν σου γίνεται η χάρη έτσι ακριβώς. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου (23) είναι μεγάλη ανακούφιση καθώς σου δείχνει την υποστήριξη που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή και στην προσπάθειά σου να κατευθυνθείς προς τους μεγαλύτερούς σου στόχους. Η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και γίνεσαι πειστικότερος, θελκτικότερος, όμως και πιο απόλυτος και κάθετος. Κράτα τα πρώτα και πρόσεχε με τα δεύτερα επειδή θεωρητικά μπορεί να είσαι έτοιμος να προχωρήσεις στη σχέση σου ή τις συνεργασίες σου, όμως υπάρχουν ακόμη κάποια προβληματάκια στο σπίτι και στο γραφείο που θα σε καθυστερήσουν. Στο τέλος της εβδομάδας την υγεία και τα μάτια σου κι επίσης σούπερ έξτρα προσοχή στην οδήγηση.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Φρόντισε καλά τον εαυτό σου, ξεκουράσου περισσότερο και άσε την ανυπομονησία
Η μπαταρία των αρχών της εβδομάδας εξαντλείται σχετικά γρήγορα αφού είτε λόγω σωματικής αδιαθεσίας, είτε γιατί το τι γίνεται στη δουλειά σε σχέση με τα σχέδιά σου, σου δημιουργεί τη διάθεση να τα βροντήξεις και να φύγεις προς άγνωστο προορισμό. Ο Ήλιος στον Σκορπιό (23) και τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο ρίχνει φως στον προβληματισμό σου, είτε αφορά οικονομικές κι επαγγελματικές εκκρεμότητες, είτε την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Προτιμότερο να βρεις το θάρρος να αναγνωρίσεις ότι το χρονοδιάγραμμα για να διορθώσεις τα μπερδέματα της ρουτίνας σου ή να στρώσεις θέματα υγείας και συμφωνίες, είναι μακρύτερο από όσο θα ήθελες. Καλύτερα να μην ασχοληθείς με παρασκηνιακές κινήσεις, ούτε να αθωώσεις κακές σου συνήθειες ή εγωισμούς επειδή είσαι κάπως. Στο τέλος της εβδομάδας μείνε θετικός απέναντι στις φιλίες, τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου και τα σχέδιά σου, έστω κι αν φαίνεται ότι δεν σου βγαίνουν τα κουκιά. Θα είναι χρησιμότερο να είσαι ρεαλιστής και ευέλικτος παρά να πας στο άκρο της μιζέριας.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Όπου ακούς πολλά ναι, ψάχνε για το υπόλοιπο της ιστορίας
Θα ήταν μεγάλη ανακούφιση στην αρχή της εβδομάδας αν μπορούσες να συνεννοηθείς αβασάνιστα με τους φίλους, με τον σύντροφο, για τις δουλειές σου. Πρόσεξέ το, γιατί μια χαρά φαίνεται να τα λέτε, όμως η λέξη κλειδί είναι «φαίνεται». Κάπως ύποπτο, αν όλα κι όλοι πηγαίνουν με τα νερά σου έστω κι αν είναι ευχάριστο, δεν βρίσκεις; Ο Ήλιος στον Σκορπιό (23) σου δίνει την ευκαιρία να δεις τι γίνεται στις φιλίες σου και όσον αφορά τα σχέδιά σου και την ερωτική σου ζωή σε μεγαλύτερο βάθος. Η πρόκληση είναι να μην κρατήσεις μόνο αυτά που θέλεις, να μη συγκρουστείς για όσα δεν σε βολεύουν και τελικά να βρεις έξτρα χρόνο, κατανόηση και θάρρος να ασχοληθείς με τον ελεύθερο χρόνο και την προσωπική σου ζωή. Ακόμη και να προσαρμόσεις καλύτερα τη διασκέδασή σου, το φλερτ σου, τη σχέση με τα παιδιά σου, αντί να μένεις στα δεδομένα. Στο τέλος της εβδομάδας, κάθε προσπάθειά σου να διατηρήσεις ισορροπίες θα είναι υπέρ σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ξέρω τι θέλω και το θέλω τώρα λες, όμως παίζουν κι άλλοι παίκτες στο παιχνίδι
Έχε στο νου σου ότι η καριέρα κι ο γάμος σου δεν συμμορφώνονται επακριβώς στις προσταγές σου στην αρχή της εβδομάδας και κάθε προσπάθειά σου να αντιδράσεις σπασμωδικά ή να προβάλλεις έξτρα απαιτήσεις, δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα στην τσέπη ή την ερωτική σου ζωή. Ο Ήλιος στον Σκορπιό (23) σού κάνει σαφέστερες τις δυναμικές αυτές και υπογραμμίζει τον σημαντικότατο ρόλο που διαδραματίζουν οι συνεργάτες και ο σύντροφος ή ο κοινωνικός σου κύκλος στο πού θα πας επαγγελματικά και προσωπικά. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις βιαίως επειδή δεν σου αρέσει να εξαρτάσαι. Το κλειδί για να έχεις όλη την υποστήριξη και πολύ λιγότερο προβληματισμό είναι να γίνεις πρώτος γενναιόδωρος με τον εαυτό σου, τις γνώσεις, τον χρόνο σου. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Αν σου προκύψει εκδρομή ή διθυραμβική έξοδος προς το τέλος της εβδομάδας, κάν’ το χωρίς τύψεις, τα προβλήματά σου δεν θα ’ναι εκεί κι όταν γυρίσεις. Έσω δε προσεκτικός σε υπαίθριες δραστηριότητες ή εξαλλοσύνες διασκέδασης για να διαφυλάξεις την υγεία σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Βρες αποφασιστικότητα και χρησιμοποίησέ τη, μην την μπερδεύεις με το κόλλημα
Δεν γίνεται να μπαίνεις σε καινούριες δραστηριότητες ή παρέες ή να βγάλεις άκρη με το σόι σου αμφιβάλλοντας για το αν αυτά που κάνεις και λες είναι τα σωστά. Ειδικά αν ανακατεύονται λεφτά ή το ερωτικό στοιχείο, φρόντισε να έχεις το θάρρος και την κατανόηση που χρειάζεται και να μην μπεις στο παιχνίδι επιτιθέμενος για να αμυνθείς. Ο Ήλιος στον Σκορπιό (23) ούτως ή άλλως σου κάνει αναβάθμιση, με κάποιο ταξιδάκι, με κάτι καινούριο και κερδοφόρο στη δουλειά, με εξελίξεις σε κάποιο πρακτικό θέμα, οι οποίες σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε ανανεώνουν. Κράτησε μια μικρή πισινή απέναντι σε οτιδήποτε ωραίο εμφανιστεί, κυρίως γιατί έχεις ακόμη παλιότερα μπλεξίματα που θέλουν τον χρόνο τους και περιορίζουν τις κινήσεις σου. Στο τέλος της εβδομάδας μη διστάσεις να ξοδέψεις το κάτι παραπάνω για κάτι ωραίο για σένα και τον σύντροφό σου ή σε μία κίνηση που ωφελεί εσένα και τους συνεργάτες σου εξίσου. Έτσι ξεμπλοκάρεις με τον καλύτερο τρόπο από τα σχέδιά σου, μέχρι τον ελεύθερο χρόνο σου.  


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Κυριακής 17.10.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 17.10.2021
Υδροχόε, ίσως νιώσεις μια ανάγκη απόδρασης, μακριά από προβλήματα της δουλειάς...
Zarastro
Τα Ζώδια της Κυριακής 17.10.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5