1821 Digital Gallery
Stardust 636
ΤΕΥΧΟΣ 636
COSMIC TELEGRAM

Stardust 636

Σκορπιέ, ανοίγει η σεζόν για ερωτικές γνωριμίες που δεν θα είναι μισές ή εν τρίτο

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η διάθεσή σου φτιάχνει και ξεκολλάς από ό,τι σε βασάνισε
Μετά από μία αρχή της εβδομάδας με αρκετά δύσκολα θεματάκια να διευθετήσεις στη σχέση σου και όχι την καλύτερη ψυχολογία έβερ, έρχεται η είσοδος του Ηλίου στον Τοξότη την Τετάρτη να σε αποζημιώσει. Η διάθεσή σου βελτιώνεται κατακόρυφα και αφήνεις πίσω σου κολλήματα, εμμονές και παραλογισμούς στην ερωτική σου ζωή για να κινηθείς αποφασιστικά σε πιο ανάλαφρη κι ανεξάρτητη κατεύθυνση. Παρέες, έξοδοι, εκδρομές γίνονται προτεραιότητα, ενώ παράλληλα ξαναβρίσκεις τη διάθεσή σου να ασχοληθείς με την επιμόρφωσή σου. Με τη βοήθεια δε του ορθόδρομου Ποσειδώνα, από τις 22, αποφασίζεις να ασχοληθείς επισταμένα με την υγεία σου και βλέπεις καθαρότερα πως μπορείς να απομακρύνεις από τη ζωή σου ανθρώπους, συνήθειες και καταστάσεις του παρελθόντος που απομυζούν τη ζωτικότητά σου ή επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Η εβδομάδα είναι επίσης αρκετά καλή για τα οικονομικά σου αφού δρομολογεί κάποια έσοδα από νέες δραστηριότητες, από συνδιαλλαγές με το εξωτερικό ή αποζημιώσεις, ωστόσο παράλληλα ενισχύεται η τάση σου για σπατάλη και οι υποχρεώσεις σου τρέχουν.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Θέλεις το μαζί, η συμπεριφορά σου όμως βοηθά το χώρια
Στην αρχή της εβδομάδας είσαι σε ιδιαίτερα συντροφική φάση, ωστόσο η καχυποψία και η ελεγκτικότητά σου είναι στα πάνω τους, αφού έχεις καεί από το χυλό και φυσάς και το γιαούρτι. Θα βοηθήσει το να μη γίνεις σκληρός κι απόλυτος και να διατηρήσεις ένα ψήγμα διαλλακτικότητας στην προσωπική σου ζωή. Άλλωστε ο Ήλιος στον Τοξότη από την Τετάρτη σε βοηθάει να δεις τα σημεία που οι μηχανισμοί άμυνάς σου είναι κομματάκι υπερβολικοί. Αυτό προβλέπεται να σου πέσει βαρύ, αν δεν φροντίσεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου (ιδανικά και το κρεβάτι σου, επαναλαμβανόμενα) με το σύντροφό σου. Τα οικονομικά σου, τώρα, έχουν δει και καλύτερες μέρες, αφού δίνεις ουκ ολίγα για φαγητό, ποτά, εξόδους, για παιδιά και υποχρεώσεις σε δημόσιο και τράπεζες. Στα συν, η στήριξη της οικογένειάς σου και έσοδα από ακίνητα. Τέλος, η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ευθεία πορεία την Τετάρτη, σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τα σχέδιά σου (επιτέλους) και υποθέσεις που αφορούν τον φιλικό σου κύκλο.


Σχετικα
Φτιάχνοντας ερωτική ατμόσφαιρα...για κάθε ζώδιο
Φτιάχνοντας ερωτική ατμόσφαιρα...για κάθε ζώδιο

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Εμπλουτίζεις την προσωπική και κοινωνική σου ατζέντα
Ξεκινάς την εβδομάδα με αρκετές υποχρεώσεις για το σύντροφο και τα παιδιά σου να επιβαρύνουν τη ρουτίνα και το πορτοφόλι σου, αλλά και το κατιτίς έξτρα να μπαίνει στην τσέπη σου. Η καθημερινότητά σου ξαλαφρώνει αρκετά με την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη την Τετάρτη, αφού η ατζέντα σου διανθίζεται με ενδιαφέρουσες γνωριμίες και η κοινωνική σου ζωή με συναναστροφές που δεν αφορούν αποκλειστικά τη δουλειά σου. Οι συνεργασίες σου διανύουν καλή φάση, με καινούργιες προοπτικές να εμφανίζονται στον ορίζοντα, ενώ στις προσωπικές σου σχέσεις μπαίνεις σε σαφώς διαλλακτικότερη και διαλεκτικότερη περίοδο. Ξαναβρίσκεις το χιούμορ σου κι αυτό δημιουργεί θετική ατμόσφαιρα. Τέλος, η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ευθεία πορεία την Τετάρτη βάζει σε μια σειρά τα πράγματα στην καριέρα σου, αυτό ωστόσο δεν αποκλείει το να βρεθείς έναντι των ευθυνών σου και να αναγκαστείς να δουλέψεις για να διορθώσεις παραλείψεις, ατέλειες και ασυνέπειες του προηγούμενου μισού χρόνου. Πάντως, πατάς καλύτερα στα πόδια σου και, επιτέλους, βλέπεις πιο ξεκάθαρα πού πηγαίνεις.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Οι Αφροδίτες της ζωής μας
Οι Αφροδίτες της ζωής μας

Κρατήσου επίμονα από τα άνθη της ζωής σου
Βγάλε το αγκάθι από το τριαντάφυλλο της σχέσης με το σύντροφό σου και τα παιδιά σου, στην αρχή της εβδομάδας για να μην υπονομεύσεις εξελίξεις που, τελικά, είναι θετικές. Πάντως από Τετάρτη, με τον πέρασμα του Ηλίου στον Τοξότη, η προσοχή σου στρέφεται στα εργασιακά σου και ευτυχώς με το αζημίωτο και με χαρωπή διάθεση. Παράλληλα, ασχολείσαι περισσότερο με τη διατροφή σου, τη ρουτίνα της άσκησής σου και απολαμβάνεις καλλωπισμούς και φροντίδες περισσότερο από ό,τι συνήθως. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ευθεία πορεία επίσης την Τετάρτη, ενισχύει την παρόρμηση της αυτοβελτίωσης, με την έννοια του ότι αποφασίζεις να συμμαζέψεις τις υποχρεώσεις σου σε μαθήματα, σεμινάρια, ακόμη και προς την εκτεταμένη σου οικογένεια. Παράλληλα ξεκλειδώνει την πόρτα του σπιτιού σου για εκδρομές και περισσότερες παρεΐστικες εξόδους. Μέσα από όλες αυτές τις δραστηριότητες κατανοείς και τις αλλαγές που έγιναν το τελευταίο (μεγαλούτσικο) διάστημα στο σκεπτικό σου και τις αποδέχεσαι (αν και όχι αμαχητί).


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Βγαίνεις από το καβούκι σου επισήμως, αν και χωρίς ζουρνάδες και ταμπούρλα
Με κλεισούρα και σπιτικές υποχρεώσεις ξεκινάει η εβδομάδα κι έχεις αρχίσει να ανησυχείς μήπως γερνάς πριν την ώρα σου, ωστόσο με την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη την Τετάρτη κάνεις την ανατροπή. Αρχικά, ξαναβρίσκεις τη λάμψη, τη δημιουργικότητά σου και τη «βασιλικότερη του βασιλέως» θέση σου απέναντι στη ζωή. Αναζωπυρώνεται η διάθεσή σου να φλερτάρεις, να προβληθείς, να εντυπωσιάσεις και αυτό είναι απολαυστικότατο και θελκτικότατο. Οι εμπνεύσεις δίνουν και παίρνουν και οι ευκαιρίες να εκφράσεις τον εαυτό σου. Παράλληλα η σχέση σου με τα παιδιά σου δρομολογείται σε πιο ευχάριστα και χαλαρά μονοπάτια. Η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα την ίδια μέρα δίνει και μία χείρα βοηθείας στην οικονομική σου ζωή, έστω κι αν είναι μόνο το να καταφέρεις επιτέλους να βάλεις σε τάξη τον οικογενειακό και επαγγελματικό σου προϋπολογισμό. Ταυτόχρονα σε ωθεί να χαλαρώσεις την κρτική απέναντι στον εαυτό σου και να αποδεχτείς, να συγχωρέσεις και τελικά να επιλύσεις θέματα συναισθηματικής φύσεως. 


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ανοίγεις το φάκελο «εγώ και η οικογένειά μου» και, ναι, έχει και θετικά
Στην αρχή της εβδομάδας, τα αδέρφια, τα παιδιά και ο σύντροφός σου γίνονται αποδέκτες μίας μάλλον αδιάλλακτης στάσης, όπως κι όποιος άλλος κάνει το λάθος να σου ανοίξει κουβέντα για λεφτά. Πάντως με την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη την Τετάρτη, η προσοχή σου στρέφεται αποφασιστικά στο σπίτι και την οικογένεια. Κι ενώ διάθεση για παντόφλα και καναπέ υπάρχει, έχεις χίλια δύο πράγματα μαζεμένα που προετοιμάζεσαι να τους σκάσεις στο κεφάλι σε ανύποπτο χρόνο και να δημιουργήσεις συνθήκες καμένης γης. Τουλάχιστον τα οικονομικά σου είναι ισορροπημένα κυρίως γιατί τα έξοδά σου σε μεγάλο βαθμό χρηματοδοτούν ποιότητα ζωής για σένα, το σύντροφο και τα παιδιά σου. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ευθεία πορεία, επίσης την Τετάρτη, βοηθά τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στη γνωριμία και τη σχέση, αλλά και σε σένα και το σύντροφό σου. Ξεκαθαρίζεις τι ακριβώς (περίπου) θέλεις από την προσωπική σου ζωή κι εγκαταλείπεις αρκετές φρούδες ελπίδες στην πορεία.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Οργανώνεσαι εντός, εκτός κι επί του επικοινωνιακού
H αρχή της εβδομάδας είναι κάπως ξινούτσικη κυρίως λόγω υποθέσεων που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και δημιουργούν ένταση στο σπίτι, ωστόσο το όλο θέμα είναι σε καλή τροχιά κι αυτό πρέπει να θυμάσαι. Από την Τετάρτη με την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη αρχίζεις να κυκλοφορείς περισσότερο και να επικοινωνείς πολύ καλύτερα. Δίνεις περισσότερο χρόνο στους φίλους και τα χόμπι σου, ενώ αφθονούν οι επαφές και κουβέντες πάσης φύσεως, κυρίως όμως σε σχέση με τα σχέδιά σου. Ενεργοποιείσαι ευχάριστα κι αυτό σε κάνει πιο αισιόδοξο, πιο πειστικό και τελικά πιο αποτελεσματικό στις συναναστροφές σου. Ταυτόχρονα ευνοείται η σχέση σου με τα αδέρφια σου και βρίσκεται κοινό έδαφος ευκολότερα. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ευθεία πορεία, επίσης την Τετάρτη, δίνει το σήμα για να ανασκουμπωθείς στη δουλειά και τη ρουτίνα σου, αφού το «στρίβειν διά του αρραβώνος» παύει να είναι αποτελεσματικό. Παράλληλα βρίσκεις ρυθμό στο θέμα της διατροφής, της άσκησης και του τρόπου που φροντίζεις τον εαυτό σου γενικότερα. 


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ανοίγει η σεζόν για ερωτικές γνωριμίες που δεν θα είναι μισές ή εν τρίτο
Με ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις κυρίως επαγγελματικής φύσεως μπαίνει η εβδομάδα, ωστόσο σωματικά αισθάνεσαι ότι ακόμη δεν έχεις την ενέργεια που θα ήθελες και ταλαιπωρείσαι με δύσκολο ύπνο, μικροαδιαθεσίες και στρες. Με το πέρασμα του Ηλίου στον Τοξότη την Τετάρτη, τα νερά της επαγγελματικής σου πραγματικότητας ηρεμούν αρκούντως και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο για την τσέπη σου, συνεχίζεις όμως να έχεις πολλά πολλά πράγματα να κάνεις. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ευθεία πορεία την ίδια μέρα ανοίγει τη σεζόν για τα ερωτικά σου (επιτέλους). Αρχίζεις να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ικανοποίηση με το θέμα φλερτ, σύντροφος κι έρωτας και μάλιστα με ρεαλισμό. Βλέπεις πιο καθαρά τα λάθη που έκανες τον προηγούμενο χρόνο, αποδέχεσαι, συγχωρείς (όσο μπορείς) και ετοιμάζεσαι να προχωρήσεις παρακάτω. Ταυτόχρονα μπαίνει σε μια πιο ειλικρινή περίοδο και η σχέση σου με τα παιδιά σου, αφού καταφέρνεις να δεις τα πράγματα όπως είναι και να κάνεις σιγά-σιγά ό,τι χρειάζεται για να αποκαταστήσεις το κλίμα. 


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Η ψυχολογία σου βελτιώνεται σημαντικά και βγαίνεις από τις μαύρες σου
Ψιλοσέρνεσαι στην αρχή της εβδομάδας, αφού σχεδόν τα πάντα συνωμοτούν για να σε εξαντλήσουν. Μαθήματα, συγγενείς, δουλειά, ακόμη και το σώμα σου δεν συνεργάζεται όπως θα ήθελες και το εφέ στην ψυχολογία σου είναι, στην καλύτερη, εκνευριστικό. Το κλίμα αλλάζει αποφασιστικά με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιό σου την Τετάρτη, που έρχεται να αποκαταστήσει ένα μεγάλο κομμάτι της αισιοδοξίας σου, της ενεργητικότητας και της ζεστασιάς σου. Επιστρέφει κάτι από τη λάμψη σου και το μυαλό σου αρχίζει να βλέπει διεξόδους, λύσεις και καινούργιες ευκαιρίες αντί για αδιέξοδα και καταστροφές. Η διάθεσή σου για εξόδους επίσης τονώνεται, ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές γιατί ενώ ψυχολογικά είσαι καλύτερα, δεν είσαι στα πάνω σου σωματικά και ρέπεις σαφώς προς τις καταχρήσεις. Η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα, επίσης στις 22, αποκαθιστά ένα μέτρο ηρεμίας στο σπίτι και το γραφείο σου, κυρίως βοηθώντας σε να συγυρίσεις τα σχετικά ζητήματα, είτε αφορούν την οικογένεια και τους συνεργάτες σου, είτε τα ντουβάρια και τον εξοπλισμό.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Δυσκολεύεσαι ψυχολογικά και θέλεις να αποδράσεις από το παρόν σου
Σε τακτικές αποφυγής σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας, αφού τείνεις να πετάξεις ό,τι συμβαίνει στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου πάνω στους φίλους σου ή απλώς να γυρίσεις την πλάτη στο παρόν και να ασχολείσαι με το απώτερο μέλλον. Για να μην αυτο-σαμποτάρεσαι, μην εμμένεις στην άρνηση και έσω διαλλακτικός. Το πέρασμα του Ηλίου στον Τοξότη την Τετάρτη αναμένεται να αυξήσει το στρες σου και να διεγείρει πάσης φύσεως φόβους, κυρίως όμως οικονομικούς και συναισθηματικούς. Το εφέ είναι αρκετά δύσκολο και πιθανώς να σε επιβαρύνει και σωματικά, αν δεν λάβεις τα μέτρα σου. Χρειάζεται καλύτερη φροντίδα για τον εαυτό σου και έκφραση αυτών που σου συμβαίνουν. Αν δεν σου βγαίνουν λόγια, στρέψου σε πάσης φύσεως καλλιτεχνία, σε χορό, σε διαλογισμό, σε προσευχή, ό,τι σου βγαίνει. Ιδανικά, μη στραφείς σε ύποπτες σεξουαλικές σχέσεις για τις οποίες μισοντρέπεσαι. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ευθεία πορεία, στις 22, αρχίζει σταδιακά να ρυθμίζει καλύτερα το επικοινωνιακό σου, λήγοντας ασάφειες, ψέματα και καθυστερήσεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Βρες την υπομονή και το ρεαλισμό σου και θα δεις τα αποτελέσματα
Ό,τι αμφιβολίες, ανησυχίες και φόβοι σχετίζονται με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα δίνουν ρεσιτάλ στην αρχή της εβδομάδας και τείνουν να υπονομεύσουν πιθανά ανοίγματα και τις ίδιες σου τις βάσεις. Κάνε υπομονή και απόφυγε τις σπασμωδικές κινήσεις, γιατί το κλίμα αποφορτίζεται επαρκώς με την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη την Τετάρτη, η οποία εξομαλύνει το πεδίο των συνεργασιών σου και γενικότερα των σχέσεών σου, αφού αρχίζεις να αισιοδοξείς περισσότερο για το μέλλον των καταστάσεων. Παράλληλα αρχίζεις να περνάς περισσότερο χρόνο με τους φίλους και τα χόμπι σου και αυτό επιδρά μόνο ευεργετικά στην καιθημερινότητά σου. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ευθεία πορεία, επίσης την Τετάρτη, διευκολύνει τις εξελίξεις στα οικονομικά σου, κυρίως βοηθώντας σε να αποσαφηνίσεις τα λάθη που έχεις κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και να αξιοποιήσεις ορθά την εμπειρία σου. Γενικά, καλείσαι να περάσεις σε μία πιο ρεαλιστική θεώρηση της επαγγελματικής, κοινωνικής και οικονομικής σου πραγματικότητας ώστε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Βλέπεις τον εαυτό σου όπως είναι και αξιώνεις αυτά που σου αντιστοιχούν
Έχεις ανάμεικτα αισθήματα στην αρχή της εβδομάδας αφού δυσκολεύεσαι να πιστέψεις αυτά που ακούς και σου συμβαίνουν κι ας είναι τέρμα θετικά. Μην κολλάς αν πρέπει να αλλάξεις πλάνο, είναι για καλό. Άλλωστε, η αβεβαιότητα, η αμφιβολία και οι δισταγμοί σου μέλλουν να εξατμιστούν σιγά-σιγά από την Τετάρτη και μετά, που ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, Ποσειδώνας, επιστρέφει σε ορθή πορεία. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα την αξία σου και να δεις τον εαυτό σου όπως είναι, όχι όπως νομίζεις ότι είναι, υποστηρίζοντας πιο ρεαλιστικές και κατάλληλες λύσεις για την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Το πέρασμα του Ηλίου στον Τοξότη, επίσης στις 22, στρέφει τον προβολέα της ζωής σου στην καριέρα και τη δουλειά σου. Γενικότερα διασφαλίζει ότι οι κόποι που καταβάλλεις μέρα μπαίνει - μέρα βγαίνει θα έχουν κάποιο αντίκρισμα επαγγελματικά ή κοινωνικά, ειδικά εφόσον δεν φοβηθείς την όποια αλλαγή. Είσαι στο επίκεντρο της προσοχής και τώρα μπορείς να δείξεις τι αξίζεις. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.11.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.11.2021
Ταύρε ένας βαθμός συναισθηματικής έντασης είναι ανεκτός, αλλά το συνεχόμενο...
Zarastro
Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.11.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5