1821 Digital Gallery
Stardust 628
ΤΕΥΧΟΣ 628
COSMIC TELEGRAM

Stardust 628

Ζυγός: Σημαντικές γνωριμίες και μηνύματα που λύνουν το γλωσσοδέτη σου

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Γίνεσαι κοινωνικότερος και αναθερμαίνεις τη σεξουαλική σου ζωή

H εβδομάδα ξεκινά με επικοινωνιακές δυσκολίες στη δουλειά και στις σπουδές σου που καλό θα ήταν να μην οδηγήσουν σε εκρήξεις θυμού. Το πρόγραμμά σου συνεχίζει να είναι φορτωμένο και η προσοχή σου στραμμένη στο να κανονίσεις τις δραστηριότητες της σεζόν, καθώς και ό,τι αγγαρεία έχει μαζευτεί από το καλοκαίρι. Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία την Πέμπτη ξεκολλάει τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή και βοηθά σε καλύτερες επιλογές παρτενέρ. Παράλληλα, η αντίθεση Δία-ανάδρομου Ουρανού της ίδιας μέρας εγγυάται καινούργια οπτική πάνω στον εαυτό σου και τη σχέση σου που σε ωθεί να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου. Ταυτόχρονα σου δείχνει τα σημεία τριβής στις φιλίες σου και τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να εξομαλυνθούν. Το τέλος της εβδομάδας είναι φορτισμένο συναισθηματικά και σε σπρώχνει σε ερωτικά πισωγυρίσματα και εσφαλμένες οικονομικές επιλογές, αν δεν επιστρατεύσεις τη λογική σου. Τέλος, ο Ερμής στον Ζυγό, από το Σάββατο, μαλακώνει τα λόγια σου, σε καθιστά κοινωνικότερο και σε ανοίγει σε καινούριες συνεργασίες.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 23.01.2022
Τα Ζώδια της Κυριακής 23.01.2022

Καταλαβαίνεις ότι έχεις αναβάλει μέχρι θανάτου σε πολλά μέτωπα

Στην αρχή της εβδομάδας αισθάνεσαι την πίεση των νέων αντικειμένων και ιδεών που καλείσαι να γνωρίσεις, ακόμη κι αν είναι εξαιρετικής ποιότητος και καθ’ όλα επιλογή σου. Από την Πέμπτη, η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα όμως υπόσχεται να φέρει ικανή ανακούφιση στο θέμα των προσωπικών σου σχέσεων, αφού επιτέλους δρομολογείται η επίλυση καταστάσεων που εκκρεμούσαν μήνες τώρα. Παράλληλα η αντίθεση Δία-ανάδρομου Ουρανού υπερτονίζει τα κακώς κείμενα που διαιωνίζεις συναισθηματικά, κυρίως στα επαγγελματικά σου, σχεδόν υποχρεώνοντάς σε να αναλάβεις δράση. Τα πράγματα διευκολύνονται σίγουρα από τη διάθεσή σου και το σχετικά ανάλαφρο κι ερωτικό κλίμα των ημερών. Οι εξελίξεις ωστόσο είναι μάλλον αργές αφού ακόμη πιστεύεις σε ανθρώπους και όνειρα που το μυαλό σου σού λέει ξεκάθαρα ότι σε καθυστερούν. Με τον Ερμή στον Ζυγό από το Σάββατο μπαίνεις σε πρακτικότερους προβληματισμούς, αφού καλείσαι να βρεις μια συνταγή ρουτίνας που θα σου επιτρέπει να έχεις οικονομικά το κεφάλι σου ήσυχο, ενώ παράλληλα δεν θα υποθηκεύει πλήρως τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητά σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.01.2022
Τα Ζώδια του Σαββάτου 22.01.2022

Αιφνιδιάζεσαι ερωτικά κι είσαι έτοιμος να αλλάξεις τα πάντα

Με έξοδα για το σπίτι και τον εαυτό σου μπαίνει η εβδομάδα αλλά και ουκ ολίγη ψυχολογική πίεση που δεν κάνει θαύματα για τη γαλήνη στη σχέση σου. Όσο βέβαια κρατάς το κανάλι της επικοινωνίας ανοιχτό και το χιούμορ σου σε ετοιμότητα, τα πράγματα βαίνουν καλώς. Η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα στη μέση της εβδομάδας υπόσχεται να σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη θέματα δουλειάς και ρουτίνας και να σε βοηθήσει να αφήσει πίσω σου συναισθηματικά μοτίβα κι ερωτικές σχέσεις που δεν σου κάνουν πλέον καλό. Άλλωστε η αντίθεση Δία - αναδρόμου Ουρανού της Πέμπτης μιλάει για δυνατές ερωτικές καταστάσεις που επιταχύνουν ιδιαίτερα τις αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου, στις φιλίες σου και τελικά διαφοροποιούν τις προσδοκίες σου. Έχε βέβαια στο νου σου ότι το μυαλό σου λειτουργεί καθαρότερα και με θετικότερο προσανατολισμό από το Σάββατο οπότε ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και σε βοηθάει να δεις τη συνολική εικόνα. Ταυτόχρονα ανακτάς την επικοινωνιακή σου δεινότητα και την επενδύεις σε διασκέδαση, φλερτ και δημιουργία.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Λήγεις κακώς κείμενα σε δουλειά και σχέση

Η πίεση που δέχεσαι από το σύντροφο και τους συνεργάτες σου στην αρχή της εβδομάδας ελαττώνει κάπως την επικοινωνιακή και αεικίνητη διάθεσή σου. Ωστόσο η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία την Πέμπτη, στήνει το σκηνικό για να βρεις λύση και στα δύο πεδία, έστω και με μέθοδο «ό,τι δεν λύνεται κόβεται». Σ’ αυτή την κατεύθυνση σε ωθεί και η αντίθεση Δία-αναδρόμου Ουρανού της ίδιας μέρας, βάζοντας στο παιχνίδι ως μοχλό πίεσης την υγεία και το οικονομικό σου. Για να βρεις άκρη καλύτερα να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και τους φίλους σου κι όχι αδοκίμαστες θεωρίες ή αυτά που ακούς από τον ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο. Μείνε στα γεγονότα και μην ασχολείσαι με τις φήμες ούτε για αστείο. Με το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό, το Σάββατο, κλείνεσαι κάπως τουλάχιστον όσον αφορά το τι συζητάς και με ποιον. Η προσοχή σου είναι στο σπίτι και την οικογένεια και χρειάζεται διπλωματικότητα και καλή διάθεση για να αποφύγεις προστριβές, ιδίως με τα αδέρφια σου.


Λέων (22Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που θέλεις τελικά

Η εβδομάδα ξεκινάει κάπως άχαρα με έξοδα ρουτίνας, για γυμναστήριο, υγεία, λογαριασμούς κτλ που όμως σε βοηθάνε να ξαλαφρώσεις και να μπεις σιγά-σιγά σε ροή. Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία την Πέμπτη παρομοίως επιτρέπει να βάλεις θέματα που σχετίζονται με ακίνητα και το σπίτι σου, αλλά και με τον προσωπικό εσωτερικό σου διάκοσμο, σε μια καινούργια τάξη που σίγουρα σε ξενίζει. Η αντίθεση Δία-ανάδρομου Ουρανού της ίδιας μέρας, μέσα από ηλεκτρισμένες επαφές, σε φέρνει αντιμέτωπο με τη νοοτροπία σου στις ερωτικές σχέσεις και το κατά πόσο λειτουργεί. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι ευκαιρία για διόρθωση πορείας, αν είσαι ελεύθερος στο μενού είναι και οι επιστροφές σε γνωστά όντα και μοτίβα. Πράγμα που σίγουρα θα σε βοηθήσει να κάνεις ο Ερμής στον Ζυγό, από το Σάββατο, που φέρνει πολλές νέες γνωριμίες, κυρίως φιλικές, καλύτερη επικοινωνιακή διάθεση και τελικά τις επαφές που χρειάζεσαι για να διασφαλίσεις τη συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια. 


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Βρίσκεις νέα κανάλια επικοινωνίας με τα παιδιά σου και στον έρωτα

Ο σύντροφος και τα παιδιά σου σού επιτρέπουν να φλυαρήσεις και να ασχοληθείς όσο θα ήθελες με τα θέματα της δουλειάς στην αρχή της εβδομάδας και καταπιέζεσαι. Το κακό είναι ότι κρατάει λίγο, αφού με τον Πλούτωνα ορθόδρομο, από την Πέμπτη, επικοινωνιακά είσαι σε μεγάλες φόρμες κι έτοιμος να δρομολογήσεις σοβαρές αλλαγές στον τρόπο που συνδιαλλάσεσαι με τον έρωτα και τα παιδιά σου. Παράλληλα η αντίθεση Δία-ανάδρομου Ουρανού της ίδιας μέρας υπογραμμίζει ότι και επαγγελματικά είσαι έτοιμος για αλλαγή σε πιο δημιουργική κατεύθυνση. Ταυτόχρονα φέρνει και έξοδα για την οικογένεια και το σπίτι σου και σε ξεβολεύει, ακόμη κι αν οι εξελίξεις είναι απελευθερωτικές. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ζυγό το Σάββατο σου δίνει μια σφαιρικότερη εικόνα της κατάστασής σου. Σε βοηθάει να χαλαρώσεις παρασύροντας μακριά ένα μέρος από τη νευρικότητά σου και τελικά να επιδιώξεις αποτελεσματικότερα τις συμφωνίες και εξηγήσεις που χρειάζεσαι για να αισθανθείς ήρεμος και ασφαλής, συναισθηματικά και οικονομικά. 


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Σημαντικές γνωριμίες και μηνύματα που λύνουν το γλωσσοδέτη σου

Στην αρχή της εβδομάδας έχεις να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου και παρότι μπαίνουν σφήνα σε προσωπικές σου διεργασίες, αυτό το διάλειμμα από τον εαυτό σου είναι σχεδόν ευχάριστο. Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία από την Πέμπτη, υπόσχεται να δώσει ένα χεράκι στα οικονομικά σου, κυρίως βοηθώντας σε να κόψεις κακές συνήθειες στα έξοδα για το σπίτι και την οικογένειά σου. Η αντίθεση Δία-ανάδρομου Ουρανού της ίδιας μέρας φέρνει σημαντικές κουβέντες και γνωριμίες στην ερωτική σου ζωή που σε βοηθούν να καταλάβεις γιατί δεν περνάς όσο καλά θα μπορούσες και τελικά, που πήγε ο έρωτας. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου δε, από το Σάββατο, η περίοδος που τα μάζευες μέσα σου λήγει οριστικά. Βρίσκεις τον σωστό τρόπο για να επικοινωνήσεις τα παράπονά σου, τις καινούριες σου ιδέες, βάζεις καινούργιες ασχολίες στο πρόγραμμα και τα ενεργειακά σου επίπεδα εξισορροπούνται σημαντικά αν και ακόμη υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που σε βασανίζουν.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Βρίσκεις σαφέστερη αίσθηση ταυτότητας και βρίσκεις τα λόγια σου

Οικονομικές υποθέσεις που χρήζουν της προσοχής σου, αλλά και συναντήσεις που πρέπει να γίνουν περιορίζουν το χρόνο σου με τους φίλους, τα χόμπι και τον ερωτικό σου σύντροφο στην αρχή της εβδομάδας. Ωστόσο το σημαντικό γεγονός για σένα είναι σίγουρα η επιστροφή του κυβερνήτη σου Πλούτωνα σε ορθή πορεία την Πέμπτη, πράγμα που σηματοδοτεί το τέλος μίας μακράς περιόδους ασάφειας, αμηχανίας και παρεξηγήσεων. Βρίσκεις μια πιο σαφή αίσθηση ταυτότητας κι αυτό σου επιτρέπει να αναπροσαρμόσεις κατάλληλα και αποτελεσματικότερα το επικοινωνιακό σου στιλ. Παράλληλα ανοίγει η πόρτα και για νέες γνωριμίες, περισσότερες συναναστροφές και μετακινήσεις. Η αντίθεση Δία-ανάδρομου Ουρανού, επίσης την Πέμπτη, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα και την υγεία σου, ενώ φέρνει έξοδα για το σπίτι και την οικογένειά σου. Από το Σάββατο, με τον Ερμή στον Ζυγό, τα λόγια σου γίνονται λιγότερα και ουσιαστικότερα και συνειδητοποιείς ότι κάποιες φιλίες και συνεργασίες πνέουν τα λοίσθια.


 Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Βρίσκεις πρόσφορες συνθήκες για να περάσεις σε πράξεις

Η προσπάθειά σου να διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου οικονομικά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη σύνεση, σου κόβει αρκετά τον αέρα επαγγελματικά και προσωπικά στην αρχή της εβδομάδας. Λες τελικά πολύ λιγότερα από ό,τι θα ήθελες. Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία την Πέμπτη υπόσχεται να βελτιώσει την ψυχολογική και σωματική σου κατάσταση, αφού σε βοηθά να διακόψεις μεθοδικά καταχρήσεις σε φαγητό, ποτό και συναισθήματα που σε καταβάλλουν καιρό τώρα. Έτσι, με την αντίθεση Δία-ανάδρομου Ουρανού, προχωράς σε σχέδια και σχέσεις που δείχνουν εναλλακτικούς δρόμους δημιουργικότητας, χαράς κι έρωτα. Παρότι ευχάριστη τελικά, η διαδικασία έχει τις δυσκολίες της, κυρίως γιατί βλέπεις ότι άνθρωποι και καταστάσεις που ήταν δεδομένοι στην καθημερινότητά σου αδυνατούν να υποστηρίξουν τη μετάβαση. Τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους με τη βοήθεια του Ερμή στον Ζυγό, που σου δίνει νοητική καθαρότητα και τρόπους για να αποκαταστήσεις την ειρήνη. Παράλληλα σου φέρνει απολύτως εφαρμόσιμες εμπνεύσεις για το μέλλον της καριέρας, και της προσωπικής σου ζωής.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Φτιάχνεις τη διάθεσή σου αποφασιστικά και προωθείς τη δουλειά σου

Κάποια θεματάκια ψυχολογίας και υγείας επιβραδύνουν προς στιγμήν τις εξελίξεις στην καθημερινότητά σου και τις σπουδές σου και σε φέρνουν ακόμη και να ακυρώσεις ταξιδιωτικά σχέδια. Ωστόσο από την Πέμπτη ο Πλούτωνας ορθόδρομος πλέον στο ζώδιό σου, σου κάνει μια ικανή ένεση σθένους και κύρους και σε βοηθά να ανακαινίσεις τις προσδοκίες και τα σχέδιά σου. Παράλληλα τονώνει την πειθώ σου και σε βοηθά να επηρεάσεις τους γύρω σου. Η αντίθεση Δία-ανάδρομου Ουρανού της ίδιας μέρας, δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην επαγγελματική σου ζωή και την εικόνα σου, αφού σου στοιχίζει σε χρήμα και άνεση επιβάλλοντάς σου νέα πράγματα που αρχικά σου δημιουργούν αρκετή ανησυχία. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό το Σάββατο, η προσοχή σου στρέφεται σχεδόν ολοκληρωτικά πια στην καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, αφού η δουλειά σου, οι νοοτροπία σου, οι ιδέες σου, υποβάλλονται σε εξονυχιστική ανάλυση. Παράλληλα όμως έχεις το βήμα και είναι η στιγμή σου για να εκφράσεις στον κόσμο αυτά που θέλεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Παύεις να αναλώνεσαι σε σεξ και βολή που μπερδεύεις για έρωτα

Όποιος καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι και εν προκειμένω η εμπειρία και οι φόβοι σου δεν σε αφήνουν να αφεθείς όπως θα ήθελες σε έρωτες, σεξ και συναισθηματικές κραιπάλες, ούτε να χτίζεις παλάτια στην άμμο. Δεν είναι κι ό,τι πιο ευχάριστο. Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία την Πέμπτη ανοίγει το δρόμο για να τερματίσεις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις εδώ και μήνες σε επίπεδο καριέρας, αλλά και για μία καλή ψυχολογική φασίνα. Συνειδητοποιείς τι θέλεις πια να είσαι κοινωνικά και τι όχι. Η αντίθεση Δία και του κυβερνήτη σου, ανάδρομου Ουρανού, την ίδια μέρα, μεγεθύνει την αμηχανία, το βάρος των καταστάσεων που βραδυπορούν, την ασάφεια για το ποιος ακριβώς θέλεις να είσαι στις καθημερινές σου συναλλαγές. Παράλληλα όμως σου θυμίζει ότι έχεις όλες τις πληροφορίες για να προχωρήσεις στη διάθεσή σου. Και με την αισιοδοξία και τη σκέψη σου να ανακτά την ελαστικότητά της με το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό το Σάββατο, είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρεις. 


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Δημιουργείς χώρο για σένα και την εξέλιξή σου

Η μεθοδικότητα που απαιτεί ο επαγγελματικός σου σχεδιασμός σού δίνει στα νεύρα και περιορίζει ανεπιθύμητα το χρόνο που έχεις για την κοινωνική σου ζωή, το σύντροφό σου και το σπίτι σου. Έτσι με την ορθοδρόμηση του Πλούτωνα την Πέμπτη, παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και κάνεις πρόγραμμα για να αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για παρέα, επιμόρφωση και διάλειμμα από τη ρουτίνα. Η αντίθεση Δία-ανάδρομου Ουρανού της ίδιας μέρας, άλλωστε, σου δείχνει ότι όσο και να το θέλει η δουλειά δεν μπορεί να σου προσφέρει τη συναισθηματική ασφάλεια και οικονομική τάξη που θα ήθελες, πριν κλείσεις τις εκκρεμότητές σου. Στο τέλος της εβδομάδας ο συναισθηματισμός είναι διάχυτος και καλό θα ήταν να προσέξεις τι λες σε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι το κρεβάτι ή την τσέπη σου, αποφεύγοντας ψέμα και υπερβολές. Άλλωστε ο Ερμής στον Ζυγό, από το Σάββατο, θα δημιουργήσει καταλληλότερες συνθήκες για πιο αληθινές εξομολογήσεις και καλύτερους οικονομικούς και συναισθηματικούς διακανονισμούς.  


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5