- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Γερμανός μπέιμπι σίτερ κακοποίησε σεξουαλικά 33 παιδιά και βρέφη
Παιδιά ναρκώθηκαν για να μην ουρλιάζουν
Ένας 44χρονος Γερμανός μπέιμπι σίτερ κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον 33 παιδιά και βρέφη.
Ο Φαλκ Σνάμπερ, o αστυνομικός διοικητής της Κολωνίας, προσπαθεί να κρύψει τα αισθήματά του στη συνέντευξη τύπου με τους δημοσιογράφους. Δηλώνει σοκαρισμένος και έκπληκτος με όσα φέρνουν στο φως οι έρευνες μηνών για ένα ακόμη σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και παιδικής πορνογραφίας που ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας.
«Ένα τέτοιο επίπεδο απάνθρωπης βαρβαρότητας και αδιαφορίας για τα βάσανα μικρών παιδιών, τον πόνο και τις κραυγές τους και το εμφανή φόβο τους δεν έχω ποτέ συναντήσει μέχρι τώρα. Και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάτι τέτοιο».
Γερμανός μπέιμπι σίτερ κακοποιούσε παιδιά: «Στους χώρους των οικογενειών»
Πρόκειται για μια ακόμα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, αλλά με πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά. Βασικός κατηγορούμενος ένας 44χρονος από την πόλη Βερμελσκίρχεν του γερμανικού κρατιδίου.
Υπάλληλος το επάγγελμα, παντρεμένος και χωρίς παιδιά, προσέφερε μέσω του διαδικτύου υπηρεσίες μπέιμπι σίτερ και με αυτόν τον τρόπο είχε πρόσβαση στα θύματά του, όπως είπε στους δημοσιογράφους ο Ούλριχ Μπρέμερ, εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας.
«Σχετικά με το πώς ο κατηγορούμενος είχε επαφή με τα παιδιά, μπορώ να σας ενημερώσω ότι, αφενός τα παιδιά προέρχονταν από το στενό του περιβάλλον, και αφετέρου, και αυτό αφορά τη συντριπτική πλειονότητα των κακοποιημένων παιδιών, υπάρχει βάσιμη υποψία ότι ο κατηγορούμενος προσφέρθηκε επιτυχώς ως μπέιμπι σίτερ μέσα από αντίστοιχες πλατφόρμες στο διαδίκτυο και στη συνέχεια διέπραξε τις πράξεις στους χώρους των οικογενειών».
Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι γονείς αυτών των παιδιών δεν είχαν υποψιαστεί ούτε στο ελάχιστο όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι τους. Ακόμη και θύματα, σήμερα ενήλικοι, έπεσαν από τα σύννεφα, όταν έμαθαν από τις ανακριτικές αρχές ότι σε παιδική ηλικία είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, δεδομένου ότι οι πράξεις του 44χρονου φτάνουν χρονικά μέχρι το 2005.
Γερμανία: Τα παιδιά ναρκώθηκαν για να μην ουρλιάζουν
Οι περιγραφές των πράξεών του σοκάρουν ακόμη και στελέχη των ανακριτικών αρχών που έχουν χειριστεί πολλές παρόμοιες υποθέσεις. Το πιο μικρό σε ηλικία θύμα ήταν βρέφος ενός μηνών, ανάμεσά του άλλα πέντε βρέφη, μωρά και παιδιά με αναπηρία. Συνολικά 33 θύματα μέχρι τώρα. Οι βίαιες φαντασιώσεις του κατηγορουμένου, που έχει ομολογήσει τις πράξεις του, είναι αδύνατον να αποτυπωθούν στο χαρτί.
Όπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη τύπου στο πορνογραφικό υλικό τεραστίου όγκου που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του έχουν καταγραφεί «οι πιο άγριοι βιασμοί μωρών και μικρών παιδιών».
Υπάρχουν ενδείξεις ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τα παιδιά ναρκώθηκαν για να μην ουρλιάζουν. Μέχρι στιγμής μόνο το 10% του αποθηκευμένου υλικού έχει αξιολογηθεί και είναι πολύ πιθανό ο αριθμός των θυμάτων κακοποίησης να συνεχίσει να αυξάνεται. Η αστυνομία έχει βρει τα ίχνη κι άλλων 73 υπόπτων, οι περισσότεροι είναι γονείς, συγγενείς, γείτονες, αδελφοί ακόμη και γονείς και παππούδες του κατηγορουμένου.
Πηγή: Deutche Welle
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν διευκρίνισε ωστόσο ποιες θα είναι οι συνέπειες για τους «παραβάτες»
Σοβαρά προβλήματα στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις
Νέο κάλεσμα για κινητοποιήσεις τη 13η Οκτωβρίου
Η επίθεση σημειώθηκε 2.500 χλμ. από το μέτωπο του πολέμου
«Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει μόνιμη βλάβη», λέει ο δικηγόρος της
Πέθαναν με τον ίδιο τρόπο που είχε πεθάνει και η μητέρα τους
Η έξωσή της είχε πυροδοτήσει μαζικές διαδηλώσεις
Και οι δύο δηλώνουν αθώοι - Τον Ιούνιο του 2027 η δίκη
Η Νάλα Όμπρι κατέθεσε δήλωση στο δικαστήριο υπέρ της μητέρας της
Σχεδόν 1 στους 5 εργαζόμενους σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση και οι τεχνικές εργασίες θα πρέπει να αντικατασταθεί. Οι επιπτώσεις είναι ήδη εμφανείς.
Υποδοχή ηρώων για το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου, μετά από περίπου 300 ημέρες στη θάλασσα
Τι αναφέρει έκθεση ανεξάρτητου ιατροδικαστή
Οικο-λαϊκισμός «Καρπούζι», αντιαμερικανισμός και ανοιχτές πόρτες
Χιλιάδες πιτσιρικάδων υψώνουν τη φωνή. Άτεχνα ίσως, χωρίς σχέδιο ασφαλώς. Αλλά είναι μια κραυγή αυτογνωσίας και ένα σύνθημα συσπείρωσης.
Ο κίνδυνος εστιάζεται σε εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή
Εδώ και καιρό η Γαλλία δίνει την εικόνα μιας δυσλειτουργικής κοινωνίας, όπου κάθε μεταρρύθμιση μοιάζει αδύνατη
Τι θα γίνει με το υλικό που κατασχέθηκε
Μετά τις καταγγελίες ο μουσικός παραγωγός μεταφέρθηκε στην απομόνωση
Τι συμβολίζει το έργο
H 87χρονη πέθανε λίγες μέρες πριν επιστρέψει ξανά στο σπίτι της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.