Κοσμος

Φορτηγό έπεσε στην είσοδο της ρωσικής πρεσβείας στο Δουβλίνο

Το βίντεο με τη στιγμή που το όχημα «καρφώνεται» στις πύλες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το φορτηγό στο Δουβλίνο που «καρφώθηκε» στη ρωσική πρεσβεία
Το φορτηγό στο Δουβλίνο που «καρφώθηκε» στη ρωσική πρεσβεία @Twitter

Στο Δουβλίνο φορτηγό έπεσε στη ρωσική πρεσβεία, προκαλώντας ζημιές στην κεντρική είσοδο. Τι φώναξε ο οδηγός για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τον Ρώσο πρέσβη.

Πανικός στο Δουβλίνο όπου φορτηγό έπεσε στην είσοδο του κτιρίου, που στεγάζει τη ρωσική πρεσβεία στην Ιρλανδία. Το συμβάν εκτυλίχθηκε σήμερα Καθαρά Δευτέρα, το μεσημέρι. Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ένας άνδρας έχει συλληφθεί.

Το φορτηγό έπεσε στις πύλες της ρωσικής πρεσβείας στην οδό Όργουελ στο νότιο τμήμα της πόλης.

Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο. Τις προηγούμενες ημέρες πολίτες είχαν διαδηλώσει έξω από το κτίριο, ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Η στιγμή που το φορτηγό στο Δουβλίνο πέφτει πάνω στη ρωσική πρεσβεία

Βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media δείχνει το φορτηγό να κάνει όπισθεν και να «καρφώνεται» στις πύλες της ρωσικής πρεσβείας.

Δημοσίευμα στην εφημερίδα «Irish Times» αναφέρει ότι ο οδηγός κατέβηκε από το φορτηγό, μοίρασε φυλλάδια στους περαστικούς με μηνύματα κατά της Ρωσίας, λέγοντας: «Έκανα το "κομμάτι" μου, παιδιά. Ήρθε η ώρα η υπόλοιπη Ιρλανδία να κάνει τη δουλειά της». Παράλληλα, φώναξε ότι ο Ρώσος πρέσβης στην Ιρλανδία Γιούρι Φιλάτοφ πρέπει «να φύγει από τη χώρα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ