Κοσμος

Ουκρανία: Τραβάει βίντεο όταν άρμα μάχης ρίχνει οβίδα δίπλα του

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουκρανία: Τραβάει βίντεο τη στιγμή που άρμα μάχης ρίχνει οβίδα δίπλα του
Ουκρανία: Τραβάει βίντεο τη στιγμή που άρμα μάχης ρίχνει οβίδα δίπλα του © Twitter/@COUPSURE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τραβάει βίντεο τη στιγμή που άρμα μάχης ρίχνει οβίδα δίπλα του.

Ένα βίντεο που σου μεταφέρει το σκηνικό του πολέμου και τις καταστάσεις τις οποίες συναντούν οι πολίτες της Ουκρανίας, τράβηξε ένας άνδρας στον οικισμό Μποροντιάνκα που βρίσκεται κοντά στο Κίβεο.

Στο βίντεο απεικονίζεται μία έκρηξη από εκτόξευση οβίδας στην Μποροντιάνκα. Η στιγμή της έκρηξης καταγράφηκε από έναν Ουκρανό, ο οποίος εκείνη την ώρα τραβούσε βίντεο από την εμπόλεμη περιοχή.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα, η οβίδα έπεσε πολύ κοντά στον άνθρωπο που έβγαζε το βίντεο και από τη σφοδρή έκρηξη έσπασαν τα τζάμια του κτηρίου που βρισκόταν ο Ουκρανός και σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο οικισμός Μποροντιάνκα κοντά στο Κίεβο
Ο οικισμός Μποροντιάνκα κοντά στο Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδίζεται το Χάρκοβο - 21 νεκροί ως τώρα

Την ίδια ώρα, τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 112 τραυματίστηκαν από τους βομβαρδισμούς στο Χάρκοβο της ανατολικής Ουκρανίας τις προηγούμενες 24 ώρες, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Όλεγκ Σινεγκούμποφ.

Οι αρχές της Χαρκίβ έχουν επισημάνει ότι ο στρατός της Ρωσίας εξαπέλυσε πυραυλικές επιθέσεις που έπληξαν το κέντρο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας, περιλαμβανομένων κατοικημένων περιοχών και το κτίριο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Αερομεταφερόμενα ρωσικά στρατεύματα έκαναν απόβαση στη Χάρκοβο (...) και επιτέθηκαν σε νοσοκομείο» της πόλης, ανέφερε ο ουκρανικός στρατός μέσω Telegram. «Βρίσκεται σε εξέλιξη μάχη μεταξύ των εισβολέων και των Ουκρανών», κατά την ίδια πηγή.

«Πρακτικά δεν απομένει πλέον καμία» περιοχή του Χάρκοβο που δεν έχει υποστεί «πλήγμα από οβίδα» του ρωσικού πυροβολικού, ανέφερε.

Η έφοδος ρωσικών στρατευμάτων καταγράφηκε την έβδομη ημέρα της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, που άρχισε την 24η Φεβρουαρίου και κλιμακώθηκε χθες.

Πόλεμος Ουκρανία - Ρωσία: Έβδομη ημέρα της εισβολής (Live)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ