Αθλητισμος

Κόρινθος: Οπαδός πυροβόλησε με καραμπίνα στο γήπεδο (βίντεο)

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καραμπίνα
Καραμπίνα © Pixabay

Στην Κόρινθο έπεσαν πυροβολισμοί με καραμπίνα σε τοπικό αγώνα. Τι ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Κόρινθος για τον αγώνα με τον Τενεάτη Αθικίων. Το βίντεο.

Στην Κόρινθο εκτυλίχθηκαν απίστευτες καταστάσεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Οπαδός έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε στο γήπεδο τρεις φορές. Παράλληλα, έβρισε και απείλησε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Κόρινθος και τον Τενεάτη Αθικίων -ομάδες της Α' κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.

O 60χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου. Όπως έγινε γνωστό, κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και τα φυσίγγια. Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία περί όπλων και αθλητικής βίας και σήμερα, Δευτέρα (28.02), οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Πυροβολισμοί με καραμπίνα στην Κόρινθο σε τοπικό αγώνα - Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Κόρινθος

Το περιστατικό επιβεβαίωσε η ομάδα ΠΑΣ Κόρινθος, που ανέφερε επίσης πως στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη. «Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικίων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Κόρινθος. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα (χθες) στο γήπεδο των Αθικίων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα. Γνωστός φίλαθλος των Αθικίων πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές, βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

  • Στο 75ο λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικίων.
  • Στο 27ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη (υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος "ξεχάστηκε" στο φύλλο αγώνα να αναγράφει.
  • Μέλος της διοίκησης των Αθικίων παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο πάνω από τον πάγκο των Αθικίων και πέταγε μπουκάλια νερού εντός γηπέδου.

» Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης, πράγματι είστε "διαφορετικοί"».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ