Ελλαδα

Έκρηξη στη Συγγρού: Περίπου 1.000 φυσίγγια στο σπίτι του 78χρονου

Συνεχίζονται οι έρευνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Παλιά όπλα και φυσίγγια εντοπίστηκαν στο σπίτι του 78χρονου που τραυματίστηκε στην έκρηξη στην Λεωφόρου Συγγρού χθες Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εντοπίστηκε μία καραμπίνα, ρέπλικες, ένα αεροβόλο και περίπου 1.000 φυσίγγια. Ο ίδιος είπε, ότι τα είχε γιατί ήταν μέλος σκοπευτικού συλλόγου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε πολυώροφο κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού, κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Συντρίμμια διασκορπίστηκαν σε ακτίνα 200 μέτρων, ενώ το ωστικό κύμα σχεδόν σήκωσε στον αέρα διερχόμενο ταξί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 78χρονος βρισκόταν στον ημιόροφο του κτιρίου, όταν σημειώθηκε η έκρηξη. Στο ισόγειο λειτουργούσε κατάστημα πώλησης βιολογικών προϊόντων, ενώ οι υπόλοιποι όροφοι ήταν υπό ανακαίνιση για χρήση διαμερισμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Σε ότι αφορά στα αίτια της έκρηξης, οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ για την ώρα παραμένει μυστήριο το πως έγινε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το κτίριο όπου έγινε η έκρηξη δεν έχει παροχή φυσικού αερίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης έγινε αυτοψία από συνεργείο της Εταιρείας Αερίου και δεν προέκυψε καμία διαρροή. Αντικείμενο έρευνας είναι αν υπήρχε φιάλη υγραερίου στο κτίριο όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Για διερεύνηση των αιτίων έχουν οριστεί δύο πραγματογνώμονες και θα υπάρξει συνεργασία με την πυροσβεστική.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ