Κοσμος

Tέλος η διαφήμιση της Peloton με τον Mr Big μετά τις κατηγορίες

Δυο γυναίκες δημοσιοποίησαν τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστησαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Peloton: Απέσυρε διαφήμιση με τον «Mr Big» μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση (vid) 
Sex and the City © Getty Images/Ideal Image

Mετά το σάλο για σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό Κρις Νοθ η Peloton απέσυρε την διαφήμιση άρον άρον από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η εταιρεία ειδών γυμναστικής Peloton απέσυρε άρον άρον από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον σάλο που ξέσπασε για κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική παρενόχληση, την διαφήμιση που συμμετείχε ο γνωστός ως Mr Big από το Sex and the City κατά κόσμο Κρις Νοθ. 

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της περίφημης σειράς που τιτλοφορείται «And Just Like That...», και μεταδίδεται από το HBO, ο «Mr. Big», παθαίνει έμφραγμα έπειτα από εντατική άσκηση σε ένα στατικό ποδήλατο Peloton.

Το τηλεοπτικό γεγονός είχε ως συνέπεια η μετοχή της Peloton να πέσει στο χρηματιστήριο, κάτι που την ανάγκασε να βρει τρόπο αντίδρασης. Έτσι η Peloton κατάφερε να αναστήσει Big με τίτλο «And Just Like That Mr Big is Alive» (Και έτσι απλά ο Μr Big είναι Ζωντανός).

Καθισμένοι ο ένας απέναντι από τον άλλο σε έναν καναπέ, μπροστά σε ένα τζάκι, ο Νοθ, 67 ετών, λέει στην γυμνάστρια Τζες Κινγκ, «Στα νέα ξεκινήματα», ενώ η Κινγκ απαντά: «Φαίνεσαι υπέροχος».

«Ω, νιώθω υπέροχα», ανταπαντά ο Νοθ. «Να κάνουμε άλλο ένα γύρο; (στο στατικό ποδήλατο της Peloton;) Η ζωή είναι πολύ μικρή». 

Στη συνέχεια, ακούγεται η φωνή του γνωστού σταρ του Χόλιγουντ που σχολιάζει: «Και κάπως έτσι… ο κόσμος θυμήθηκε ότι η τακτική ποδηλασία διεγείρει και βελτιώνει την καρδιά σας, τους πνεύμονες και το κυκλοφορικό σας, μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Η ποδηλασία δυναμώνει την καρδιά, τους μύες, μειώνει το σφυγμό  και ι τα επίπεδα λίπους στο αίμα. Είναι ζωντανός». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ