Κοσμος

To αφοπλιστικό σχόλιο του Μοχαμέντ Σαλάχ για τον εμβολιασμό

«Σαν να μου λέει περαστικός πως να παίξω μπάλα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ © EPA Pool

Ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ Μοχαμέντ Σαλάχ πήρε θέση υπέρ του εμβολιασμού για την Covid19 με ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ρωτήθηκε για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊου, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να δίνει μία αποστομωτική απάντηση, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση και στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση.

«Μιλάμε για γιατρούς που έχουν αφιερώσει όλη τους την ζωή για να σπουδάσουν και να εργαστούν πάνω στο αντικείμενο.

Αν πω ότι η γνώμη τους είναι λάθος, είναι σαν να πάρω την θέση του οποιοδήποτε που μπορεί να μου πει στο γήπεδο, να πασάρω την μπάλα ή να κάνω κάτι άλλο. Από την στιγμή που η ιατρική κοινότητα και ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας εκφέρει μία άποψη, πρέπει να την ακολουθήσουμε. Ξέρουν καλύτερα. Αυτή είναι η άποψη μου», δήλωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από κει και πέρα, ο Αιγύπτιος επιθετικός αναφέρθηκε και σε όσα είχαν συμβεί τον Οκτώβριο του 2020. Τότε είχε βρεθεί θετικός στον ιό και λίγες ημέρες μετά κυκλοφόρησε ένα βίντεο, το οποίο τον έδειχνε να διασκεδάζει σε γλέντι που έγινε για τον γάμο του αδελφού του.

«Δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά σχολίασαν το γεγονός ότι κόλλησα τον ιό σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αλλά οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι ήταν ο γάμος του αδερφού μου. Δεν παντρεύεται κάθε μέρα ο αδερφός σου. Ελπίζω δηλαδή ότι ο δικός μου δεν θα παντρεύεται κάθε μέρα» τόνισε με δόση χιούμορ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ