Κοσμος

ΗΠΑ: Εκτός λίστας των 400 πλουσιότερων του Forbes ο Τραμπ

Για πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ©EPA Pool

To όνομα του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των πλουσιότερων Αμερικανών που καταρτίζει το περιοδικό Forbes.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και μεγιστάνας των ακινήτων  με περιουσία 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι ο «μεγάλος απών», από τη λίστα που καταρτίζει το περιοδικό Forbes με τους πλουσιότερους Αμερικανούς. Το όριο για να μπει κάποιος στην λίστα είναι καθαρή περιουσία 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ποσό αυξημένο κατά 800 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με πέρυσι. 

 

«Ηταν μια δύσκολη χρονιά για πολλούς, αλλά οι «καλές στιγμές» δεν σταμάτησαν για τους πλουσιότερους του έθνους. Οι 400 πλουσιότεροι Αμερικανοί είδαν την περιουσία τους να αυξάνεται κατά 40% τον τελευταίο χρόνο, στα 4,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Σχεδόν όλοι είναι πλουσιότεροι από ό, τι πριν από ένα χρόνο».  Τα παραπάνω αναφέρει ο ιστότοπος του Forbes που έδωσε στην δημοσιότητα των κατάλογο των 400 πλουσιότερων Αμερικανών για το 2021. 

Η λιστα περιλαμβάνει 44 νεοεισερχόμενους από τους οποίους πλουσιότερος είναι ο 29χρονος επιχειρηματίας κρυπτονομισμάτων Sam Bankman-Fried, με περιουσία ύψους 22,5 δισ. δολαρίων. Αποτελεί το νεότερο μέλος της λίστας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ