Γενί Σαφάκ: Έτοιμο για νέα αποστολή το Oruc Reis
H τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει πως «η Αθήνα κλιμακώνει την ένταση»
Πρωτοσέλιδό σήμερα της τουρκικής εφημερίδας «Γενί Σαφάκ» με τίτλο «Το Oruc Reis έτοιμο για νέα αποστολή»,
Στα ανοιχτά του κόλπου της Αττάλειας αγκυροβόλησε τη νύχτα το τουρκικό ερευνητικό πλοίο, Oruc Reis, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» με τίτλο «Το Oruc Reis έτοιμο για νέα αποστολή», σημειώνει ότι η Τουρκία αντιδρώντας στις δύο NAVTEX της Ελλάδας ανοιχτά της Κρήτης εξέδωσε επίσης δύο αντι- NAVTEX και παράλληλα μετακίνησε το τουρκικό ερευνητικό πλοίο, που βρίσκονταν για συντήρηση στο λιμάνι της Αττάλειας, στα ανοιχτά.
«Το σεισμικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Αττάλειας για ανεφοδιασμό και συντήρηση, απέπλευσε από το λιμάνι και αγκυροβόλησε από την Αττάλεια τη νύχτα», αναφέρει το δημοσίευμα, υποστηρίζοντας ότι η έκδοση NAVTEX σε μία ευρεία περιοχή στην Ανατολική Μεσόγειο πρέπει να γίνεται από την Αττάλεια κι όχι από την Κρήτη, που η Άγκυρα τον θεωρεί «μη εξουσιοδοτημένο σταθμό».
Η «Γενί Σαφάκ» και τα υπόλοιπα δημοσιεύματα σήμερα, που αναδεικνύουν το θέμα σήμερα, υποστηρίζουν ότι «η Αθήνα κλιμακώνει την ένταση, ενώ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έναρξη των διερευνητικών επαφών και τέτοιες κινήσεις δεν θα λύσουν τα προβλήματα αλλά θα αυξήσουν την ένταση στην περιοχή».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης
Άκαρπη η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών
Βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης το 2003
406 πολιτικοί κρατούμενοι έχουν απελευθερωθεί το τελευταίο διάστημα
Tι αναφέρει η Ιρανή ακτιβίστρια
Ο 82χρονος τραγουδιστής κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και καταναγκαστική εργασία
Είναι η τέταρτη πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αμερικανοί και Βρετανοί εκκενώνουν βάσεις από τη γύρω περιοχή
Τα κύματα έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ύψος 5 μέτρων
Πρόκειται για την πιο άμεση απειλή της Τεχεράνης προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Σε πρόχειρο νεκροτομείο κοντά στην Τεχεράνη
Όλο αυτόν τον καιρό επικρατούσε μια μορφή εφησυχασμού έναντι της ιρανικής θεοκρατίας. Τώρα επικρατεί αμηχανία.
Η συμμορία διέφυγε και η αξία της λείας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή
Οι αποφυλακίσεις πολιτικών κρατουμένων, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, συνεχίζονται με αργούς ρυθμούς
Δεδομένων των κακών διατροφικών του συνηθειών
Οι Ιρανοί αγωνίζονται για κάτι που αποτελεί τον πυρήνα και δικών μας αξιών, όσων έχουμε τη μεγάλη τύχη να ζούμε σε μια δυτική δημοκρατία
Η αντίδραση της Κοπεγχάγης στις απειλές του Τραμπ
Για πρώτη φορά από το 2010 απειλείται η κυριαρχία του Ούγγρου πρωθυπουργού
Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»
9% του εργατικού δυναμικού της Ελλάδας δηλώνουν αγρότες, σύμφωνα με τη Eurostat.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.