Trending Now

Ιωάννα Τούνη: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο» - Η ανάρτηση από το νοσοκομείο

«Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ioanna-tounh-nosokomeio.jpg

Η Ιωάννα Τούνη έγραψε στο Instagram ότι βρίσκεται σε νοσοκομείο. Το μήνυμα στους followers για την υγεία και το δεύτερο post που έκανε για να τους καθησυχάσει.

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε ανησυχία στους followers στο Instagram. Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα η Ιωάννα Τούνη γνωστοποίησε ότι πήγε σε νοσοκομείο, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας».

Στη μακροσκελή ανάρτησή της ανέφερε επίσης: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα».

Η Ιωάννα Τούνη σε δεύτερο post φρόντισε να καθησυχάσει τους followers στον Instagram, επισημαίνοντας ότι δεν πήγε στο νοσοκομείο για εκείνη.

Ιωάννα Τούνη από το νοσοκομείο - Το μήνυμά της στο Instagram

«Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες.

» Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!

» Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπι που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες.

» Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου» ανέφερε στην πρώτη της ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη.

«Αυτά τα λίγα από την διαδικτυακή φίλη σας. Και όχι, είμαι καλά για όσους ρωτάτε. Δεν είμαι για μένα στο νοσοκομείο» διευκρίνισε η Ιωάννα Τούνη στο δεύτερο post στο Instagram.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ