TV & Media

Ρεγγίνα Μακέδου: «Η λευχαιμία έκανε υποτροπή» - Το μήνυμά της

«Ναι, εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο», λέει η Ρεγγίνα Μακέδου

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρεγγίνα Μακέδου
Ρεγγίνα Μακέδου © Instagram / Regina_makedou

Ρεγγίνα Μακέδου: Το μήνυμά της για τη λευχαιμία και την υποτροπή - Χαμογελαστή σε βίντεο στο Tik Tok μέσα από το νοσοκομείο.

Η Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε πριν από ένα χρόνο μία γενναία μάχη με τη λευχαιμία, χορεύοντας μέσα στο νοσοκομείο, όσο υποβαλλόταν στις απαραίτητες θεραπείες. Με μία της ανάρτηση στο Instagram, η Ρεγγίνα Μακέδου, αποκάλυψε ότι υπάρχει υποτροπή και έτσι θα πρέπει να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο θεραπειών. 

«Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα…. Και ήρθε φουρτούνα τελικά!!! Ναι, υπάρχει υποτροπή», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσιεύοντας μία φωτογραφία όπου ποζάρει χαμογελαστή με τα κύματα και έστειλε ένα ακόμη δυνατό μήνυμα: «Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Ναι, εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο. Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα!! Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά!! Σας υπερευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!! Το λέω ασταμάτητα και κοίτα να δεις η ζωή μου εξαρτάται από κάποιον άλλον. Χαρίστε ζωή σε μας που το χρειαζόμαστε».

 

 

 

 

 

 

Ρεγγίνα Μακέδου: Το βίντεο στο Tik Tok μέσα από το νοσοκομείο

«Και κάπως έτσι ξεκινάμε νέο αγώνα πάντα με κέφι και χαμόγελο. Να ένας τρόπος να πίνεις τα πρωινά χάπια. Καλή εβδομάδα και ανεβαίνω», έγραψε σε βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Tik Tok η Ρεγγίνα Μακέδου. 

 

@reginamakedou Πάμε να τον διώξουμε μια για πάντα !!!! #teamrikadancecancer #tiktokgreece #tiktoktrend #tiktokgr #cancerfighter ♬ original sound - Silvia 💫

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη είχε αναφέρει για την περιπέτεια της υγείας της: ««Έκλαψα, προσπαθούσα να κρατήσω βέβαια και κάποιες ισορροπίες για τους γονείς και την οικογένειά μου, αλλά μέσα μου σκοτείνιασα πολύ. Μερικές ημέρες ήταν δύσκολο να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω στην τουαλέτα. Που ήταν ένα βήμα κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά έλεγα πως την ημέρα που δε θα σηκωθώ θα με έχει κερδίσει αυτό».

Η Ρεγγίνα Μακέδου είχε μιλήσει στην ATHENS VOICE για την ψυχική της δύναμη και τη θετική της στάση: «Πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε δυνατοί απλά ίσως χρειαζόμαστε μια ώθηση για να μας βγει προς τα έξω. Κάθε άνθρωπος έχει μέσα του τη δύναμη να παλέψει τις δυσκολίες αλλά και να δουλέψει για τα όνειρα του. Μακάρι μέσα από την δίκη μου ιστορία και πορεία οι άνθρωποι να βλέπουν ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από ότι φαντάζονται. Αυτό προσπαθώ να περάσω σε όλους, ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα και να ζουν την κάθε στιγμή». 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ