Ελλαδα

Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»

Το νέο μήνυμα από το νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρεγγίνα Μακέδου συνεχίζει να δίνει τη μάχη απέναντι στη λευχαιμία
Η Ρεγγίνα Μακέδου συνεχίζει να δίνει τη μάχη απέναντι στη λευχαιμία @regina_makedou/Instagram

Η Ρεγγίνα Μακέδου, αντιμέτωπη με τη λευχαιμία, θα κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών, όπως ανακοίνωσε μέσα από το νοσοκομείο.

Η Ρεγγίνα Μακέδου συνεχίζει τη μάχη στο νοσοκομείο, καθώς η λευχαιμία έχει παρουσιάσει υποτροπή. Στο νέο της μήνυμα από το νοσοκομείο η Ρεγγίνα Μακέδου μίλησε για τη θεραπεία της και το πώς εξελίσσεται.

«Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου, η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών».

Ρεγγίνα Μακέδου για λευχαιμία: «Κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα»

Στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media τόνισε: «Αυτήν τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο».

«Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπου περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια, αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα. Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα» συνέχισε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regina Makedou (@regina_makedou)

Σε πρόσφατη συνέντευξη είχε αναφέρει για την περιπέτεια της υγείας της: ««Έκλαψα, προσπαθούσα να κρατήσω βέβαια και κάποιες ισορροπίες για τους γονείς και την οικογένειά μου, αλλά μέσα μου σκοτείνιασα πολύ. Μερικές ημέρες ήταν δύσκολο να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω στην τουαλέτα. Που ήταν ένα βήμα κυριολεκτικά. Παρ' όλα αυτά έλεγα πως την ημέρα που δε θα σηκωθώ θα με έχει κερδίσει αυτό».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regina Makedou (@regina_makedou)

 

Η Ρεγγίνα Μακέδου είχε μιλήσει στην ATHENS VOICE για την ψυχική της δύναμη και τη θετική της στάση: «Πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε δυνατοί απλά ίσως χρειαζόμαστε μια ώθηση για να μας βγει προς τα έξω. Κάθε άνθρωπος έχει μέσα του τη δύναμη να παλέψει τις δυσκολίες αλλά και να δουλέψει για τα όνειρα του. Μακάρι μέσα από την δίκη μου ιστορία και πορεία οι άνθρωποι να βλέπουν ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από ότι φαντάζονται. Αυτό προσπαθώ να περάσω σε όλους, ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα και να ζουν την κάθε στιγμή».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ