Trending Now

Τα κάλαντα που έγιναν viral με τις μιμήσεις ελλήνων τραγουδιστών

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο καλλιτέχνης Γιάννης Χατζόπουλος.
© Giannis Chatzopoulos / Facebook

Ο ειδικός στις μιμήσεις, Γιάννης Χατζόπουλος, ψάλλει τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς με τις φωνές γνωστών ελλήνων τραγουδιστών και στέλνει το εορταστικό του μήνυμα.

Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε την ευκαιρία να ακούσετε τα κάλαντα από μεγάλους και θρυλικούς Έλληνες καλλιτέχνες ταυτόχρονα; Ο ειδικός στις μιμήσεις του ελληνικού πενταγράμμου, Γιάννης Χατζόπουλος, ενώσε τις φωνές πολλών τραγουδιστών από το παρόν και το παρελθόν μέσα σε μερικά λεπτά και έστειλε το δικό του εορταστικό μήνυμα. 


Ο Γιάννης Χατζόπουλος είναι γνωστός για τις μιμήσεις που κάνει. Στο κανάλι του στο YouTube μπορεί να δεις κανείς να παρελαύνουν δεκάδες Έλληνες τραγουδιστές μέσω της δουλειάς του, με τα βίντεο του να αποσπούν πολλές χιλιάδες προβολές και αποθεωτικά σχόλια από το κοινό. Γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης και οι μιμήσεις του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς και σύμφωνα με το έθιμο, πολλά παιδάκια βγαίνουν στον δρόμο να πούνε τα κάλαντα και να μαζέψουν χρήματα από τους μεγαλύτερους. Ο χαρισματικός μίμος και καλλιτέχνης κατάφερε να φέρει στις οθόνες μας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με τις φωνές των Γιάννη Πλούταρχου, Δημήτρη Μητροπάνου, Βασίλη Καρρά, Τόλη Βοσκόπουλου και πολλών ακόμη. 

Μάλιστα κάτι αντίστοιχο έπραξε και τα Χριστούγεννα, δίνοντας έτσι το δικό του εορταστικό μήνυμα και έφερε πολλά χαμόγελα σε όλους. 


Ο ίδιος με δηλώσεις του στο Mega στο παρελθόν μίλησε για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας επίδοξος μίμος. «Όλα αυτά είναι προϊόν αρκετής μελέτης, αρκετού μόχθου, πολλές ώρες, έχω ακούσει έχω μελετήσει. Σίγουρα δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα να κάνω μιμήσεις. Όλα ξεκίνησαν με το τραγούδι γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και όσο μπόρεσα το εξέλιξα. Από μικρός είχα και μια έφεση σε αυτό, άκουγα φωνές και προσπαθούσα να τις πλησιάζω» είχε αναφέρει και ολοκλήρωσε λέγοντας «Εργάζομαι σαν τραγουδιστής από 18 χρονών. Ο κόσμος έβλεπα ότι όταν έκανα χαβαλέ αντιδρούσε θετικά. Πριν πέντε χρόνια ξεκίνησα να κάνω μιμήσεις στο YouTube και τώρα έχω οργανωμένο κανάλι με μεγάλη εισροή κόσμου. Τους περισσότερους τραγουδιστές, έχω μεγαλώσει μέσα στα στούντιο και τις πίστες, και τους έχω γνωρίσει».

Γιάννης Χατζόπουλος - ΜΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ & CELEBRITIES / SUMMER  EPISODE 2021

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ