Trending Now

Οδηγός Mercedes πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Κορίνθου - «Πιάστηκε» σε βίντεο από youtuber μοτοσικλετιστή

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
merc

Οδηγός Mercedes πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Κορίνθου - «Πιάστηκε» σε βίντεο από youtuber μοτοσικλετιστή - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ένα εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου. Περίπου στις 13:45, κοντά στην έξοδο της Μαγούλας και στο ρεύμα προς Κόρινθο, μαύρη Mercedes, την οποία κατά πληροφορίες οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα, εντοπίστηκε να κινείται αντίθετα από την κανονική φορά κυκλοφορίας.

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο από YouTuber μοτοσικλετιστή, με τις εικόνες να δείχνουν τη Mercedes να κινείται ανάποδα, ενώ τα υπόλοιπα οχήματα κατευθύνονταν προς Κόρινθο. Οι διερχόμενοι οδηγοί βρέθηκαν ξαφνικά απέναντί της, με τον κίνδυνο μετωπικής σύγκρουσης να είναι ιδιαίτερα αυξημένος στην εθνική οδό.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο για πόση απόσταση συνέχισε την επικίνδυνη πορεία του το αυτοκίνητο, όπως και με ποιον τρόπο έληξε τελικά το περιστατικό. Δεν έχει αναφερθεί σύγκρουση, ενώ οι αρμόδιες Αρχές αναζητούν την οδηγό της Mercedes, προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες για όσα συνέβησαν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY