Trending Now

Info-diet 317

ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ «Μπορούσα να πηγαίνω και στο Σεν Μόριτς γιατί ο άνδρας μου είναι εργοστασιάρχης»

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 317
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
8879-20271.jpeg

[+]

ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ
«Μπορούσα να πηγαίνω και στο Σεν Μόριτς γιατί ο άνδρας μου είναι εργοστασιάρχης» απάντησε σ’ αυτούς που την κατηγόρησαν για φοροδιαφυγή. Εργοστασιάρχης;;!!  Είχα να ακούσω αυτήν τη λέξη από την εποχή της Ρένας Βλαχοπούλου. Ελίζα, είσαι αξεπέραστη.

ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ
Ήρεμη και με απόλυτη γνώση της οικονομικής κατάστασης, εξηγεί τις προοπτικές αυτής της άμοιρης χώρας, ψύχραιμα και απλά. Αρχίστε να την καλείτε πιο συχνά στα τηλεοπτικά πάνελ μπας και ξεστραβωθούμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ
Δαγκωτό στον καλό μας κύριο Γιάννη.
(Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης)

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
Η έκθεση που κάθε χρόνο τέτοια εποχή διοργανώνει ο Συνεταιρισμός Φυτοριούχων Αττικής μαζί με τον Δήμο  Αθηναίων στην πλατεία Κοτζιά και μας φτιάχνει το κέφι. Βρίσκεις φυτά αποκλειστικά δικής μας παραγωγής για να αντέχουν. Τιμές παραγωγών. Είσοδος ελεύθερη. Μέχρι 10/10.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥ
«Παιδιά, άλλαξα κομπιούτερ και δεν ξέρω τι μου γίνεται. Ελπίζω να σας έστειλα στήλη και όχι ένα κιλό ντομάτες. Καλή βδομάδα»
(Ήρθε από συνεργάτη μας)

[-]

ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ
Δεν απαντούν στα τηλέφωνα ποτέ, δεν στέλνουν δημοσιογραφικό  υλικό ποτέ, δεν ενδιαφέρονται για καμία δημοσίευση, δεν υπάρχουν.
Η κ. Πλάκα μάς κάνει πλάκα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Είναι μια θέση καρμανιόλα. Ο Παπουτσής επιστρέφοντας από τη Νέα Υόρκη έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Μάντσεστερ. Έναν εξορκιστή και σκόρδα γρήγορα.

ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΑΜΕ
Απελπισμένη κυρία, κάτοικος Ζωγράφου, μου ζήτησε να  γράψω για τους αναίσθητους που στερεώνουν με κόλλα πάνω στους κορμούς των νερατζιών της Λεωφόρου Παπάγου τις dramatically παράνομες διαφημιστικές τους αφίσες. Η κυρία επισημαίνει ότι όταν βρέχει η κόλλα περνάει στο δέντρο και το ξεραίνει. Τώρα, ξέρετε τι θα κάνετε αυτό το weekend.
Just do it, Zografiotes.

ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ
6,5 ευρώ για να ανεβούμε στον Λυκαβηττό; Προτιμώ να τον ανεβαίνω  με φουντούκια στα παπούτσια και μετά να πηδήξω χορεύοντας τον Ζάλογγο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ
«Καλησπέρα σας, αγαπητές, σας στέλνω μια νέα αποτελεσματικότητα για την τριχόπτωση από τη σειρά τάδε, σύμφωνα με την οποία 6.000 τρίχες διασφαλίζονται από την πτώση σε 2 μόλις εβδομάδες!»
(Τις χάσαμε και τις υπόλοιπες που είχαμε)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ