Ιωάννα Τούνη: Τα ακριβά ψώνια και η απάντηση σε follower που προκάλεσε αντιδράσεις
Οι αγορές χιλιάδων ευρώ σε ρούχα και αξεσουάρ και τα σχόλια των followers της Τούνη
«Δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό», απάντησε όταν κάποιος της είπε ότι εκείνη δείχνει τα πανάκριβα ψώνια της και ο κόσμος δεν έχει χρήματα για το σούπερ μάρκετ
Στο ταξίδι της στην Αμερική και στα «οικονομικά» ψώνια που έκανε εκεί αφιέρωσε το τελευταίο βίντεο της στο Tik Tok η Ιωάννα Τούνη, όμως, δεν πήγε ακριβώς καλά αυτό. Για την ακρίβεια, προκλήθηκαν αντιδράσεις από followers που της επισήμαναν ότι προκαλεί το κοινό αίσθημα με τις ακριβές της αγορές και μάλιστα σε μία περίοδο που η ακρίβεια έχει περιορίσει τις αγοραστικές επιλογές πολλών οικογενειών.
Σύμφωνα με όσα είπε η Ιωάννα Τούνη, προχώρησε σε κάποιες αγορές από μεγάλο εμπορικό κέντρο του Σικάγο και βρήκε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες φρόντισε να εκμεταλλευτεί.
«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», ακούγεται να λέει η Τούνη στο βίντεο ενώ λίγο μετά μιλά για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων που με την έκπτωση το απέκτησε τελικά στα 1.319 δολάρια.
@j.touni Τι σου άρεσε περοσσότερο;😇❤️ #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral
♬ πρωτότυπος ήχος - Ioanna Touni
Κατά τον ίδιο τρόπο για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη πλήρωσε 2.409 δολάρια. Την ίδια στιγμή φορώντας ένα μαύρο σακάκι που επίσης βρήκε σε τιμή ευκαιρίας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα», ενώ για μία άλλη πανάκριβη τσάντα –μόνο 2.490 δολάρια- , την οποία απέκτησε στα 1.739 δολάρια, η influencer πρόσθεσε: «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια των followers της ήταν κυρίως επικριτικά και κάποια από αυτά σχολίαζαν ότι στην παρούσα φάση η μέση ελληνική οικογένεια μπορεί να μην έχει χρήματα ούτε για στοιχειώδη αγαθά από το σούπερ μάρκετ.
«Είμαστε και εμεις που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», ήταν το σχόλιο ενός follower της, που όμως η Τούνη δεν άφησε χωρίς απάντηση: «Συγνώμη, αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό», του απάντησε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο της απόδρασης αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στο Ζωολογικό Κήπο του Βρότσλαβ
Η «δημοσιογράφος» που έγινε viral
Τι πραγματικά έκανε η Πετούνια όταν ο Χάρι έλαβε το γράμμα για το Χόγκουαρτς;
Η εισβολή που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες
Ο διάσημος φίλαθλος μιμείται τη στάση του Πατρίς Λουμούμπα, του ήρωα της ανεξαρτησίας του Κονγκό
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές: Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο τέλος Ιανουαρίου 2026
Η πλατφόρμα μάλλον μας γλεντάει και –μεταξύ μας- καλά κάνει
Ήθελαν να κρατήσουν το κόστος της τελετής χαμηλό και το κατάφεραν, αλλά έχασαν συγγενείς και φίλους
H ανάρτησή της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Καθώς το project φιλοδοξεί να είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και θεαματικά reality shows των τελευταίων ετών
Το επεισόδιο δεν είναι το πρώτο που τον φέρνει αντιμέτωπο με επικρίσει
Η αλλαγή αυτή αντικατοπτρίζει και τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνεται πλέον το περιεχόμενο
Το φαινόμενο καταγράφεται σε αυξανόμενη κλίμακα
Από τον Bad Bunny και την Σίντνεϊ Σούινι ως τη Ντούα Λίπα και την Σαμπρίνα Καρπέντερ
In your 20s θα δεις αυτό το κείμενο. Είναι πολύ σημαντικό να το διαβάσεις.
«Δεν το πιστεύεις αν δεν το δεις», λέει ο οδηγός που κατέγραψε τη σκηνή
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.